Jeftiniji Euro 6 polovnjaci zbog subvencije?

Da li nas uskoro očekuju lepe vesti? Da li kreće najavljena uredba naredne nedelje? Da li i benzinci imaju prava na subvenciju? Ko sve može da dobije 2100 evra za svoj registrovani auto? Sve o tome i malo više, piše vaš urednik Aleksandar Todorović.

 

Poređenje automobila: kako utvrditi mane?

Poređenje automobila

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

Narod je ubeđen da će cene euro 6 polovnjaka ići naniže kad krene subbencija za recikliranje polovnjaka. Odakle narodu takva ideja, informacije teško je reći. Valjda su ih u to ubedili “stručnjaci” na socijalnim mrežama. Jer istina je potpuno suprotna. Jasno je da nada umire poslednja. Legitimno je pravo da se nadate da će vas letovanje ove godine u Grčkoj ili Turskoj koštati manje, ali sudeći po najavljenim cenama biće upravo suprotno. Niko ne voli da čita vesti o poskupljenju, razume se. Ali ako verujte u nešto nerealno, kao recimo to da će Euro 6 ili bilo koji drugi polovnjaci pojeftiniti, i zbog toga odlažete kupovinu vozila, a za par nedelja vam osvanu više veće cene istih tih polovnjaka, moći ćete da zakjučite da ste samo bili nerealni! Prodaja, potrošnja mesa u Srbiji je poslednjih nekoliko meseci pala za preko 40%, ali cena mesa je ostala ista. Potrošnja struje je smanjena u Srbiji za preko 30% ove zime, ali je cena porasla oko 30% poslednjih meseci. Ovde se samo postavlja pitanje zašto kupci očekuju niže cene, kada to nije realno! Pre svega zato što žele da kupe automobil koji je van njihove kupovne moći. Iako postoje jako dobri automobili sa nižim cenama, za koje kupci ne znaju.

 

 

Kupci automobila se nadaju da će najavljena subvencija za euro 6 vozila oboriti i cene na domaćem tržištu, ali prodavci se sa tim ne slažu, Država Srbija samo povećava namete i dažbine na uvoz automobila, tako da cene mogu samo da rastu.

Kupci i dalje čekaju i nadaju se nižim cenama. Stvarnost će ih brzo demantovati, jer će cene biti veće. Ponuda polovnih automobila Euro 6  u EU je slabija, jer je prodaja novih automobila usporena. Treba biti realan i shvatiti da će za većinu kupaca polovnih automobila i uz naknadu države od 2.100 evra za automobile mlađe od 2014. ili 2015. godine (Euro 6) biti i dalje cenovno nedostižna. Možda neki kupci nisu dobro razumeli, jer država daje 2.100 evra auto placu ili auto salonu, kada vi kupite kod njih automobil, i kada predate registrovani auto na reciklažu (dakle ne možete predati neispravan auto i dobiti 2100 evra, već morate predati ispravan auto koji je prošao tehnički pregled). Kupci će biti neprijatno iznenađeni kada shvate da je održavanje Euro 6 automobila koji su stari 9 godina košta i pet puta više nego održavanje euro 3 automobila koji ima preko 20 godina! Zato pre kupovine euro 6 polovnjaka, odradite sve detaljne provere u servisu! Auto koji ne može u servis na pregled nemojte nipošto kupovati!

Euro 6 automobili: uz subvenciju!

