Hyundai Auto: Bezbednost u saobraćaju za đake prvake

Hyundai Auto je uporan u tome da spasi što je moguće više ljudskih života, a pre svega dece. Lepo je što Hyundai Auto misli na one koji nisu dovoljno samosvesni da se sami brinu o sebi. Veoma je pohvalno što je Hyundai Auto Beograd održao seriju programa pod nazivom “Znanje i igrice za bezbedne ulice” za đake prvake. Priredio: Aleksandar Todorović, urednik www.Najboljiauto.com. Pročitaj više (klikni ovde).

najbolji       _auto_logo_670

Hyundai Auto Beograd je tokom septembra i prve polovine oktobra održao seriju edukativnih programa za povećanje svesti dece o bezbednosti u saobraćaju u više beogradskih škola. Posebnu podršku pružila je opština Zvezdara i MUP, a u prostorijama mesne zajednice „Lipov lad“ i još pet beogradskih škola učešće je uzelo ukupno preko pet stotina dece. Poseban deo programa održan je na centralnom gradskom trgu u Kraljevu uz prisustvo preko dve stotine mališana prvog i drugog razreda, gde su podršku pružili MUP i Opština Kraljevo. Na specijalno pripremljenoj i opremljenoj raskrsnici, mali školarci su uz pomoć animatora i prisutnog policajca zajednički isprobavali situacije koje se svakodnevno dešvaju u saobraćaju. U praksi su mogli da probaju kako se ispravno prelazi ulica, ali i znanje o saobraćajnim znakovima i signalima koje daje saobraćajac na ulici. ovo je zapravo najvažnije škola za ove mališane, jer u Beogradu svake godine nastrana u saobraćaju i previše dece.

Hyundai Auto BEOGRADCilj ovog programa je bio da deci, kroz igru o bezbednosti u saobraćaju, na interesantan i zabavan način, približi ovu temu, skrene im pažnju na važnost znanja iz ove oblasti i u budućnosti smanji broj povreda i nastradale dece u saobraćaju. Program je prvenstveno namenjen đacima prvacima, ali i đacima nižih razreda osnovne škole koja se prvi put susreću sa samostalnim učestvovanjem u saobraćaju. Kao društveno odgovorna kompanija Hyundai Auto Beograd od 2008. godine u Srbiji realizuje programe posvećene povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Programe ovog tipa Hyundai Motor Company već dugi niz godina sprovodi širom sveta.

Hyundai Auto Beograd je vrlo ponosan na tradiciju održavanja ovih programa i sa velikim ponosom ističe da je broj zainteresovanih škola koje žele da se priključe sve veći. Iz iskustva je potvrđeno da deca već imaju zavidno znanje iz ove oblasti, ali im način na koji im to prezentuju prisutni policajac i grupa animatora dodatno pomaže da važne stvari zapamte na lakši način. Jedno veliko bravo za Hyundai Auto Beograd! Konkurencija će nadam se odgovoriti jednako efikasno.

najbolji       _auto_logo_670opis

Ostavite komentar