Testoviautomobila.rs: Kakva je Astra J iz oglasa?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, preporučili ste mi Opel Astru H GTC, a šta je Astrom J? Nešto nalik ovoj Astri na oglasu:

http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1767140_Opel_Astra_2010_god

Više mi se dopada Astra J od Astre H. Osim toga i tu im je cena negde između 7-8.000 evra, mislim može da se nađe.

Provera automobila: Kakva je ova Astra iz oglasa?

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Kaniću, ja sam se trudio da vam pronađem automobil koji će ispuniti sve vaše želje, da bude jeftin za održavanje, da bude proizveden u Nemačkoj, i predložio sam vam automobil koji ima odlične štedljive motore Astru H GTC, jeste da nije najlepši model u klasi, ali je dovoljno atraktivna i kvalitetna, i ima umerenu cenu na tržištu polovanjaka, tako da možete naći pristojnu Astru H GTC za manje od 7.000 evra.

Astra J, odnosno aktuelna generacija Astre nudi više komfora, ali i više bezbednosti, pa sigurno pozdravljam vašu odluku da kupite moderniji, sigurniji i stabilniji Opel, ali aktuelna Astra je tek nedavno dobila i kupe verziju GTC, a takvih automobila kod nas i nema preterano puno u oglasima, i nisu baš jeftine. Astra J u hečbek verziji (pošto imate i karavnske, odnosno limuzinske verzije) je odličan automobil, ali nisam siguran da li je vama ovaj model i dovoljno atraktivan?

Kompletan odgovor pročitajte na mom drugom portalu www.Testoviautomobila.rs dole na ovom linku:

Provera automobila: Kakva je ova Astra iz oglasa?

Testoviautomobila RS LOGO

Ostavite komentar