Ford Focus za 2014. godinu

Redizajnirani Ford Focus za 2014. godinu je pred nama. Novi motori, osvežen izgled spoljašnjosti i unutrašnjosti modela biće zvanično predstavljeni na Sajmu automobila u Ženevi. Novi Focus stiže i na sajam automobila u Beogradu.

U svojoj trećoj godini proizvodnje, treća generacija Focusa dobiće novi izgled prednjeg dela u skladu sa novim Fordovim imidžom. Novi oblik farova, maska hladnjaka inspirisana stilom Astona Martina i novi branik trebalo bi da učine Focus privlačniji kupcima.

focus fordPostojećoj ponudi motora biće dodati novi benzinac i dizelaš, oba zapremine 1.5 litara. Benzinska jedinica biće dostupna sa 150 ks (110 kW) i 180 ks (132 kW), dok će dizelaš na raspolaganju imati verzije sa 95 ks (70 kW) i 120 ks (88 kW).

Najsnažniji model ST će biti “podmlađen” na isti način, ali kako saopštavaju iz Forda, izgledaće agresivnije od aktuelnog ST-a. Pokretaće ga isti 2,0 eco-boost motor koji razvija 250 ks i 360 Nm.

Pre nego što napravite grešku i kupite automobil koji je preskup za održavanje, ili još gore model koji ne odgovara vašim potrebama, posetite rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (KLIKNI OVDE), i saznajte kako treba upoređivati, birati automobile. Pronađite odgovore na svoje dileme, i postavite vaše cenjeno pitanje. Cena odgovora je simboličnih 499 dinara. Ako želite detaljnu analizu vašeg dopunjenog pitanja, i gratis odgovore na vaša dodatna pitanja, onda uplatite 999 din, i pošaljite skne, foto uplatinice. Meni treba oko 3-4h da vam precizno, na nekoliko strana objasnim gde grešite, ili da eventualno potvrdim da ste doneli ispravnu odluku, što je ipak retko.

Srećnu vam pretragu oglasa želim, i naravno želim vam srećnu kupovinu, Vaš Aleksandar Todorović, glavni i odgovorni urednik Ooyyo.rs

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI (KLIKNI OVDE). Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Pošaljite pitanje pre kupovine, izbora automobila, a ne nakon što ste odabrali katastrofalno loš model, jer ja to ne želim da vam saopštim. Za one koji nemaju 499 dinara, postoji besplatna rubrika Ovaj ili Onaj (klikni ovde).

Odgovor na vaše pitanje dobijate samo vi. Na internetu, dakle onlajn, dostupno je samo manji vašeg odgovora. Ako ne želite da na sajtu stoji vaše ime, navedite koje ime želite da stavim. 

Poređenje automobila koji nisu za poređenje

Šta mislite o kupovini vozila sa Taxija

OOYYO.RS: Kakav je auto Kia Cerato 1.6 sedan?

Kupujem Ford Fiestu dizel da li je benzinac bolji izbor?

Zoran Marković: Vaš test Mokke je najdetaljniji – kupio sam je

Bane Stojković: Focus za Mercedes B klase

Da li je moguće naći dobar primerak nekog automobila iz C segmenta za 5.500€?

Želim bolji automobil od Z10 koju imam

Želim da kupim pristojan automobil, a ne krš za maksimalno 2.800 evra.

Ivan Lekić: hvala vam na dobrom savetu

Provera automobila i procena kilometraže

Mazda 3, Bravo, ili Grande Punto?

Kupujem Nissan Note 1.4: da li grešim?

Pitanje iz Podgorice: Mazda 6 ili Opel Insignia?

OOYYO.RS: Kakav je auto Kia Cerato 1.6 sedan?

Kontaktirajte kupce automobila koji su od mene dobili savet na Facebook stranici OOYYO SRBIJA, i saznajte iz prve ruke koliko sam im pomogao.

Porodica Pavlović: Da li je Astra H sedan dobra kupovina?

NA VREME KUPITE AKUMULATOR: AKUMULATOR SHOP

Da li je Renault Scenic mnogo bolji od Corse?

Kupujem Ford Fiestu dizel da li je benzinac bolji izbor?

Dragan Bogdanović: Sumnjiv mi je prodavac ovog Focusa

Marija Srebrić: posavetujte nas u vezi Mazde 6

Joca: koliko je Megane 2008 bolji od Corse?

Provera: Pronašao sam ovaj Punto na sajtu Polovniautomobili.com

Kakav je Chevrolet Spark iz 2007.god?

Ovaj ili onaj: Peugeot 407 ili Mazda 3?

Ovaj ili onaj: Santa Fe, Tuscon ili Sportage?

Ostavite komentar