DELTA CITY u znaku HONDE ovog vikenda

Ako volite Hondine automobile ovaj vikend će vam biti lepši ako dođete u Delta City. Honda Srbija u subotu, i nedelju, 27. i 28. septembra, organizuje otvorenu izložbu najpopularnijeg Hondinog modela CR-V na platou ispred šoping-mola Delta City. Tokom izložbenog vikenda na jednom mestu moći će da se pogledaju i uporede sve varijante modela CR-V, kada su u pitanju motori i paketi opreme. Upoznajte se sa najboljim japanskim SUV-om.

TESTIRALI SMO: Honda CR-V 2.2 i-DTEC

Kako bi se zainteresovani posetioci najbolje informisali sa karakteristikama i performansama Hondinih modela, za test vožnje će u subotu i nedelju od 10-19h biti na raspolaganju CR-V modeli sa 1.6 dizel i 2.0 benzinskim agregatom i Honda Accord sa 2.0 benzinskim agregatom.

HONDA DC Open dayDizel agregat 1.6 i-DTEC deo je Hondine revolucionarne Earth Dreams palete agregata i menjača i predstavlja najlakši dizel agregat na svetu. Karakteriše ga potrošnja od samo 4,5l na 100 kilometara i emisija izduvnih gasova od 119g. Proizvodi 120 konjskih snaga uz odličan obrtni momenat od 300 Nm. Imajući u vidu njegove prednosti kao i nivo pouzdanost Hondinih automobila, Honda Srbija je upravo na ovaj agregat u CR-V modelu dala garanciju od čak 1.000.000km na motor i menjač.

Honda Srbija nudi i opciju kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja. mislim da je vreme da kupite konačno jedno Hondu, i to CR-V!

Priredio: Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

Aleksandar Todorovic DSCN2912

Ostavite komentar