G.Branislav Ilkić: G.Todoroviću jako ste mi puno pomogli pri izboru automobila

Zahvaljuje se g.Branislav Ilkić: Poštovani g. Todoroviću, želim da Vam se zahvalim na savetima za kupovinu novog automobila. Naručio sam Toyotu Verso 1,6D 4D. Inače prodao sam Škodu Oktaviju i sad je potrebno da čekam “samo” dva meseca dok ne stigne novi automobil.

Verso-exteriorVama želim mnogo uspeha u zivotu. Nastavite i dalje sa Vašim dobrim radom. Siguran sam da je i mnogim ljudima, poput mene, potrebna pomoć u izboru pravog automobila, odnosno modela koji ispunjava najviše potreba potencijalnog kupca. Meni ste ste svojim odgovorima jako puno pomogli.

S poštvanjem, Branislav Ilkić.

DSC_3371Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Ilkiću, bila mi je časta da vam pomognem u izboru automobila, i da odgovaram na vaša brojna, ali i veoma zanimljiva pitanja. Posebno mi je drago što ste odabrali jedan izuzetno kvalitetan, pouzdan i upotrebljiv automobil, koji će vas veoma pozitivno iznenaditi. Toyotini dizel motori su prosto sjajni, ali BMW u ovom trenutku ima napredniju tehnologiju, i dobro je što je ispod haube ove Toyote novi motor iz Minhena, odnosno BMW-a.

TESTIRALI SMO: Toyota Corolla 1.6 Valvematic

Posetite rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (KLIKNI OVDE), i saznajte kako treba upoređivati, birati automobile. Pronađite odgovore na svoje dileme, i postavite vaše cenjeno pitanje. Cena odgovora je simboličnih 499 dinara. Kad šaljete linkove automobila, molim vas ako je ikako moguće da date prednost portalu Mojauto.rs (klikni ovde), jer sa njima imamo normalan vid saradnje kao i sa preko 200 sajtova širom sveta na kojima se oglašavaju automobili, uključujući i čuveni Mobile.de. Ne možemo samo da uspostavimo normalnu saradnju sa sajtom polovniautomobili.com. To je jedini sajt na svetu sa oglašenim automobilima, koji nam ne dozvoljava da njihove oglase prebacimo u našu bazu oglasa. Ja ću vam odgovarati i na linkove koje pošaljete sa njihovog sajta, ali ja ne mogu da koristim njihove fotografije. Oglasi sa sajta Mojauto.rs se već nalaze u bazi Ooyyo.rs, i čitave Ooyyo mreže. Zato vas molim dajte prednost sajtu www.Mojauto.rs. Hvala na razumevanju.

PLAĆANJEM ODGOVORA DOBIJATE REŠENJA SVIH VAŠIH DILEMA, A PORED TOGA FINANSIRATE MOJU IDEJU DA ČITAOCI U SRBIJI MOGU DA DOBIJU PRAVU INFORMACIJU, I REALNE MANE SVIH TESTIRANIH AUTOMOBILA.

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI (KLIKNI OVDE). Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Pošaljite pitanje pre kupovine, izbora automobila, a ne nakon što ste odabrali katastrofalno loš model, jer ja to ne želim da vam saopštim. Za one koji nemaju 499 dinara, postoji besplatna rubrika Ovaj ili Onaj (klikni ovde).

najbolji-_auto_logo_670-1

Odgovor na vaše pitanje dobijate samo vi. Na internetu, dakle onlajn, dostupno je samo manji deo vašeg odgovora. Ako ne želite da na sajtu stoji vaše ime, navedite koje ime želite da stavim. Deo odgovora ipak stavljam na internet, da bi rubrika nastavila da živi posle 11 godina.

Dajte da rešim i vaše dileme, i glavobolje oko izbora automobila. Vaš Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

najbolji-_auto_logo_670-

DRAGI ČITAOCI, POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Pročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

Peugeot 308 sa motorom 1.6 VTi nije za preporuku?

TESTIRALI SMO: Mitsubishi ASX 1.6 DI-D 4WD

U paklu sam: Koji karavan da kupim za 7000€

Pitanje iz Splita: Volvo XC60 je zaista toliko dobar?

Polovni automobili: Fabia, Yaris, Jazz

Polovan BMW X3 ili Corolla 1.6?

Šta kupiti: Nov Sandero ili polovan auto?

Dopada mi se Zafira i C-Max: Koji je bolji?

Đorđe Živković: Izgleda da je nameštena priča oko VW-a

Sa “konja na magarca”: Astru H menjam za Audi A3

G.Maksimović: Hvala vam g.Todoroviću na odgovorima koji su bili presudni za izbor Forda

G.Branislav Ilkić: G.Todoroviću jako ste mi puno pomogli pri izboru automobila

Iskoristite vredne savete – Pitajte A.Todorovića

Da li moj Peugeot 307 2.0 HDI 90 KS ima plivajući zamajac?

Testoviautomobila.rs: Da li je Ibiza bolja od Punta?

Otkrivamo vam zašto nije mudro ugraditi gas

Plivajući zamajac za Škodu košta 2 100 maraka?

Koji polovan auto odabrati: Scenic ili Accord?

Alfa Romeo 159 nije Best Buy – Scenic možda jeste

Koji auto preporučujete za 3.500€?

Da li preporučujete 406 Coupe sa dizel ili benzinskim motorom?

Šta da kupim: Logan, Fabiju ili Merivu?

Najbolji auto za 10.000€: šta preporučujete?

Kakav je auto Citroen Xsara Picasso?

Šta da kupim: Logan, Fabiju ili Merivu?

Da li je BMW 320d bolja kupovina od Passata?

 

najbolji-_auto_logo_670-