Oštećenja od grada – Kako ih sanirati?

Ovih dana je na hiljade automobila nastradalo u Beogradu, i Srbiji! Na Novom Beogradu svaki drugi oštećen! Zahvalite se državi što nije radila protivgradna odbrana u 21.veku! Ali tako je kako je! Oni koji imaju kasko bezbrižni su, a oni drugi moraće popravku da plate iz svog džepa!

 

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

Tražim najbolji polovnjak za vas!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

NAJBOLJIAUTO.COM: Sigurna kupovina polovnih automobila bez prevare

Prodajem vaš automobil!

Dizelaš je mnogo bolja kupovina od benzinca

Pitajte Aleksandra Todorovića

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

 

 

 

Mnoga ulubljenja i sitna oštećenja na automobilima mogu da se poprave bez ikakvih tragova, tehnikom koja je odavno poznata na našim prostorima.  Specijalno izrađeni alati, rasveta i posebne tehnike, u rukama stručnjaka, otklanjaju ulubljenja, do veličine lopte. Bez potrebe dodatnih radova, brušenja, farbanja, poliranja. Ali to dosta i košta! Veći problem su oštećenja na staklima, koje morate zameniti, jer ih je teško reparirati. Zato uvek osigurajte i stakla!

 

Masiranje automobila je izraz koji se odomaćio u našim krajevima i kao takav postao poznat širokom krugu korisnika. Poznat je i kao Paintless Dent Repair (PDR) ili Dellen Techik. Vremenom se ovaj proces od lokalnih dilera automobila i društava za osiguranje preneo i na brojne korisnike, vlasnike automobila. U poslednjih nekoliko godina primetan je porast korisnika ovog načina opravke automobila. Značajnu prednost predstavlja i mobilnost, tj. mogućnost izlaska na teren i rad kod korisnika usluge, kada to priroda posla zahteva.

 

PROVERENI POLOVNI AUTOMOBILI: NAJBOLJIAUTO.COM

 

Šta se može “popraviti”?

• od veoma malih do velikih ulubljenja
• generalno, svaki model vozila i svaka pozicija
• u slučajevima kada lak nije oštećen
• čak i kada je oštećen stubić (tehnikom lepljenja).

 

Kad je motor produvao?

Koliko je ova metoda efikasna govori i podatak da je osiguravajuće kompanije koriste uvek kada su u pitanju oštećenja kao posledica nevremena (grad), parking štete ili čak kao posledica manjih saobraćajnih nezgoda.

Brojne su prednosti masiranja automobila:
• nije potrebno farbanje ni drugi farbarski radovi
• jeftiniji od tradicionalnog načina popravke
• radovi gotovi istog dana u većini slučajeva
• nema rizika od rastura boje na drugim delovima vozila (tzv. sendovanje boje)
• nema rizika od pogrešnog slaganje boja (uklapanje nove boje sa postojećom)
• vozilo zadržava svoju originalnu boju

 

Svaki automobil sa prvom (originalnom) bojom zadržava veću vrednost od ofarbanog. Čak i ako je u pitanju samo krilo ili vrata, uvek je bolje da se održi originalna boja na vozilu onoliko dugo koliko je to moguće. Ako je sama boja u lošem stanju, onda ne vredi ulagati i plaćate ovakvu vrstu usluge, jer neće vam puno pomoći što vam je auto u prvoj boji, ako je boja u lošem stanju. Kupac će radije odabrati tek ofarban auto, pa računajte na to! Popravka tehnikom “masiranja” nije jeftina, jer vam naplaćuju ispravljanje svake tačkice, i na kraju kada sve saberete to često bude preterano velika suma! Zato dobro razmislite, šta vam je činiti, jer novi grad već sutra može ponovo da napravi ista oštećenja!

 

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan Peugeot!