Država, čitaj država Srbija,   čitaj predsednik Vučić, je rešio da obraduje i vlasnike benzinaca, tako da će i oni pored vlasnika dizelaša dobiti umanje od 2.100 evra ako recikliraju svoj stari auto a kupe nov ili polovni euro 6 auto na auto placu, ili auto salonu. Dakle predate svoj stari auto (koji mora da bude registrovan – ali odradite deregistraciju – ne može da bude neki vaš neispravni krš), ali NE DOBIJETE tih 2.100 evra, nego se sa tom potvrdom koju dobijate vama umanjuje cene na auto placu! Pošto morate na placu da platite sve preko računa, kao i kod kupovine novih kola, popusta nema. Postoji bojazan da će neki auto placevi malo i da podignu cene, 3%, 5%, 10%, kako kome bude išla prodaja. Dakle dovezete na reciklažu stari auto koji vredi recimo 1400 evra, dobijete potvrdu koja vam umanjuje cenu polovnjaka koji kupite za 2100 e, ali umesto da taj polovni auto platiti u kešu 6.000 evra, vi ga plaćate preko računa i on će vas koštati 6.700 evra. Dakle u plusu ste čitavih 0 evra. Ali zapravo niste ni na nuli! Kako to? Pročitajte još jednom ovaj uvod. Da li ste sada zaključili? Niste? A ljutite se što vam naplaćujem 3.000 dinara za odgovor, kada vam je teško da povežete par jednostavnih činjenica i donesete zaključak? Ja ću vam ipak besplatno odgovoriti na ovo dalje u tekstu. Svima želim srećnu reciklažu i prodaju. Piše: Aleksandar Todorović.

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463 AIK Banka

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

 

 

Evo i odgovora, ako već do sada niste sami zaključili. Kad kupujete auto bez predaje automobila na recikliranje (prvo prodate svoj stari auto naravno), vi možete kupiti euro 6 polovnjak od fizičkog lica, a ne samo na placu. Ako kupujete euro 6 polovnjaka, u recimo Beogradu, za 6.000 evra, ukupno ima oko 35 euro 6 automobila na placevima. Ako gledate ponudu euro 6 polovnjaka koji za sličan novac prodaju fizička lica, imate izbor od hiljadu automobila. Da li shvatate koliko vam se izbor ograničava ako kupujete auto samo na placu? Ako kupujete polovni euro 6 auto od 12.000 evra ponuda na auto placevima je ista ili čak i bolja nego ponuda euro 6 automobila (od 12.000 evra) od fizičkih lica. Kad kupujete polovni auto svojim novcem na auto placu, i ako plaćate kešom, možete dobiti popust od 200, 400 evra. Kad isti taj auto plaćate preko računa nemate popust, već je cena i veća ako ga plaćate preko računa. To je tako već 20 godina, ako sa tim niste upoznati, onda se informišite bolje.

 

Novom navodnom odlukom, da će i benzinci moći da se recikliraju, tu eventualnu korist mogu imati vlasnici istih. Jer predaju na reciklažu registrovani Jugo koji vredi 300 e, a dobijua popust od 2.100 evra. Popust na uvećanu cenu automobila, da se odmah razumemo. Na našim auto placevima kada kupite auto od 6.000 evra za keš vi dobijete fakturu na kojoj stoji cena od 360.000 dinara to nije protivrednost od 6.000 evra zar ne? Svi koji su kupili kola poslednjih 20 godina na placu to znaju! Retki auto placevi daju istu cenu za keš i preko računa, ali na tim placevima su lošija kola skuplja za oko 1.000 evra nego slična a bolja na drugim placevima (jer sve plaćaju državi kako treba). Kupci je sasvim nebitno koja je cifra na papiru, jer garanciju realno nemaju. Oni auto placevi koji navodno daju garanciju, menjaju ime placa na 2 godine, tako da nemate koga da tužite. Ili ako ste već pokrenuli tužbu ništa vam ne vredi, kada plac promeni ime, promeni vlasnika, a ostane na istoj adresi. Dakle plać može danas da se zove Auto Novi Sad, a sutra može da bude Novi Sad Auto….totalno drugi plac. Nisam naveo slučajno Novi Sad, tamo stvarno na placevima prodaju kola i to skupa sa brdo mana. Da li samo mafija drži kola u N.Sadu, ali vam iskreno predlažem da ovaj grad zaobiđete u širokom luku, oni u Šapcu za njih su poštenjačine prave!

 

 

Euro 6 automobili: Koji odabrati?

 

Euro 6 automobili su sve popularniji i dostupniji, pa većunu vas zanima koji je to model najbolji izbor? Možete ih kupiti za manje od 6.000 evra, ali cena može biti i niža. Mnogi kupci su čekali projekat zamene starih dizel automobila za novija i ekološki prihvatljivija vozila, uz subvenciju države od 2.100 evra. Realizacija projekta kreće sledeće nedelje i važiće i za stare benzince. Ali kako uporediti Euro 6 automobile? Kako odabrati onaj najbolji? Odgovora ima puno, i zavise od vaših potreba. Piše: urednik Aleksandar Todorović.

