Koliko je prešao ovaj Picasso?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, ako možete u par rečenica ,da li kupiti ovaj auto, kilimetrađa,ili preporuka sličnog porodičnog modela. S postovanjem Marković.

Link oglasa :

http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1830167_Citroen_Xsara_Picasso_2004_god

Ime i prezime: Nenad Marković

Provera: Da li ova Laguna ima vraćenu kilometražu?

Mirko Torbica: koliko je prešao ovaj Land Rover?

Provera automobila i procena kilometraže

najbolji-_auto_logo_670-

Odgovara Aleksandar Todorović: Ovaj oglašeni automobil, Citroen Picasso ima vrlo verovatno više kilometara nego što diler tvrdi. Zašto? Pa nema servisnu knjižicu, da je ima, i da je originalna, to bi diler, prodavac naveo u oglasu. Diler navodi da pismeno garantuje za kilometražu, prvo je pitanje da li vam taj papir i daje, i ako daje, koliko će vam godina trebati na sudu da dokažete da ste prevareni? Kod nas se prevara isplati, i dileri su počeli sada masovno da navode kako garantuju za kilometražu da bi prodali automobil.

Mogu da vam ukratko opišem ovaj model, prednosti i mane, motori za preporuku, agregate za izbegavanje, i da vam opišem i neke druge modele, koji nude više za sličan novac. Takođe možete dobiti i detaljnu analizu na nekoliko stranica u rubrici Pitajte Aleksandra Todorovića (kliknite ovde), čim uplate 1 899 dinara. Ne radi se o tome da neću besplatno da radim, već prosto nemamam vremena odvojam po 12h dnevno za sajt, da biste imali gratis na raspolaganju sve što ovde imate, pa i veliku arhivu odgovora, i pretragu koja funkcioniše sasvim dobro.

Ukoliko niste kupac, nego samo želite da se informišete na vreme, onda vam neće trebati moji direktni, odgovori, saveti, i analize konkretnih modela iz oglasa, već vam je dovoljna arhiva odgovora. Kliknite ovde recimo za 10 stranu odgovora, ovde kliknite za stranu broj 14, ovde za stranu broj 18.

Želim vam srećnu kupovinu, i potragu za automobilom.

G.Todoroviću proverite mi Mazdu 3 i Hondu Civic iz oglasa

Kakav je ovaj Avensis iz oglasa? Kojoj klasi pripada Mazda 3?

Testoviautomobila.rs: Kakva je Astra J iz oglasa?

Provera automobila i procena kilometraže

Kakav je VW Touran 1.9 TDI iz 2007.god?

najbolji-_auto_logo_670-

 

Ostavite komentar