Da li moj Peugeot 307 2.0 HDI 90 KS ima plivajući zamajac?

Pitanje: Poštovani gospodine Aleksandre, interesuje me da li moj Peugeot 307 2002 godiste 2,0 66kw 90ks ima plivajuci zamajac? I čuje mi se zveckanje kod prednjeg levog točka kada je hladan auto, kada se ugreje to zveckanje prestane. Prestane i kada se pritisne kvačilo? Unapred hvala na odgovoru. Branislav.

Plivajući zamajac: pitanja i odgovori

Srbe najviše muči taj strašni plivajući zamajac

najbolji-_auto_logo_670-Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Branislave, vaš Peugeot 307 2.0 HDI (2002.godište) od 90 KS nema plivajući zamajac, ako zaista imate slabiju verziju motora od 90 KS. Proverite regulator pritiska goriva, on često otkazuje na vašem motoru, a proverite i da li vam curi dizel, jer su crevo goriva i crevo vazduha jedno pored drugog pa dolazi do trenja i oštećenja. Proverite da li vam curi ulje na glavnom vratilu. Zamenite ulje u menjaču, što najverovatnije niste nikada učinili.

Jako je teško da ovako napamet pogađam kakav kvar zapravo imate. Verovatno postoji neki luft zazor, između točka i motora. Proverite menjač. Ako strada centralna osovina menjača tu popravke nema, osovina se ošteti i nema popravke, ostaje vam onda da kupite ili polovan menjač ili novu centralnu osovinu,koja je dosta skupa kao nov deo.

Polovnjak: VW Golf IV

Plivajući zamajac za Škodu košta 2 100 maraka?

Saveti: Otkrivamo vam kako da lako prodate auto

Šta da kupim: Logan, Fabiju ili Merivu?

Iskoristite rubriku Aleksandra Todorovića, napišite detaljno pitanje, iznesite sve vaše dileme oko izbora automobila, i dobićete odgovor koji će razrešiti sve vaše nedoumice. Lako do najboljeg automobila uz pomoć portala Najboljiauto.com. Iskoristite i vi prave informacije, koje će vam sačuvati mnogo novca, a vašoj porodici obezbediti najbezbedniji, i najbolji automobil za planirani budžet. Klikni ovde i pošalji pitanje.

3 komentara na Da li moj Peugeot 307 2.0 HDI 90 KS ima plivajući zamajac?

 1. Bojan says:

  Da li Peugeot 307, 2.0 hdi, 136 KS, 2007. godiste ima plivajuci zamajac?

 2. slobodan says:

  Koji pezo kupiti benzinac ili dizel

 3. Sead says:

  Da li peugeot 308 1.6 vti motor sa 120 KS ima zamajac? Trese mi auto pri prvom paljenju, možda minutu ili dvije, a u leru dok je hladan pri paljenju se zna i ugasiti. Htio bih vas zamoliti za mišljenje šta bi moglo biti. S poštovanjem,

  Sead

Ostavite komentar