Šta da kupim Mercedes ili BMW?

Pitanje: Dragi Aleksandre. Dvoumim se izmedju mercedesa cla 180, i bmw-ovih modela x1 i 318 gledao sam i uporedjivao danima, citao komentare, prednosti i mane i nisam daleko odmakao, pa je savet i vise nego dobrodosao. hvala 🙂

TESTIRALI SMO: Mercedes CLA 200 CDI

Idealan auto: Mercedes A klase, Auris ili Civic

najbolji-_auto_logo_670-1

 • [table]Ime i prezime: Dusan Krunic
 • Kada planirate kupovinu?: u naredna 2-3 meseca
 • Kakav auto kupujete?: nov
 • Koliko novca želite da potrošite?: 25000-30000
 • Šta trenutno vozite?: peugeot 308 1.6 2009
 • Između kojih se automobila dvoumite?: mercedes cla 180, bmw x1, bmw 318d
 • Gde ste čuli za ovaj sajt?: redovno citam
 • Koliko kilometara godišnje prelazite? : 10.000
 • Da li biste platili da vam pronađem auto?: Ne

 


 • Da li ste već uplatili novac?: Ne
 • Da li danas planirate da uplatite novac?: Ne[/table]

aca-passat

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Kruniću hvala vam na poverenju i zanimljivim pitanjima. Poredite automobile koji pripadaju različitim klasama, pa je poređenje isuvuše komplikovano. Mogu da vam uporedim i automobile iz različitih kategorija, ali će i razlike po karakteristikama biti izražene, odnosno ralativno velike, samo je cena takvog poređenja 6.000, a ne 3.000 dinara. Nisam registrovao vašu uplatu, pa kod to budite učinili biće mi zadovoljstvo da razrešim vaše dileme.

Naveli ste g.Kruniću da ste čitali komenare, ali čije komentare? Da li su komentari pisali profesionalci koji su testirali te automobile, i koji umeju da procene osobine tih automobila? Jer imate ljude koji voze mesecima jedan auto, i nisu u stanju da ga objektivno ocene, a kamoli da ga uporede sa drugim automobilima koje nisu ni vozili.

Jasno je da ovakvu vrstu usluge ne nudi niko, i da ni jedan poznati novinar ne želi da troši vreme, da za simboličan novac pomaže nekom ko ima 30.000 evra za automobil. Da kupujete auto za 2.000 e pa da vam odgovorim i besplatno na pitanje, ovako da utrošim 5h na vas, a imam posla preko glave.

Iaonako imate dovoljno novca da kupite sva tri automobila. Grešim li? Naravno da ne, zato što se zna ko u Srbiji kupuje automobile za 30.000 evra. Želim vam sve najbolje, puno zdravlja i novca, vozite šta vam se dopada.

Vama je teško da koristite slova kao što su š, č, ć, a očekujete da vam besplatno napišem tako ozbiljnu analizu? Da li biste vi meni uradili nešto besplatno? Šalim se naravno, odgovor je poznat.

najbolji-_auto_logo_670-1

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI (KLIKNI OVDE). Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 2 500 dinara. Za 1 899 dinara dobijate kratak odgovor. Ako uplatite 3.000 din, dobijate TEMELJNU ANALIZU svih modela iz vašeg pitanja. Vaše ime i prezime neće biti objavljeno na sajtu, ako tako želite! Ako insistirate da vaše pitanje ne bude objavljeno na mojim sajtovima, onda su cene dva puta veće. Rok za odgovore je u proseku 7 radnih dana, a zavisi od toga, kakva ste pitanja postavili. Odgovor za 24h je 2 500 din, u kraćoj verziji.

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285 – 0331662360001 – 85
Sberbank

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 15 evra, a plaćate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite odgovor za 24h, onda je 20 evra, u protivnom rok je u proseku 7 radnih dana.
Cena je tri puta veća preko PayPal-a, dakle 45 evra.

images

 

 

 

 

Idealan auto: Mercedes A klase, Auris ili Civic

POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, ALI PRIPREMITE I SKEN UPLATE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Dajte mi savet: Benzinac , dizelaš ili plin?

ročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

Peugeot 308 sa motorom 1.6 VTi nije za preporuku?

U paklu sam: Koji karavan da kupim za 7000€

Pitanje iz Splita: Volvo XC60 je zaista toliko dobar?

Polovni automobili: Fabia, Yaris, Jazz

Polovan BMW X3 ili Corolla 1.6?

Šta kupiti: Nov Sandero ili polovan auto?

Dopada mi se Zafira i C-Max: Koji je bolji?

Đorđe Živković: Izgleda da je nameštena priča oko VW-a

Sa “konja na magarca”: Astru H menjam za Audi A3

G.Maksimović: Hvala vam g.Todoroviću na odgovorima koji su bili presudni za izbor Forda