Najboljiauto.com: Hyundai Motor na Salonu automobila u Parizu 2014.

Hyundai danas čak postavlja merila konkurenciji kada je dizajn u pitanju. Zato je za sajam automobila pripremio modele koji su zasenili konkurenciju. Hyundai Motor je 2. oktobra 2014. zvanično predstavio svoj model i20 najnovije generacije na Salonu automobila u Parizu. Vozilo karakterišu sofisticirani dizajn, unutrašnji prostor najveći u svom segmentu, pregršt opreme, udobnost, kao i poboljšane karakteristike. Nova generacija modela i20 je evoluirala u viši, premijum kvalitet. Dizajniran, razvijen i proizveden u Evropi, nova generacija modela i20 je istinski evropski automobil, a njegova premijera na salonu automobila u Parizu je bila prirodan izbor. Pročitaj više (klikni ovde).

TESTIRALI SMO: Hyundai ix35 2.0 CRDi 4WD

TESTIRALI SMO: Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 4WD


Girls Hyundai Paris 2015Hyundai je potvrdio da će linija motora koja će se nuditi u novom i20, biti pojačana novim smanjenim 1.0 turbo GDI trocilindričnim benzinskim motorom već u 2015-toj godini. Novi Kappa 1.0 T-GDI je prvi motor nove generacija malih benzinskih motora, nudi poboljšane performanse, veliko zadovoljstvo u vožnji i poboljšanu ekonomiju potrošnje goriva. Razvijen je u Evropskom tehničkom centru u Russelsheimu i pruža do 120 KS snage i 172 Nm obrtnog momenta.

Ona ili on HyundaiAllan Rushforth, viši potpredsednik i COO za Hyundai Motor Europe, je prokomentarisao: ,,i20 je istinski evropski automobil i ponosni smo što ga predstavljamo baš ovde u Parizu. Sa našim novim 1.0 T-GDI motorom pratimo trend malih turbo motora, koji pružaju odlične performanse u vožnji, uz veliku efikasnost. Novi motor, dodatno naglašava posvećenost kompanije Hyundai ka održivoj mobilnosti u Evropi kao i uvid u budućnost i pravac kojim će Hyundai ići u razvoju ove tehnologije”.

i20 prelepa bojaKako bi ojačao svoju poziciju na samom čelu u razvoju održive mobilnosti, Hyundai će takođe prikazati turbo benzinski motor od 1.4 litara sa direktnim ubrizgavanjem (T-GDI), hibridnu verziju modela i40 i i30 najnovije generacije sa pogonom na komprimovani prirodni gas (CNG).

Pročitajte testove Hyundaijevih automobila dole kliknite na linkove:

Foto: Aleksandar Todorović.

Santa-Fe  Foto Aleksandar Todorovic

TESTIRALI SMO: Hyundai Veloster 1.6 GDI

POSETILI SMO: Hyundaijev salon – KPM, Zrenjanin

TESTIRALI SMO: Hyundai ix35 2.0 CRDi 4WD

Galerija fotografija: Hyundai salon automobila u Parizu

Ostavite komentar