 

Poređenje automobila: kako utvrditi mane?

Poređenje automobila

10 trikova za bezbednu kupovinu polovnjaka

Najbezbedniji polovni automobili: Najboljiauto.com

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

Tražim najbolji polovni auto za vas!

 

 

Dragi moji čitaoci, znam da vam nije lako da odaberete najbolji Euro 6 automobil za vašu porodicu. Nije lako uporediti, analizirati brojne modele koje možete da kupite i koji vam se dopadaju. Ali kupovina polovnjaka ne mora da bude prava noćna mora i veliki rizik sam po sebi. Kod polovnih Euro 6 automobila provera mora da bude još detaljnija!Zašto? Zato što imaju nežne komplikovane senzore, elektroniku koja može biti problematična, AdBlue pumpe koje lako crkne a nove koštaju preko 1.200 evra. Svaki polovni deo za Euro 6 je osetno skuplji nego za Euro 4 ili Euro 5 polovnjak. Tako da promislite dobro. Ja vam u svom poređenju modela, dajem i pregled troškova održavanje, kvarove i preporuke za pouzdane euro 6 automobile.

 

Ne morate mene da angažujete ako vam moj način provere vozila ne odgovara, i ako imate sumnje u moj način rada. Oformite svoj tim koji će vam proveriti automobile koje nađete i koji vam se dopadaju. Ono glavno morate znati. Novac vam niko nije poklonio, pa iako ste dobili kredit iz banke u roku od 24h, taj novac treba vratiti, a pored te mesečne rate, morate plaćati povremeno i neke popravke na automobilu, a mnogo toga spada u redovno održavanje (zamena diskova, pločica, amortizera, akumulatora, anlasera). Nikako vam ne pomažu opisi vlasnika pojedinih modela, jer isti prećutkuju mane svog vozila (da bi zaista mogli da uporede svoj auto sa ostalim automobilima potrebno je da duže vreme imaju testiraju sve te broje modele – zar ne?), ili ne umeju da ih otkriju. Možda vi želite prave informacije? Verujem da bi vam koristilo da znate koje mane ima vaš budući auto? Onda je prvi korak do tog saznanja da mi pošaljete pitanje u rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (kliknite ovde).

 

Poređenje automobila: uporedite bilo koja tri automobila

Bezbednost nema cenu: Volvo XC40 ili Škoda Karoq?

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463 AIK Banka

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

Kako najbolje održavati automobil?

TESTIRALI SMO: Peugeot 301 1.6 HDi

Na kojoj kilometraži se menja ulje u automatskom menjaču?

 

 

Da li želite da konačno kupite Euro 6 polovan automobil koji je u potpunosti ispravan? Da li želite auto u kojem se ne pale lampice svakih nedelju dana? Da li želite siguran auto koji nije imao havariju? Ili možda želite vozilo sa kojim slobodno možete na more, ili planinu? Mislite da vam treba 10 000 evra ili više za takav auto? Grešite! Možete kupiti i za manje od 5 000 evra dobar polovan auto, koje će provereni majstori da odrade veliki servis, koji može uz dobro održavanje da pređe bar još 250 000 km, ukoliko se naravno pridržavate mojih saveta, i mojih majstora.

 • Bilo bi dobro da znate šta je rađeno na automobilima koji su uvezeni, šta je tačno popravljano, kako je popravljano, i koliko je kilometara vraćeno. Bilo bi dobro još i da poznajete majstore koji rade za sve te placeve, i koji vam mogu preporučiti, odnosno precrtati neke modele, zar ne?

 

Kupovina polovnog automobila nije kupovina mačke u džaku, ako dozvolite meni da proverim dovoljan broj automobila, i odaberem onaj najbolji za vas. Još ako umete da se izborite sa vašim egom, i poslušate mene u vezi izbora motora i modela, bićete još zadovoljni. Ali naravno da vam mogu tražiti i naći auto, baš onakav kakav ste zacrtali.

