FAS pruža snažnu podršku našem sportu

Srpska seniorska ženska rukometna reprezentacija, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Srbiji krajem decembra prošle godine, posetila je danas fabriku kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu.

Srpske “srebrne” rukometašice i članovi stručnog štaba reprezentacije imali su jedinstvenu priliku da se bliže upoznaju sa radom jednog od najmodernijih FIAT-ovih proizvodnih pogona na svetu, ali i da saznaju zanimljivosti u vezi sa popularnim modelom automobila FIAT 500L koji se proizvodi u Kragujevcu.

fas rukomet“Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo danas mogli da ugostimo naše najbolje rukometašice ovde u Kragujevcu. Kao lider u automobilskoj industriji i društveno odgovorna kompanija, FAS pruža snažnu podršku srpskom sportu i našim sportistima – njih i nas povezuje želja da ostvarimo vrhunske rezultate u svojim oblastima i da na najbolji mogući način predstavljamo Srbiju u svetu,” rekao je Francesco Ciancia, direktor fabrike FAS-a i dodao da je “uveren da će se sa podrškom nastaviti i u godinama koje dolaze, kako bi naša zemlja imala još mnogo šampiona koji će dostojno reprezentovati zemlju i donositi radost svojim navijačima.”

U martu prošle godine, kompanija FIAT Automobili Srbija potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, i tako postala prva članica sponzorskog pula “MI SMO TIM RIO 2016”, u pripremama za sledeću Olimpijadu, koja će se održati u brazilskom gradu Rio de Žaneiru 2016. godine. Prema ugovoru, sportisti koji u individualnim sportovima osvoje zlatnu medalju na igrama u Riju 2016, od FAS-a će na poklon dobiti “Fiat 500L”, dok će timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojeni automobil pokloniti svom savezu.

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) sa Vladom Republike Srbije, pri čemu FIAT poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva. Nova fabrika Fiat Automobili Srbija u Kragujevcu svečano je otvorena u aprilu 2012. godine i danas je to jedan od najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FIAT Grupacije širom sveta. Sa preko 3.000 zaposlenih, FAS danas predstavlja poželjnog poslodavca, društveno odgovornu kompaniju, aktivnog investitora u Srbiji i
vodećeg srpskog izvoznika.

Posetite rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (KLIKNI OVDE), i saznajte kako treba upoređivati, birati automobile. Pronađite odgovore na svoje dileme, i postavite vaše cenjeno pitanje. Cena odgovora je simboličnih 499 dinara. 

DSC_2795Kad šaljete linkove automobila, molim vas ako je ikako moguće da date prednost portalu Mojauto.rs (klikni ovde), jer sa njima imamo normalan vid saradnje kao i sa preko 200 sajtova širom sveta na kojima se oglašavaju automobili, uključujući i čuveni Mobile.de. Ne možemo samo da uspostavimo normalnu saradnju sa sajtom polovniautomobili.com. To je jedini sajt na svetu sa oglašenim automobilima, koji nam ne dozvoljava da njihove oglase prebacimo u našu bazu oglasa. Ja ću vam odgovarati i na linkove koje pošaljete sa njihovog sajta, ali ja ne mogu da koristim njihove fotografije. Oglasi sa sajta Mojauto.rs se već nalaze u bazi Ooyyo.rs, i čitave Ooyyo mreže. Zato vas molim dajte prednost sajtu www.Mojauto.rs. Hvala na razumevanju.

Srećnu vam pretragu oglasa želim, i naravno želim vam srećnu kupovinu, Vaš Aleksandar Todorović, glavni i odgovorni urednik Ooyyo.rs

PLAĆANJEM ODGOVORA DOBIJATE REŠENJA SVIH VAŠIH DILEMA, A PORED TOGA FINANSIRATE MOJU IDEJU DA ČITAOCI U SRBIJI MOGU DA DOBIJU PRAVU INFORMACIJU, I REALNE MANE SVIH TESTIRANIH AUTOMOBILA.

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI (KLIKNI OVDE). Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Pošaljite pitanje pre kupovine, izbora automobila, a ne nakon što ste odabrali katastrofalno loš model, jer ja to ne želim da vam saopštim. Za one koji nemaju 499 dinara, postoji besplatna rubrika Ovaj ili Onaj (klikni ovde).

DSCN8522Odgovor na vaše pitanje dobijate samo vi. Na internetu, dakle onlajn, dostupno je samo manji vašeg odgovora. Ako ne želite da na sajtu stoji vaše ime, navedite koje ime želite da stavim. Deo odgovora ipak stavljam na internet, da bi rubrika nastavila da živi posle 11 godina.

Limit mi je 3.500 € – da li kupiti Fusion, Punto ili Yaris?

Dragan Čizmarević: Zanimljiva pitanja iz Subotice

Nikola Živanović: Šta kupiti za oko 6.000 €?

Ivan Lekić: hvala vam na dobrom savetu

Provera automobila i procena kilometraže

Mazda 3, Bravo, ili Grande Punto?

Kupujem Nissan Note 1.4: da li grešim?

Pitanje iz Podgorice: Mazda 6 ili Opel Insignia?

OOYYO.RS: Kakav je auto Kia Cerato 1.6 sedan?

Kontaktirajte kupce automobila koji su od mene dobili savet na Facebook stranici OOYYO SRBIJA, i saznajte iz prve ruke koliko sam im pomogao.

Mnogo zanimljivih pitanja i puno zanimljivih odgovora

Porodica Pavlović: Da li je Astra H sedan dobra kupovina?

NA VREME KUPITE AKUMULATOR: AKUMULATOR SHOP

Da li je Renault Scenic mnogo bolji od Corse?

Kupujem Ford Fiestu dizel da li je benzinac bolji izbor?

Dragan Bogdanović: Sumnjiv mi je prodavac ovog Focusa

Marija Srebrić: posavetujte nas u vezi Mazde 6

Joca: koliko je Megane 2008 bolji od Corse?

Ostavite komentar