EUtelNet: Profesionalna usluga, najbolji saveti, pouzdan i jeftin hosting

EUtelNet je srpska kompanija koja posluje duži niz godina. Ja sam imao prilike tek nedavno da sarađujem sa njima, i moram svoje oduševljenje podeliti sa vama dragi čitaoci. Svima vama je poznato da programeri danas zarađuju u Srbiji više od advokata, i bar nekoliko puta više od lekara. Lekari su nam loši, ali su nam programeri daleko nesposobniji, uvereni da njihov neznanje, ili znanje, vredi tačno toliko koliko oni traže. Povedite računa ko vam hostuje sajt, odaberite server shodno potrebama vašeg sajta. Nije nužno da plaćete 50 evra mesečno za prosečan server, kada vaš sajt može raditi besprekorno na mnogo slabijem serveru, odnosno zakupite samo deo servera. EUtelNet vam nudi i izradu dizajna (web design), registraciju domena, i besplatne savete zlata vredne.

EUtelNet vam prodaje i nudi, ono što je za vas optimalno, i ja sam prosto zapanjen koliko posluju fer, korektno i brzo. Kontakt sa EUtelNetom je isključivo preko telefona, ali oni na mejlove odgovoraju praktično odmah, to vam potvrđujem iz mog iskustva od par meseci. Posebno je brz, stručan, flekisibilan i dovitljiv gospodin Draško Stikovac.

Možete imati poverenje u EUtelNet. Cenite i čuvajte svoj novac, jer danas je ogroman broj prevara preko internetna, koji nam život znači i koji vam olakšava posao. Na onu kritiku za nedostatak kontakt telefona zaboravite, jer i ja funkcionišem kao i EUtelNet, jer dobijate moj odgovor na vaš mejl veoma brzo. Ljudi koji puno telefoniraju malo rade, i obratno, zar ne? Šalim se naravno, ali u svakoj šali ima i malo istine.

Tekst: Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com, i www.Testoviautomobila.rs

najbolji       _auto_logo_670

Ostavite komentar