Provera automobila: Kakva je ova Corsa iz oglasa?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, gledam u oglasima sve automobile koje ste mi preporučili. Velika je ponuda Opel Corse, ima ih baš puno, neću moći sebi da priuštim dizel 1.3 CDTi, pa gledam benzince. Preskačem verziju 1.0 sa tri cilindra kako ste me savetovali. Pronašao sam jednu Corsu 1.2, meni je prelepa, da li da je kupim? Hvala unapred, Marko: Evo linka dole:

www.polovniautomobili.com/oglas5683741/opel_corsa_c_12_twinport/

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Marko, znam da imate samo 2,000 evra za kupovinu polovnog automobila, ali ne morate po svaku cenu kupiti loš auto, ili auto koji je mnogo prešao. Ova Corsa je prešla više od 161,000 km koliko prodava navodi, uostalom nema servisnu knjižicu niti vam diler garantuje za kilometražu, niti vam daje pravu garanciju na motor.Pročitaj ceo odgovor (klikni ovde).

Proverite mi automobile iz oglasa: Golf V, Astru i Vectru

Da li je ovaj Nissan Note oglašen na Mojauto.rs dobra kupovina?

REŠITE VAŠE DILEME, KUPITE AUTOMOBIL KOJI VAM NAJVIŠE ODGOVORA, POŠALJITE VAŠE PITANJE OVDE (KLIKNI).

najbolji-_auto_logo_670-Motor 1.2 ima lanac, i niko ga ne menja dok ne mora, opasno je kad se “istegli”, ako je do toga došlo, onda je prodavac morao da ga zameni, što je znak da je motor zaista mnogo prešao, i više nego što piše u oglasu.

corsa-polovnjakBojim se je Corsa “u krug” ofarbana, to je dilera koštalo skoro 400 evra, ali sada nije lako utvrditi koliko je auto bio oštećen, udaren, ili su u pitanju bila manja oštećenja. U svakom slučaju prepučujem vam da proverite debljinu laka, to rade svi veliki servisi kada se najavite.

Ford Focus II ili Opel Astra H?

Honda Accord iz 2006.god za 7.900 evra: da ili ne?

Dopada mi se Lancia Ypsilon: kakve su ove dve iz oglasa?

Meni je teže da kupim polovan auto nego polovan avion

Ostavite komentar