Kakav je ovaj Avensis iz oglasa? Kojoj klasi pripada Mazda 3?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, kakvo je vaše mišljenje što se tiče ovih automobila (uopste, a i o automobilima sa oglasa ) automobili sa oglasa su uglavnom benzinci , jedino sto su “malo” vece kubikaze pa me interesuje kakvi su realno sa potrosnjom, kakvi su za odrzavanje – sto se tice polovnjaka .. veliki, mali servis, neke redovne-potrosne stvari koje se menjaju…? i uopste sta mislite o ovakvoj investiciji.

Koje je klase Mazda 3 .. nešto poput korole? Da li su Mazda 3 i Sivik u istoj klasi? Razgledao sam i Mazde 6 takodje…sta mislite o njima. Uglavnom se moje razgledanje svede na veće automobile.. mada je “zanimljiva” i honda civik. Hvala. Pozdrav od Zorana.

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5784064/toyota-avensis16vvti

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5902235/mazda-3-20-at-tx

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5852082/volvo-s40-20-145ks

Provera automobila i procena kilometraže

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Zorane, hvala na poverenju, i zanimljivim pitanjima, linkovima. Moram da vam priznam da ste pronašli jako dobre automobile, zaista se vaša upornost isplatila. Posebno mi je drago što ste poslušali moj savet, i što ste zbog relativno male kilometraže koju godišnje pravite, rešili da date prednost benzincima. Automobili koji su na linkovima, jesu provereni, nisu ukradeni, kupljeni su u Srbiji, i imaju tačne kilometraže! Nisu ni havarisani. Dakle koji god automobila od navedena tri kupite, bićete prilično zadovoljni. Sad je na meni red, da vam ukratko uporedim ove modele, i da vam razrešim dileme. Svakako, opisaću vam i automobile, sa drugih linkova koje ste mi poslali, a kojih ih ima zaista mnogo za početak sam izdvojio navedene automobile, jer su ovo automobili, i koji mene lično oduševljavaju, poslaću vam na mejl, i zašto.

Mazda 3 pripada “Golf” klasi, odnosno C segmentu, ali nudi manje mesta za putnike od Golfa VI, a posebno osetno manje od Civica prethodne generacije, koji je rekorder po pitanju ponude prostora na zadnjem sedištu, posebno kod limuzinske verzije Civica.

najbolji-_auto_logo_670-Znam da ste navikli na komfor i raskoš Lagune II, zato sam vam kao alternativu ponudio pre svega Toyotu Avensis, ili novu Toyotu Corollu, koja košta samo 13.500 evra. Ona stara Corolla, prethodne generacije ne nudi udobnost vaše Lagune, dok je nova Toyota Corolla u svemu nadmašuje. Nova Corolla zvanično propada “Golf” klasi, kao Auris ili Mazda 3, ali ona ima za 10 cm duže međuosovinsko rastojanje, i time koketira sa klasom iznad, dakle Corolla je nešto poput Škode Octavija A7, samo je znatno kvalitetnija, tako bar tvrde nemački ADAC i TUV, iako ja lično mislim da je razlika između Toyote i Škode ipak nešto manja u korist japanskog automobila, razume se.

OSTATAK ODGOVORA JE POSLAT GOSPODINU ZORANU NA MEJL, JER JE PLATIO ZA ODGOVORE.

G.Todoroviću koji je najbolji auto iz oglasa?

Kakav je VW Touran 1.9 TDI iz 2007.god?

Da li je dobra ova Corsa bez klime a sa plinom?

Provera automobila: Kakva je ova Corsa iz oglasa?

Proverite mi automobile iz oglasa: Golf V, Astru i Vectru

Da li je ovaj Nissan Note oglašen na Mojauto.rs dobra kupovina?

Provera automobila i procena kilometraže

POSTAVITE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR (KLIKNITE OVDE).

 

Ostavite komentar