G.Maksimović: Hvala vam g.Todoroviću na odgovorima koji su bili presudni za izbor Forda

Zahvaljuje se g.Maksimović: Poštovani g.Todoroviću, da Vam se zahvalim još jednom na odgovorima, kaparisana Ford Fiesta 1.4 trend, sa dosta dodatne opreme, Safety pack (ESP i 7 vazdušnih jastuka), alu felne, parking senzori, nešto preko 11 hiljada evra. U opciji je bila i Ibiza 1.4 style, akcijska cena 10.850, dosta opreme, u ovom trenutku mislimo da su ovo najbolje ponude i najbolji benzinci u B segmentu.

Prelepi Clio sa dci motorom je isto tako bio opcija ali je ipak otpao zbog cene od preko 13 hiljada, kao i Polo iz razloga visoke cene.

Moram da napomenem da su vaši testovi imali veliki uticaj na izbor, kao i edukativni tekstovi o važnosti ESP-a i kompleta vazdušnih jastuka.

Dodao bih još nešto, što možete da stavite na sajt,

danas na Internetu možete da nađete sve podatke o svakom automobilu, kao i sve moguće testove, ali tamo gde ste Vi nenadmašni je način na koji umete slikovito da objasnite šta znače ti podaci u realnim uslovima korišćenja vozila. Umete nekako da “uhvatite” suštinu svakog automobila koji testirate što je prava retkost u testovima drugih. Isto tako, način na koji poredite različite automobile je prosto fascinantan. I meni je žao što ne mogu do kraja da pročitam odgovore na pitanja drugih čitalaca, jer uživam čitajući Vaše odgovore, ali u redu, ako ste tako odlučili, ja mogu to da razumem. Ipak, razmislite eventualno o objavljivanju sa zakašnjenjem, jer ste samo rekli da ne postoje dva ista pitanja i ljudi koji žele da Vam plate za pomoć, mislim da bi Vas svejedno pitali.

Puno uspeha u daljem radu i srdačan pozdrav, D.Maksimović.

DSCN8547Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Maksimoviću, meni je bila čast što sam imao prilike da vam pomognem u izboru automobila, i neizmerno mi je drago što ste iskoristili racionalno sve informacije koje sam vam pružio. I ja bih lično najverovatnije kupio upravo automobil koji ste vi odabrali, uprkos činjenici da je Toyota Yaris kvalitetnija.

Ostavite komentar