Superb, Mondeo ili Insignia?

Poštovani g.Aleksandre, Sve pohvale na dosadašnjem radu, informacije koje dajete zaista pomazu jednim delom naravno,hvala i na tome. Ono sto mi je najbitnije kod vozila je: Bezbednost, komfor i motor. Oprema vozila mi nije toliko primarna(veliki displej, navigacija, panoramski krov, kamere itd.) Otprilike negde 70 do 80% vremena je voznja po gradu,s tim sto zivim na periferiji, nekih 15km od centra. Tako da moja voznja u gradu nije striktno gradska. Moram napomenuti da sam zbog vasih tekstova pomislio i na modele suv iako su oni neka druga kategorija koju nisam razmatrao, ali u zelji da ne nesto ne pogresim ili propustim ipak napominjem i to. 

 

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

 

 

Znači porodicni auto(4 člana), sa prostranim gepekom, dovoljno prostora unutar auta jer smo krupnija porodica u smislu visine oko 190cm prosecno (Nismo gojazni ali muskarci imaju malo sira ledja). Kod motora mi je bitno da nije skup za odrzavanje (jer ne bih mogao finansijski da ispratim servis kod nekih modela automobila), da mu potrosnja bude umerena, i naravno da traje sto duze jer nisam osoba koja menja automobile na svakih 3,4 godine. (U proseku oko 7 godina).  Želeo bih ima dovoljno snage da pod punim opterecenjem moze da povuce na usponu ili pri preticanju.

Za Octaviu koju vozim imam reci samo hvale osim sto je malo bučnija i tvrdja. Veoma pouzdan auto ali sam ovog puta hteo da pocastim svoju porodicu i sebe nekim boljim autom, naravno ako to bude bilo moguce izvesti. Neke automobile kao sto je Toyota Corola, po vašoj preporuci sam posetio u salonu. Ali za mene je bilo veoma neudobno na vozačevom mestu a naročito pozadi, tako da nisam dalje razmišljao o tom modelu. (U Toyotinom salonu dobio sam informaciju za Avensis da je u planu da se ne proizvodi vise, sto me je iznenadilo za takav auto ili je to samo prodajni trik?). nadam se da sam vam dovoljno informacija dao, a ako nisam moj mail je m#####@gmail.com Zamolio bih da ime i prezime ne bude objavljeno. Unapred zahvalan.

 • Ime i prezime: Milan Stojanovic
 • Mejl adresa: ####@gmail.com
 • Telefon: 063\######
 • Kada planirate kupovinu?: U narednih nekoliko meseci
 • Kakav auto kupujete?: nov
 • Koliko novca želite da potrošite?: Do 20.000 evra
 • Šta trenutno vozite?: Skoda Octavia 1.9TDI, 2006god.
 • Između kojih se automobila dvoumite?: Skoda Superb 2.0TDI, 1.4TSI od 150KS; Toyota Avensis 1.6 valvematic 136KS, 2.0D 4D 143 KS; Opel insignia, Ford Mondeo, D klasa uglavnom.
 • Gde ste čuli za ovaj sajt?: Internet
 • Koliko kilometara godišnje prelazite? : oko 15000km
 • Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

ODGOVOR MOŽETE PROČITATI NA MOM DRUGOM SAJTU TESTOVIAUTOMOBILA.RS (KLIKNITE OVDE)

Super, Mondeo ili Insignia?

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

RAČUN: 285233504000148510
Sberbank