LF Auto Centar: Nissani po specijalnoj ponudi!

Volite japanske automobile? Najviše vam se dopada Nissan! Želite auto odmah i to sa popustom? Važno vam je da vaš Nissan održavate u najboljem servisu u regionu: LF Auto Centru? Ako je odgovor potvrdan na ova pitanja, izvolite dođete da pogledate ponudu Max Plus. Salon se nalazi u Beogradu. Sigurno postoji neki model koji će vas oduševiti i koji će ispuniti sve vaše potrebe. Više informacija možete dobiti na 011/314-32-11. Ukoliko vam je potrebno poređenje Nissanovih modela možete ga dobiti besplatno u rubrici Pitajte Aleksandra Todorovića. Potrebno je samo da posetite salon automobila LF Auto Centra u Beogradu koji se nalazi na auto putu za Novi Sad 73a, i da mi njihov prodavac potvrdi da ste bili kod njih. Popusti su od preko 5.000 evra, pa je mudro da ih iskoristite. Piše: urednik Aleksandar Todorović.

 

Max plus ponuda LF Auto Centra – Beograd.

 

Nissan je sa svojim modelom Qashqai prosto razbio konkurenciju! Ta dominicija je trajala skoro jednu deceniju. Danas Japanci povlače novi još radikalniji i hrabriji potez nude avangardni i potpuno novi Nissan X – Trail e-POWER sa jedinstvenom tehnologijom, koja rešava najveći minus električnih automobila a to je premali domet, uglavnom mnogo manji nego što fabrike obećavaju. Autonomija vožnje kod ovog Nissana je mnogo veća jer proizvodi struju iz benzina. Po mom skromnom mišljenju genijalno i pravo rešenje. Za mene lično električni automobil do pojave modela X – Trail nije mogao da dođe u razmatranje, jer ja često vozim 700, 800 km bez pauze. Ako Teslu vozite 140 km/h nećete imati dopet ni 200 km! To znači ako ja vozim od Beograda do Trsta, moram da stajem tri puta, da bi istu Teslu punio po 40 minuta, a čekao da dođem na red na neki od punjača na auto putu od 1h do 3h, zavisno da li putujem na proleće ili leto. Za mene je to neprihvatljivo. Kao što mi je neprihvatljivo da kupim električni automobil od 50.000 evra da bi ga vozio samo po Beogradu, gde voženja nije vožnja nego uglavnom maltretiranje. Novi Nissan X –  Trail je električni automobil – hibrid. Za razliku od ostalih električnih automobila sa njim možete stići iz Beograda do Trsta ili Pule bez pravljenja pauze, dopunjavanje baterije na svakih 200 km, jer Nissanov motor sagoreva benzin i dopunjava bateriju.

 

Konkretno, pogonske točkove kod Nissan X – Trail pokreću isključivo elektromotori, dok benzinac služi samo kao agregat, odnosno generator struje. Bukvalno ne postoji nikakva mehanička veza između njega i točkova.

 

Četvrta generacija Nissana X-Trail je vrlo sofisticirana i dobar deo tehnologije koristi sa potpuno električnog modela Ariya.

Ima dve verzije hibrida – sa prednjim i pogonom na sva četiri točka. Prva ima jedan elektromotor koji pokreće točkove na prednjoj osovini, dok druga skuplja verzija ima i zadnji elektro-motor. Odlično je što možete doplatiti i za verziju sa sedam sedišta.

 

 

U odnosu na ostale hibride, X – Trail ima mnogo bolje ubrzanje, koje je kao kod električnih automobila. Što više pritiskate papučicu gasa, rastu i obrtaji benzinskog motora. SUS motor momentalno proizvodi struju koja se troši ubrzavanjem. Velika je razlika u odnosu na klasične hibride. Na naglo dodavanje gasa neće odmah porasti obrtaji benzinskog motora, već će se koristiti struja iz baterije, koja predstavlja neku vrstu bafera.

Baterija je malog kapaciteta kao kod klasičnih hibrida, što znači da ako biste aktivirali čisto električni režim (pritiskom na EV dugme), mogli biste da pređete relativno malu razdaljinu. Vas itekako zanima kolika je potrošnja, a ona je na regionalnim putevima oko 5,0 litara benzina na 100 pređenih kilometara. Terenske mogućnosti su ostale odlične, tako da je X – Trail ostao itekako upotrebljiv i na teškim terenima, i velikim nagibima!

 

Ovo tehnološko čudo ima i svoju cenu, koja je više nego adekvatna za ovako genijalnu tehnologiju.

 

X-TRAIL E-POWER 213HP E-4ORCE 5ST TEKNA CL BO je na popustu od preko 4.000 evra!!!

 

Tehničke specifikacije
Zapremina motora: 1497 ccm Maksimalna snaga KW(KS): 157(213)
Obrtni moment Nm: 250 El.motor obrtni momenat Nm: 330+195
Ubrzanja od 0 do 100km/h (s): 7 Pogon: E-4ORCE (4WD)
Ekološka norma: Euro 6d Full Emisija CO2 g/km: 150

Vrsta pogona: EPOWER hibridna tehnologija

 

 

Oprema konretnog modela na popustu je veoma bogata, uživajte u čitanju:

 

Sigurnost:

Vazdušni jastuk za vozača i suvozača,bočne bezbednosne vazdušne zavesice + bočni vazdušni jastuci , eCall – hitni automatski poziv 112 (u slučaju saobraćajne nesreće), Automatsko kočenje u hitnom slučaju sa prepoznavanjem biciklista i pešaka, IFCW – Sistem za predviđanje sudara napred, LDW + LDP – Sistem upozorenja na napuštanje vozne trake sa intervencijom, BSW + BSI Upozorenje na vozilo u mrtvom uglu i intervencija, Detekcija umora vozača, Prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Upozorenje na nadolazeći saobraćaj pozadi i intervencija, Automatsko kočenje u hitnom slučaju uključivanjem upozoravajućeg kočionog svetla,Dinamička kontrola putanje vozila,Podsetnik na nezakopčani bezbednosni pojas (sva sedišta),sistem pričvršćivanja dečijih sedišta u 2.redu sedišta.

