Nova Kia Soul s najvišim ocenama za bezbednost

Nova Kia Soul, popularni Novi Soul, još pre dolaska na tržište od strane američkog udruženja za zaštitu u saobraćaju (NHTSA) na tamošnjim simulacijama sudara dobio je 5 zvezdica za bezbednost. Maksimalna ocena za Kijinog novajliju i ne čudi s obzirom na podugačak spisak standardne bezbednosne opreme i upotrebu čelika sa velikom zateznom čvrstoćom. Novi Soul pruža zabavu i neobičan dizajn, kao i mnoštvo standardne i dodatne opreme.

“Soulovih 5 zvezdica govori o Kijinoj predanosti svojim strankama. Naša vozila kombinuju maksimalni nivo bezbednosti sa ikoničnim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i, naravno, najveću vrednost po kojoj je naš brend poznat,” tim povodom je rekao Michael Sprague, izvršni podpredsednik marketinga i komunikacija u Kia Motors America i dodao: “Zaista smo mnogo truda uložili u dizajn i izradu druge generacije Soula i testiranja NHTSA su sada potvrdila sve te naše napore.”

Impresivnih 66 posto šasije novog Soula izrađeno je od vrlo visoke čvrstoće čelika. Novi model strankama pruža neprocenjivu bezbednost po pitanju standardne bezbednosne opreme i tehnologije, koja između ostalog nudi 6 vazdušnih jastuka i 4-kanalni (s 4 senzora) kočioni sistem ABS sa pomoćnim kočionim sistemom EBD, koji uzima u obzir opterećenje vozila  i raspodelu težine i koristi odgovarajuću kočionu snagu kako bi poboljšao kontrolu i stabilnost vozila. Dodatna standardna bezbednosna oprema  nudi sistem za polaženje uzbrdo (HAC), sistem kontrole tlaka u pneumaticima (TPMS), elektronsku stabilnost vozila (ESC) i sistem protiv proklizavanja pogonskih točkova (TCS).

Soul je već u osnovi bogato opremljen pa će tako na američkom tržištu dolaziti sa npr. električnim podizačima stakala, centralnom bravom, električno podesivim i grejanim bočnim ogledalima,  6 zvučnika i audio sistemom, Bluetooth wireless tehnologijom, SiriusXM satelitskim radiom i priključcima za USB/AUX. Tome je potrebno dodati i zaista velik izbor dodatne opreme.

Facebook OOYYO SRBIJA

KUPITE VAŠEM MUŽU NOV AKUMULATOR: AKUMULATOR SHOP

Polovni automobili u Mađarskoj: oglasi

PREPORUČUJEM: DELOVE U SHOP INVESTU

DELOVI SHOP INVEST

Ostavite komentar