CENTAR BOBAN: Nudi gorivo vrhunskog kvaliteta sa Liqui Moly aditivima

Centar Boban potrošačima već dugi niz godina nudi kvalitetno gorivo, ali sada je vlasnicima automobila sa modernijim motorima, i onima koji žele da produže životni vek svog agregata ponudio specijalna goriva obogaćena sa renomeranim Liqui Moly aditivima. Cene takvih goriva su veće za samo 2,5 dinara, pa recimo „osnovni“ evro dizel košta 154,9 dinara, dok onaj sa Liqui Moly aditivima treba platiti 157,40 dinara. Kod benzina je odnos isti, 151,9 dinara je cena bez, a 154,40 dinara je cena sa Liqui Moly aditivima. Ko želi benzin od pravih 98 oktana, može ga takođe kupiti u Centru Boban za 160,4 dinara. Tražili ste gorivo vrhunskog kvaliteta za svoje automobile, eto, konačno imate prilike i da ga sipate u Srbiji. Pozivamo vas da posetite ovu benzinsku pumpu koja se nalazi u Dunavskoj 13, na Dorćolu, a sve informacije možete dobiti na telefon 011/2620 – 046.

Priredio: Aleksandar Todorović, glavni urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE NA OVOM LINKU (KLIKNI OVDE).

 

TESTIRALI SMO: Chevrolet Orlando 2.0 Dizel LTZ


Centar Boban je pumpa koja je brendirana u bojama Liqui Moly, i u prodaji ima benzin i dizel gorivo sa već dodatim Liqui Moly aditivima.

Liqui Moly Centar BobanAditivi koji su dodati u gorivo su kombinacija aditiva za čišćenje, disperzivnih aditiva i aditiva sa karakteristikama zaštite materijala, usklađenih sa savremenim motorima, tečnostima za vozila i uslovima rada. Kupovinom goriva sa Liqui Moly aditivom, produžuje se vek vozila, sprečava se stvaranje naslaga i nešistoća u motoru i rezervoaru, smanjuje se potrošnja goriva i emisija CO2, obezbeđuje se i mirniji rad motora. Osetite razliku sipajte gorivo na Dorćolu u Dunavskoj 13.

Jeftino gorivo Centar BobanProces sagorevanja goriva u motoru ostavlja za sobom nečistoće, taloge, koji se talože na diznama, ventilima, cilindrima, kod benzinskih a još i više kod modernih turbo dizel agregata. Rezultat svega toga je ono što vi već sada primećujete kod svog motora: veća potrošnja, slabije performanse, bučniji rad. Nije isplativo da zbog uštede od 2,5 dinara po litru, svoj motor i dalje degradirate lošim gorivom. Sipanjem goriva sa Liqui Moly aditivima se nastali talozi u motoru razgrađuju, motor radi tiše, i manje troši, to je zapravo ono što vi želite sebi i svom automobilu.

Centar BobanNa pumpi Centar Boban pored goriva možete kupiti i Liqui Moly aditive, ukoliko želite da ubrzate efekat uklanjanja naslaga iz vašeg motora.

Aditivi

Mnogi vozači nisu dovoljno informisani, pa ne znaju da aditivi značajno produžuju radni vek Vašeg motora i njegovih komponenti. Preporučujem vam korišćenje sledećih aditiva:

Benzin:
2522 – Injection Cleaner čisti i otklanja naslage na diznama za ubrizgavanje goriva, usisnih ventila, svećica i u komori za sagorevanje i sprečava ponovno stvaranje naslaga. Eliminiše poteškoće pri pokretanju motora, grubo mirovanje i pomaže očuvanje svih komponenti u sistemu za ubrizgavanje goriva. Štiti ceo sistem za gorivo od korozije.
5108 – Fuel System Treatment, pogodan za sve benzinske motore, naročito pogodan za nova vozila za preventivnu upotrebu, poboljšava performanse motora i sprečava gubitak snage.

Dizel:
5120 – Super Dizel Aditiv, otklanja naslage u sistemu za ubrizgavanje dizel goriva, kao i u komori za sagorevanje i sprečava ponovno stvaranje novih naslaga. Pored toga povećava cetanski broj i poboljšava svojstva paljenja dizel goriva. To osigurava miran rad motora.
5148- DPF zaštitnik, povećava radni vek Vašeg dizel partikularnog filtera. Redovnom upotrebom aditiva, DP filter ostaje čist i izbegavaju se skupe popravke i kvarovi.

Ovi aditivi su izuzetno jednostavni za korišćenje i ne zahtevaju se nikakvi dodatni radovi, jer ih jednostavno dodate u rezervoar kada sipate gorivo. Minimalni napor uz Liqui Moly aditive za povećani životni vek vašeg automobila i garancija za opušteno i bezbedno putovanje.

Zbog loše reglaže trapova trošite više goriva, i habate gume: ukažite poverenje Centru Boban i rešite vaš problem.

Foto: Aleksandar Todorović

Reglaza trapa Centar BobanAditivi su izuzetno jednostavni za korišćenje i ne zahtevaju se nikakvi dodatni radovi, jer ih jednostavno dodate u rezervoar kada sipate gorivo. Minimalni napor uz Liqui Moly aditive za povećani životni vek vašeg automobila i garancija za opušteno i bezbedno putovanje.

Na ovom mestu možete kupiti polovne, ali i nove automobile po veoma povoljnim cenama.

Vrhunsko gorivo Centar BobanCentar Boban poseduje najsavremeniji servis za održavanje Chevroletovih, Opelovih i drugih automobila sa modernim dizel i benzinskim motorima. U Dunavskoj 13 možete uraditi i „laki servis“, ali i „veliki servis“, reglažu trapa na najsavremenijoj opremi, sa vrhunskim majstorima. Ovde možete proveriti i „obuću“ vašeg automobila, i kupiti nove pneumatike, mislite na vreme o zimskim gumama.

Odlicno gorivo Centar BobanJa ovde redovno sipam gorivo, i nemam zapušene dizne, niti problema sa mojim dizelašem od 244,000 km. Svi vi želite kvalitetno gorivo, ali sipate ga na mestima gde je jeftinije za 3 dinara, a daleko lošijeg kvaliteta. Koliko su vam troškovi za čišćenje dizni? Neka to ostane među nama, ali znajte da nikako ne vredi štedeti sa lošim gorivom, jer nove dizne imaju paprenu cenu, a neplanirani odlazak u servis zbog kvara na motoru vaše živce neće podmladiti, naprotiv.

Sajt www.centarboban.com  je pregledan i lako je pronaći informacije. Ovde možete završiti i registraciju vozila za 15 minuta bez odlaska u MUP. Oslonite se na Centar Boban, častite sebe pouzdanim partnerom. Sve informacije možete dobiti na telefon 011/2620 – 046.

TESTIRALI SMO: Chevrolet Trax 1.4 Turbo