 

 

Unutrašnjost:

 

Upravljač presvučen kožom,Centralna konzola sa “leptir” efektom otvaranja. Sintetička kožna sedišta.

Zadnji naslon za ruku sa dva držača za čaše,8 načina električnog podešavanja vozačevog i suvozačevog sedišta sa funkcijom memorije,2 načina električnog podešavanja lumbalnog dela suvozačevog sedišta,Zadnja klupa sa mogućnošću podešavanja udaljenosti (samo na 5S).

Zadnja klupa deljiva u odnosu 40/20/40, podesiv nagib i udaljenost 60/40,Ambijentalno svetlo na centralnoj konzoli i na prednjim vratima. Tvrdi poklopac prtljažnika u 2 dela,Trozonski automatski klima uređaj, Dugme za pokretanje motora. Upravljač podesiv po visini i dubini. Električno impulsno podizanje prednjih i zadnjih prozora, Automatski samozatamnjujući unutrašnji retrovizor, Senzor sumraka, Grejanje prednjih i zadnjih sedišta.

Grejani upravljač,Grejanje vetrobranskog stakla,Zavese na zadnjim vratima sa ručnim podešavanjem. Bežično punjenje mobilnog uređaja. Električno otvaranje vrata prtljažnika sa funkcijom hands-free

 

Spoljni izgled:

 

19″ aluminijumske felne. Krovni nosači,Električni stakleni krov,Zatamnjeni zadnji prozori.

Hromirane obloge prednjeg i zadnjeg branika i hromirane obloge vrata. Električno podesivi, preklopivi i grejani spoljašnji retrovizori,LED dnevna svetla (kratka/duga svetla),LED zadnja svetla, LED svetlo kočnice,LED prednji sekvencijalni pokazivači smera, zadnja LED svetla za vožnju unazad i prednja LED svetla za maglu.

Automatsko uključivanje dugih svetala,LED prednja svetla sa prilagodljivim dugim svetlima. Shark antena.

Tehnika:

 

Adaptivni tempomat sa limitatorom brzine,ProPILOT Assist paket s NAVI-Linkom (CVT): Automatsko zaustavljanje i pokretanje vozila u gužvi LKA-Zadržavanje vozila u voznoj traci,ICC- Adaptivni tempomat, Head-up displej. 

Zadnji parking senzori,Prednji parking senzori, 360° sistem kamera za parkiranje sa funkcijom prepoznavanja pešaka, Sistem nadzora pritiska u gumama, 12,3″ multimedija ekran ostetljiv na dodir u boji sa navigacijom,Putni računar sa
12.3″ TFT ekranom u boji (iza upravljača),10,8″ Head-up displej,USB priključak tip A napred & 1 USB priključak tip A pozadi,1 USB priključak tip C napred & 1 USB priključak tip C pozadi,12V utičnica, 2 komada napred i u prtljažniku, Senzori za kišu , Pametni ključ, Odabir načina vožnje (ECO, STANDARD, SPORT),Električna parkirna kočnica sa funkcijom Auto Hold, HSA – Sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici,BOSE premium zvučni sistem sa 10 zvučnika.

 

 

Koji Nissan odabrati? Kako ustanoviti koji model vam najviše odgovara?

 

 

Možda je atraktivni Juke prava mera za vas? Elegantni SUV, koji je i dovoljno brz, ali i veoma štedljiv. Mrzeli ste turbo dizelaše, jer nikada niste osetili prednosti velikog obrtnog momena, sada mrzite turbo benzince. Zašto? Mislite da motor od 1.0 litra nema dovoljno snage? Plašite se automatskog menjača? Zašto sebe lišavate takve transmisije koja vam nudi neuporedivo opušteniju, lepšu i bezbedniju vožnju? Možda je vreme da konačno uživate u vožnji? Juke sa automatskim menjačem, turbom i 114 ks možete kupiti za 23.440 evra (regularna cena je 26.265 evra). To je cena koja je niža od cene svih kineskih SUV – ova, koji su neuporedivo lošijeg kvaliteta, sa sumnjivom servisnom mrežom. Vaš novac zaslužuje da bude potrošen na pravi SUV, ili ne? Za više informacija pozovite: 011/314-32-11. Spisak opreme za ovaj model imate ovde. (kliknite na link: http://nissan-lf.rs/JUKE%201.0%20DCT%20%20N%20CONNECTA%20NC.pdf).

 

Posetite auto salon LF Auto Centra u Beogradu. Iskusni prodavci će vam pružiti sve potrebne informacije. Ukoliko želite da vam ja kao urednik ovog portala uporedim modele ovog brenda, koji se nalaze u ponudi ove kuće, takvo vrste poređenja je za vas besplatno, ukoliko se pojavite u salonu, i pokažete dobru volju da kupite neki Nissan. U ponudi imate naravno i Qashqai 1.3 od 158 KS. Požurite jer je ponuda modela ograničena.

 

Max plus ponuda LF Auto Centra – Beograd.