Ovako će možda izgledati novi Yaris

Toyota ima kvalitet, i tu je broj jedan, ne samo u Evropi, već u celom svetu. Ipak, kada je dizajn u pitanju, Toyota je u poslednjih decenija vukla ponekad i loše poteze. Toyota je rešila da to ispravi. Da li ste videli možda novi Aygo? Ako jeste, nije teško naslutiti kako će izgledati novi Yaris.

Nakon tri godine koliko je treća generacija modela Toyota Yaris prisutna na tržištu, došlo je vremeza restilizaciju. Prva fotografija redizajniranog Yarisa stiže nam iz japanske brošure gde je ovaj model poznat pod imenom Vitz. Iako se Toyota Vitz prodaje samo u Japanu i u nekim azijskim zemljama, i samim tim se razlikuje u pojedinim detaljima od evropske verzije, može se očekivati da slične novine vidimo i na restilizovanom Yarisu koji će se prodavati u Evropi. Za sada smo u prilici da se upoznamo samo sa stilskim promenama prednjeg dela vozila.

Na osnovu fotografije, novi Yaris imaće u okviru prednjeg branika veliku trapezoidnu masku hladnjaka, čiji smo oblik već mogli da vidimo na hibridnoj verziji ovog modela iz 2012. godine. Sudeći po tome da je Toyota već odštampala brošure za japansko tržište, uskoro možemo očekivati i prve zvaničen fotografije i tehničke detalje restilizovanog Yarisa.

TESTIRALI SMO: Toyota Auris TS 1.6

DSC_2971

Ostavite komentar