Opel Fest na Beogradskom sajmu

U susret Novoj godini kompanija Opel pripremila je akciju sa popustima za vozila sa lagera. Na Opel festu biće izloženo preko 50 automobila koji su odmah po kupovini spremni za isporuku. Od subote 23. novembra do nedelje 1. decembra u hali 5 Beogradskog sajma održaće se Opel fest na kome će kupcima biti ponuđena Opel vozila sa lagera po akcijskim cenama. Za sve posetioce biće obezbeđena i test flota kako bi bili u mogućnosti da se bliže upoznaju sa Opel vozilima, a zainteresovani kupci mogu da dobiju i ponudu po sistemu “staro za novo”.

Opel je specijalno za ovu priliku u saradnji sa bankama i lizing kućama obezbedio i posebne uslove finansiranja – na Opel festu biće prisutni predstavnici Credit Agricole i Findomestic banke, VB i Raiffaisen leasinga.

Foto: Aleksandar Todorović

Kompletna lista vozila na akciji nalaziće se na sajtu www.opel.rs tokom trajanja akcije. Tu se u svakom trenutku mogu pronaći detaljne informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na pojedinačnim dilerskim lagerima.

Ostavite komentar