 

 

Veliki servis odmah po kupovini ne morate raditi ali smatram da je to veliki rizik, koji se nikako ne isplati, jer možete uništiti jako dobar motor pucanjem jednog obično zupčastog kaiša. Uvoz drugo motora nije baš tako jednostavan, a generalna je papreno skupa, što vas čeka ako pomenuti kaiš pukne.

 

 

Prilikom kupovine je potrebno smanjiti na najmanju moguću meru rizik od pogrešnog izbora. Zbog toga vam predstavljam najvažnije stvari na koje je potrebno obratiti pažnju kada rešite da kupite polovan automobil. Želite da uštedite, i nadate se da vas čeka odličan automobil za malo novca zar ne? Takve nebuloze, i bajke ostavite za ove koji život provode na forumima, i shvatite da je realnost drugačije. Niko vam neće prodati dobar auto za malo novca. Ako je neki auto jeftin, postoji nekoliko razloga zašto je to tako. To što vaš majstor, ili vi, niste u stanju da otkrijete, to ne znači da taj auto nema neki skriveni problem. Nemojte od vašeg majstora očekivati čuda. On vam ne može predvideti da li će motor trajati još 10.000 ili 50.000 km, to će vam svaki ozbiljan majstor priznati, ali može da utvrdi da li bar u trenutku kupovine motor radi kako treba, elektronika i sve ostalo na automobilu.

Pronalazim za vas polovne automobile

Auto sedišta za decu i bebe

Bezbednost nema cenu: Volvo XC40 ili Škoda Karoq?

Najbezbedniji polovni automobili

 

 

Pet koraka da dobrog polovnog automobila:

 

1) Saznajte koje su mane automobila koje želite da kupite – Pošaljite pitanje u rubriku Pitajte A.Todorovića

2) Analizirajte temeljno odgovore koje dobijete od urednika Todorovića.

3) Poslušajte preporuke urednika Todorovića za kupovinu automobila, i potom mu uplatite honorar za traženje automobila.

4) Angažujte Todorovića da vam nađe najbolji auto za novac koji imate!

5) Odradite minimum veliki i mali servis kod proverenog mehaničara (to vam ja takođe obezbeđujem), na automobilu koji vam ja nađem.

 

 

 

 

Kupovina novog automobila u Srbiji je preveliki luksuz! 

Naše plate su zaista mizerne, i prosečno naš vozač pređe godišnje oko 15.000 km. Kupovina novog automobila je isplativa tek ako prelazite bar 40 000 km godišnje. Uzmite u obzir da bez 20.000 evra ne možete kupiti nov auto, sa dobrim snažnim i štedljivim motorom, koji ima petoro vrata, dovoljno veliki prtljažnik, dobru opremu i 5 zvezdica na kreš testu.

Pronalazim za vas polovne automobile

Srbi radije biraju nov auto koji je dobio samo 3 zvezdice na kreš testu, na primet FIAT Tipo ili Daciju Duster, umesto nekog polovnog automobila, a izbor polovnjaka za 15.000 e nije ni tako mali, i za taj novac možete kupiti vrhunske automobile, ali naravno samo pod uslovom da imate stručnu pomoć prilikom kupovine, inače se kockate!

Zašto bežite od angažovanje majstora? Verovatno zato što nemate dovoljno poverenja u njih, ali to su vaše predrasude, postoje majstori koji svoj posao rade profesionalno, i puno bolje nego majstori u ovlašćenim servisima, koji rade za bedne plate, nisu motivisani i nemaju dovoljno iskustva (jer čim ga steknu beže ,  i otvaraju svoj servis).

 

UVEK KUPUJTE AUTOMOBIL OD VLASNIKA! NIKADA OD PREPRODAVACA! 

Ako je neko vlasnik tek tri meseca, i već prodaje auto, ili je preprodavac, ili je shvatio da je kupio jako loš automobil.

 

 

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

Izbegnite stres, izbegnite prevaru – kupite proveren polovni automobil!

