POSETILI SMO: Opel – Interauto – Trade, Čačak

Ukoliko kupujete nov automobil, nemojte nikako preskočiti Čačak. Ovaj grad je za mene jedno veliko, prijatno iznenađenje. Mislio sam da je Novi Sad dovoljno zanimljiva alternativa kupcima iz Beograda, i okoline, ali sam se izgleda prevario. Čačak u proseku ima profesionalnije i bolje prodavce nego Novi Sad. Čačak je mnogo napredovao, dok je Novi Sad stagnirao. Renaultov salon Jevtović Auto na izlazu iz ovog grada sam već opisao, a jednako pozitivne utiske nosim i iz Opelovog auto salona Interauto – Trade. Prodavac, i veliki gospodin Vladimir Veličković, je jedan izuzetan trgovac, veliki profesionalac i gotovo umetnik u svom zanatu, jer prodaja automobila je danas postala toliko zahtevna, da to mogu raditi onako kako treba samo pravi zaljubljenici u ovoj posao.

Možete vi i u Beogradu da dobijete test vožnju Opel Merive, ili nekog drugog Opela, možete i u Komnenović Autu da dobijete detaljne informacije o Opelu koji kupujete (pod uslovom da naletite na onog drugog prodavca), ali ne možete da dobijete u Beogradu g.Vladimira Veličkovića, prodavca, koji ume, i koji želi da vas sasluša, prodavca, koji vam nudi alternativu koja je bolja od modela koji ste hteli da kupite, i prodavca koji vam prodaje auto za onoliko novca koliko vi i imate. Ako imate dovoljno novca da menjate automobil na dve godine, onda ga možete kupiti bilo gde. Ako kupujete auto na kredit, lizing, ili kupujete svoj prvi novi automobil u životu, onda ćete napraviti grešku života ako preskočite Interauto – Trade.

Tekst i foto: Aleksandar Todorović.

Foto-Aleksandar-TodorovicOvaj Opelov salon nalazi se u Čačku, odnosno u Preljini. Lokacija ovog auto salona je dovoljno dobra, na prometnom je mestu, a i svojim izgledom mamim kupce. Jeste da Opel pokušava da izdigne svoje dilere iz konkurencije, time što insistira da imaju relativno velike i luksuzne prodajne objekte, ali Opel nikako nema premijum automobile, kako ovaj brend u jednom smešnoj reklami to prepotentno ističe. Opel ima svoje kupce. Opel je u Srbiji voljen, cenjen, i obožavan. Opel Meriva je jedan odličan automobil, miniven koji nudi više od konkurencije. Zbog toga sam ja u ovom auto salonu želeo da kupim Opel Merivu, „nisam znao“ koji je motor najbolji izbor za ovaj model, i maksimalno sam provocirao prodavca ne bi li izgubio živce i rekao nešto loše za konkurenciju.

G.Veličković je jako inteligentan prodavac, jer su mu sva moja pitanja bila kristalno jasna, i uvek je imao pravi odgovor, i znao je pravi momenat kada da predloži neku alternativu, i kako da me uputi na razmišljanje u drugom smeru.

COM   najbolji_auto_logo_470x70_v1Ono što je podjednako važno, ponuda automobila u salonu je vrlo dobra, imaju nekoliko modela po vrlo povoljnim cenama, ali i jedan eksluzivni model: Opel Adam. U ovom salonu, osim širokog osmeha, i prijateljskog nastup prodavca Veličkovića, dobio sam pravo malo predavanje, ili bolje reći “doktorsku disertaciju” o Merivi. G.Veličković mi je momentalno ponudio test vožnju, i obezbedio da njegova koleginica Jelena proba automobi samnom, jer je imao upravo isporuku automobila kada sam se ja pojavio u salonu, ali je ipak odvojio dobrih pola sata za moja beskonačna pitanja.

Opel-salon-Interauto-TradeZnanje prodavca g.Vladimira, je upravo ono što sam priželjkivao u ovom auto slaonu, jer ovde rade pravi zaljubljenici u automobile, od servisa pa do prodaje. Iako je danas svim dilerima prodaja mizerna ovde dobijate osmeh od svih zaposlenih.

U auto salonu su bili izloženi svi bitni Opelovi modeli. Činjenica je da je automobil teško prodati, pa izgled salona pomaže koliko i dobra reklama, a tako uloženi novac se po pravilu pre ili kasnije vrati (u normalnoj zemlji, i na normalnom tržištu). Impresivno je kada vidite da prodavac zna napamet sve pakete opreme, razlike između njih, i kada da vam odmah kaže cene, i sugeriše ne neke od dodatnih paketa, koji nisu skupi, a koji kompletiraju opremu na pravi način.

Prodavac je bio više nego uporan, ali ne napadan i dosadan, dobio smo i neke informacije o Merivi za koje nisam znao. Odnos prema konkurenciji je bio maksimalno fer i rekao bih prilično uzdržan.

Od Vas poštovani čitaoci očekujem da mi pišete i predlažete šta bi po Vama trebalo pitati prodavca, a posebno me intertesuje da li treba ocenjivati još po nešto kod pomenutih salona. Na kraju, pozivam vas da posetite ovaj salon automobila i pošaljete vaše komentare. Zakažite test vožnju na 032/382-182 ili na 064/8-555-202.

opel.interauto-trade.rs

[table]Salon Opel : Interauto-Trade, Čačak
Lokacija :8
Izgled :8
Parking :10
Ponuda :8
Probna vožnja:9
Servis:DA
Prosečna ocena :8,5[/table]

MERIVA  Interauto-Trade-foto-A-Todo[table]Prodavac Opel : Vladimir Veličković
Ljubaznost :9,5
Tehnička stručnost :10
Informisanost-kreditiranje :9
Upornost :9
Odnos prema konkurenciji :10,0
Izgled (urednost)  :8,5
Prosečna ocena :9,2[/table]

COM   najbolji_auto_logo_470x70_v1opis

POSETILI SMO: Renaultov salon – Jevtović Auto d.o.o., Čačak

POSETILI SMO: Kijin salon – Auto Kuća Arko., Kragujevac

Jedan komentar na POSETILI SMO: Opel – Interauto – Trade, Čačak

  1. Sasa says:

    Jedna od boljih automobilskih kuca u Srbiji.

Ostavite komentar