Niste potpuno objektivni: Previše hvalite “japance”

Pitanje: Čitam Vase tekstove i postujem Vaš rad i poznavanje automobila g.Todoroviću. Čini mi se da niste potpuno objektivni kada su u pitanju Japanska vozila i da njih favorizujete cak i u odnosu na Nemacku premijum trojku. A koji to modeli Japanskih proizvodjaca postoje u npr. E i F segmentu? Nijedan. Zato sto ne postoji niko u svetu ko ce da plati model mazde ili honde 100 000 evra, nego ce svako kupiti recimo Mercedes S. Dok su u Nemackoj pravili automobile sa motorom na unutrasnje sagorevanje u Japanu nisu znali sta je bicikla. Sto bi rekao August Horch “Ako te automobil preveze od tacke A do tacke B, to nije dovoljno”. Potrebno je jos nesto, a to nesto imaju Mecedes, Audi, Bmw. Nenad Cvetković.

Mercedes GLA: Razočarava završna obrada!

Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS – Loš izbor

Da li je loš izbor Suzuki Swift?

Da li kupiti Mazdu 3 1.6 ili BMW 116i?

najbolji-_auto_logo_670-

Foto: BRANKA TODOROVIĆ

novinar-aleksandar-todorovic

Odgovara Aleksandar Todorović: Gospodine Cvetkoviću, upravo sam testirao Infiniti Q50, košta samo 33 000 evra, auto je MNOGO kvalitetniji od bilo kog nemačkog automobila. Nisam u životu dobio ni 1 evro od Grand Motorsa koji ih uvozi, a od Mercedesa dobijam. IMAM REKLAMU Mercedesovog dilera, vidite na oba moja sajta.Mercedes se kod mene reklamirao, i dok sam bio urednik Autobata, i kada sam uređivao Mojauto, i Auto Svet dodatak u nedeljniku Evropa, i dok sam vodio Superauto, ali i sada kada imam svoje sajtove. Ali to nije razlog da napišem da je Mercedes bolji od Audija, kad nije, ili da je kvalitetniji od Infinitija, kad to nije tačno.

Pročitajte ovaj moj tekst po vidite da li previše hvalim japanske automobile

http://www.najboljiauto.com/sta-kupiti-accord-alfu-159-ili-mazdu-6-2008-god/ I šaljite mi komentare na Facebook, ili bilo koji moj sajt. Molim vas.

Šta kupiti: Accord, Alfu 159 ili Mazdu 6 2008.god?

Suzuki se bruka: Plamen iz brave kriv za opoziv

Niko ne može banerom, ili reklamom da me kupi. Vidite da imam reklamu Renaulta, gore na vrhu, i da taj diler u Čačku prodaje Duster, odnosno Daciju. A jam jedno 100 puta napisao da je Duster nebezbedan. Mislite da je taj direktor i vlasnik Jevtović Auta “budala” što se reklamira kod mene? Oni posluju transparento i fer, i kupcima Dacije, nude Renault, zato sam im i ponudio reklamu kod mene po simboličnoj ceni, jer hoću da podržim takvog dilera. Isto su maksimalno otvoreni prema kupcima Mercedesa, i svesni  su mana tih automobila.

aleksandar-todorovic

Foto: Branka Todorović

Ja sam rešio da pišem maksimalno objektivan, i da budem od neke koristi ovom društvu, i kupcima automobila, novih, polovnih. Gore imate reklamu Renaulta Captur, ali ta je reklama, jer sam ja savetovao Jevtović Auto da reklamiraji model koji im je najbolji, kao i Clio IV. I isto tako sam napisao da je Megane III nebezbedan sa samo 3 zvezdice, a imam Renaultovog dilera na sajtu, koji se reklamira.

Šta još treba da uradim, napišem, da shvatite da je meni obraz sve, i da neću da se prodam, i neću da radim kao ostali novinari u Srbiji koji se prodaju za jednu večeru.

Neću ni da se klanjam Nemcima, ni njihovoj auto industriji, ni Mercedesu, ni BMW-u, ni Audiju. Prave vrhunske automobile. Ali u ovom trenutku Infiniti i Lexus su puno bolji, u skoro svim aspektima. Uskoro čitajte test Infinija Q50 na mom sajtu, sa svim prednostima, i svima manama. I da, kupite BMW! Ja ču kupiti Infiniti, ako budem imao jednog dana dovoljno novca, i ako bar 1% kupaca automobila u Srbiji poželi da mojim sajtovima donira neki novac.

todorovic-testira-infiniti

Uživajte u mojim objektivnim testovima, savetima, odgovorima na pitanja. Verujem da će to potrajati, jer mi posećenost sajtova jako brzo raste. Što znači da ste vi u manjini g.Cvetkoviću.

Za vas je Auto Bild, oni će potvrditi vaše zablude. Znate li šta je Bild u Nemačkoj? Nemački “Kurir”, žuta štampa, iako taj Kurir, kakav je takav je ima najobjektivnijeg novinara g.Mladena Radulovića (koji nikada nije nahvalio loš automobil, i milijardu je puta objketivnih od drugih novinara koji pišu o automobilima u štampanim izdanjima). Znate li da VW recimo ima deonice u tom Bildu. “Žute novine” Bild imaju i Auto Bild. Prevedeni “žuti časopis o automobilima” Auto Bild imate i u Srbiji. Ako verujete u njihove bajke, ja vam neću kvariti veselje, nemam ništa od toga.

Mercedes GLA: Razočarava završna obrada!

Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS – Loš izbor

Da li je loš izbor Suzuki Swift?

Suzuki se bruka: Plamen iz brave kriv za opoziv

 infiniti-na-testu