Potraga za idealnim polovnim automobilom mora da bude naporan proces, jer se na tržištu nudi mnogo vozila sa skrivenim manama, koje su jako skupe za popravku. Nebitno je što je auto recimo 2017. ili 2018.godište, ako ima 100.000 km iza sebe, što nije tako mala kilometraža može da ima brdo problema, a otklanjanje tih kvarova može vas koštati i više od par hiljada evra. Nemojte kupovati mačku u džaku, angažujete proverenog mehaničara, prebacite desetak automobila koji se vama dopadaju i dobar servis na temeljnu kontrolu. Taj uloženi novac vam se sigurno vraća, jer kupićete na taj način bolji automobil. Sve to mogu ja umesto vas dragi kupci da uradim, jer se bavim proverom i nalaženjem automobila preko dve decenije. Cena traženja za automobile koje ja preporučujem od 8.000, 10.000 evra je 400 evra. Za modele koje ja preporučujem koji koštaju do 6000 evra je 350 evra. Preporučujem modele koji se mnogo manje kvare od proseka i najbezbednije modele, i automobile čija je ponuda na proverenim placevima dobra! 

 

Ja sam u Beogradu, i tražim za vas automobile u Beogradu i okoloni. Ako živite recimo u Subotici ili Nišu, i neugodno vam je da vozite u Beogradu, ili od Beograda do vašeg mesta, auto koji kupite može biti prebačen kamionom tačnog ispred vaše kuće. Cena traženja automobila koje vi želite a ja ih ne preporučujem je: 300 evra za kola od 3000 evra, odnosno 600 evra za kola od 8.000, 10.000 ili 14.000 evra. Preciznu ponudu dobijate kada mi pošaljete sken uplate (3.000 dinara) i pitanje. Glavni urednik Aleksandar Todorović www.najboljiauto.com i testoviautomobila.rs.

 

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovića

Poređenje automobila: uporedite bilo koja tri automobila

TESTIRALI SMO: Peugeot 301 1.6 HDi

D.Stevanović: Auto koji mi je našao g.Todorović me odlično služi

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Filip Stojković: Preporučujem Todorovića jer želim da pomognem drugima

Havarisan auto je auto koji NIJE U VOZNOM stanju!

 

Kupovina automobila preko urednika Todorovića – Procedura:

 

 • 1) Pročitajte prvo tekst šta nudim, kako tražim i proveram automobile za vas (Kliknite ovde)
 • 2) Nakon toga uplaćujete 6.500 dinara ako želite da se čujemo telefonom, ili 3.000 dinara ako želite kratke odgovore i ponudu za traženje automobila preko e – maila. RAČUN: 105000000250737463 AIK Banka Aleksandar Todorović, Beograd.
 • 3) Potom šaljete detaljno pitanje na sajt testoviautomobila.rs rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (kliknite ovde).
 • 4) Dobijate odgovor za manje od 24h, kao i ponudu za traženje automobila. Ako vam cena odgovara, novac uplaćujete na gore navedeni račun. Tražim modele koje ste vi naveli, koji se vama dopadaju, ili automobile koje se najmanje kvare, koji su najbezbedniji koje vam preporuči glavni urednik Aleksandar Todorović.  Honorar naplaćujem unapred.
 • 5) Krećemo sa traženjem polovnjaka za vas – u proseku je potrebno 3 do 5 dana, da pogledamo sve što je za gledanje, a najbolji primerak, prebacujemo u servis na detaljnu kontrolu  i pregled. Cena traženja za automobile koje ja preporučujem od 8.000, 10.000 evra je 400 evra. Za modele koje ja preporučujem koji koštaju do 6000 evra je 350 evra. Preporučujem modele koji se mnogo manje kvare od proseka i najbezbednije modele.

