Amarket Auto VW savetuje: Samo čist klima uređaj je zdrav!

Nemojte štedeti na sitnicima koje život znače. Makar klimu održavajte u ovlašćenom servisu, jer vazduh za vašu decu i vašu ženu mora biti bez buđi, gljivica i bakterija! Sasvim je dovoljno što već rizikujete sa ugradnjom kineskih delova!

Klima uređaji dovode temperaturu vazduha u automobilu na prijatan nivo. Na taj način se održavaju koncentracija i reakciona sposobnost vozača koji su neophodni za bezbednu vožnju. Štetne materije iz okoline, npr. prašina ili polen mogu da ugroze funkciju klima uređaja. Povećana koncentracija polena u vazduhu može kod alergičara da izazove suzenje očiju i kijanje. U tom slučaju se povećava opasnost od nesreće.

Povećana koncentracija prašine, čađi i mikroorganizama može pre vremena da zamori vozača. Ako funkcija klima uređaj nije više potpuna smanjuje se efekat hlađenja i može doći do magljenja prozora. Ako mikroorganizmi ili spore dospeju u klima uređaje mogu se brzo razmnožiti zbog visoke vlažnosti vazduha na isparivaču. Rezultat može biti neprijatan miris buđi. Više informacija na 034/354-616. Zeljko@amarket-auto.com

www.amarket-auto.rs

http://magazine.volkswagen.com/service-fitness.html

TESTIRALI SMO: VW Golf VII Variant 1.6 TDI BlueMotion

najbolji       _auto_logo_670

Amarket Auto: Godišnja zamena filtera za prašinu i polen kombinovana sa čišćenjem isparivača klima uređaja pozitivno utiče na dužinu i efikasnost funkcionisanja klima uređaja.

amarket-auto-najbolji

Volkswagen originalni sredstvo za čišćenje isparivača klima uređaja omogućava klima uređajima da izmenom filtera za prašinu i polen efikasno zadrže štetne materije iz vazduha.

vw-sredstvoUklanja polen i mikroorganizme koji su se nataložili na isparivaču klima uređaja i njegovoj okolini i obezbeđuje čist vazduh. Uklanja uzrok problema direktno na isparivaču klima uređaja.

Ne samo da uništava mikrorganizme već se oni i izbacuju iz vozila preko odvoda za kondenzovanu vodu.

U kombinaciji sa zamenom filtera za prašinu i polen i čišćenjem okoline filtera onemogućava stvaranje plodnog tla za brzu akumulaciju novih mikroorganizmima.

Efikasno uklanja neprijatne mirise sa klima uređaja. Koriguje i sprečava da dođe do smanjenja učinka hlađenja.

Pred nama je period kada je klima sistem u stalnoj funkciji.

Proverite i servisirajte klima sistem. Obezbedite Vama i vašim saputnicima maksimalnu udobnost i uživanje u putovanju.

Topli dani pred nama i duža putovanja bez obzira na klima uređaje, mogu biti zamorni.

Kada osetite bilo kakav zamor, bezbedno parkirajte vozilo izađite napolje i uradite par vežbi!

Više informacija na 034/354-616. Zeljko@amarket-auto.com

www.amarket-auto.rs

Pogledajte vežbe koje preporučuje VW, kliknite dole na link:

http://magazine.volkswagen.com/service-fitness.html

 

simovic-amarket

TESTIRALI SMO: VW Golf VII Variant 1.6 TDI BlueMotion

TESTIRALI SMO: VW Polo 1.2TSI Bluemotion

Ostavite komentar