Najboljiauto.com: Honda ima akciju staro za novo

Svi kupci koji se odluče da do 20. decembra 2014. godine nabave novi Honda automobil u okviru akcije “staro za novo”, imaju mogućnost da izaberu dodatnu pogodnost prilikom plaćanja ili neki od poklona koji se nalaze u ponudi.

Akcija podrazumeva procenu starog vozila, koje se nalazi u posedu kupca, od strane stručnog osoblja, da bi procenjena vrednost ušla u cenu novog automobila kao učešće prilikom kupovine. Pri tome, stari automobil ne mora biti marke Honda.

TESTIRALI SMO: Honda Civic 1.8 i-VTEC Tourer

Najgori auto: Suzuki Swift osvojio nula zvezdica na kreš testu

najbolji       _auto_logo_670Kupci koji se odluče da na ovaj način dođu do novog vozila, mogu da izaberu jedan od ponuđenih poklona – komplet zimskih točkova sa alu felnama, dodatnu opremu u vrednosti 700 evra, metalik boju, kasko osiguranje ili multimedijalni uređaj koji sadrži navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD Touch screen od 7 inča, HD kameru za vožnju unazad, USB i iPod priključke, DVD player, slot za SD karticu, Bluetooth konekciju za mobilni telefon. Umesto nekog od navedenih poklona, kupac može da izabere pogodnost prilikom plaćanja – beskamatni kredit u visini od 10.000 evra, uz napomenu da u ovom slučaju nema troškova obrade kredita, kao ni troška u slučaju prevremene isplate kredita, a rata je fiksna tokom celog perioda otplate.

Foto: Aleksandar Todorović, urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

Foto Aleksandar Todorovic DSC_0300Kupovina nove Honde može se obaviti i putem lizinga, uz nominalnu kamatnu stopu (NKS) koja iznosi 3,99%. Efektivna kamatna stopa je nešto veća. Više informacija na telefon: 011/20-10-915.

TESTIRALI SMO: Honda Civic 1.8 i-VTEC Tourer

opiskako-do-nove-honde

Ostavite komentar