 

 

 

 • 6) Najbolji automobil rezervišemo za vas, tako šta ga kaparišemo, dakle platimo vlasniku ili češće auto placu da auto čuva narednih nekoliko dana (koliko vam je potrebno da dođete u Beograd, na plac, ili kod notara, ako je u pitanju fizičko lice)
 • 7) Dobijate na Viber detaljne slike pregleda automobila, sa svim eventualnim manama, ogrebotinama, i tačnim iznosima koliko koštaju dodatna ulaganja ako ih ima (koja su dosta niža od drugih lošijih automobila koje smo gledali za vas) i tačnu cenu velikog i malog servisa sa rukama (koji varira od 300 do oko 500 evra). Veliki servis ne morate da radite ako ne želite. A možete i kod svog majstora, ako u njega imate više poverenja (ali ostaje nejasno zašto vam onda on nije tražio auto).
 • 8) Dolazite na auto plac, ili kod notara, ako je prodavac fizičko lice (zbog sve slabije ponude na placevima, gledam i registrovane automobile). Ja ću vas naravno dočekati na auto placu, ili kod notara, i tu sam za vas i pored vas narednih sat vremena. Pogledate, proverite auto, možete da povedete i svog mehaničara (ali onda se opet postavlja pitanje zašto njega niste angažovali). Ako je onako kako sam opisao, i ako je stanje isto kao na slikama koje sam vam poslao (slikam svako oštećenje) kupujete, plaćate auto,  u evrima, vlasniku auto placa, odnosno prodavcu ako je u pitanju fizičko lice – nakon overe kod notara.
 • 9) Nakon toga vozite auto kod mog mehaničara na veliki i mali servis, eventualnu zamenu pločica, možda diskova ili recimo stabilizatora, ako želite, ako mislite da servis nije potreban ili nećete da ga radite vaš izbor i pravo.
 • 10) Ako ste kupili auto na auto placu, mogu vam organizovati da se odradi tehnički pregled, ako ste iz Beograda, do kraja dana

 • 11) Ako ste iz Beograda, mogu vam preko agencije (ona to naplaćuje 3.000 dinara) organizovati da umesto vas odu do MUP-a i izvade vam tablice i saobraćajnu dozvolu.
 • 12) Ako niste iz Beograda, a kupili ste auto na placu, idete taksijem do agencije koja izdaje probne tablice, vratite se do placa, stavljate probne tablice  i vozite auto ako želite do mog mehaničara na veliki i mali servis. Ako ne želite veliki servis ne morate da ga radite, vaš auto, vaš izbor, vaša odluka. Ja veliki servis itekako preporučujem, prvo jer ste mirni narednih 5 godina, drugo jer sprečavate tako da dođe do pucanja zupčastog kaiša ili istezanja lanca (često se desi na lanac NE mora da se menja – pa kod automobila sa lancem, radimo samo mali servis, možda zamenu pločica na primer), i na taj način sačuvate motor od havarije. Popravka motora ako pukne kaiš može koštati preko 3.000 evra, zato mislim da vam se rizik ne isplati. Kola dugo stoje na placu, i pitanje je koliko je kaiš izgubio elastičnost.
 • 13) Imate besplatne kontrole (ne i besplatne popravke) na 4 odnosno 6 meseci kod mojih mehaničara u prvih godinu dana (plaćam ih ja)
 • 14) Imate gratis pomoć oko prodaje automobila koji ste kupili preko mena, kada rešite. Oglašavam vaš auto na mojim sajtovima i facebook stranicama Testovi Automobila Srbija i Najboljiauto.
 • 15) Za narednu kupovinu imate popust od 30%. To važi i za članove vaše šire porodice.
 • 16) Vaš majstor može uraditi veliki i mali servis, ali onda je valjda on odgovoran za urađeno? Vaš majstor vam može održavati auto, ali podrazumeva se da ako vam “nestane” DPF da ga je on skinuo – jer ja vam obavezno prodajem auto sa DPF – om.
 • 17) Poželjno je da kada kupujete auto od mene dođete sa vašim majstorom (ukoliko ne želite da vam moji mehaničari održavaju kola), i da sve bude transparentno. Možda vi imate odlične majstore, koji prosto nemaju vremena da vam traže auto (ili neće da se upuštaju u ovaj jako naporan posao – pametni ljudi!)

 

 

Otac neda da vam uplatim za odgovor

Da li možete da mi pronađete auto bez vraćene kilometraže?

Kako da proverim da li je vraćena kilometraža?

Kako najbolje održavati automobil?

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Da li da kupim C – Max ili Senic?

Najbolji auto je onaj koji kupac želi!