EU zabranjuje izvoz polovnjaka!

Cene polovnjaka su proteklih nekoliko godina rasle vrlo brzo. Istina ne toliko kao cene stanova u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Leskovcu ili bilo kom gradu u Srbiji, ali je ta realnost mnogo kupce razočarala! Odlaganje kupovine polovnjaka mnogo je papreno koštala, jer su ove godine platili za čak 40% više, nego da su isti taj auto kupili 2021.godine. Sada dolazi nova nedaća, i novo poskupljenje polovnjaka, jer EU uskoro zabranjuje izvoz polovnjaka, a pošto mi nismo u EU, imaće naši kupci problem, odnosno poskupće dodatno polovnjaci, verovatno i više nego pretohodnih par godina. Priredio Aleksandar Todorovič.

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

 

Evropska unija smatra da bi novi zakon popravio bezbodnost saobraćaja smanjio zagađenost, intenzivirao reciklažu i doveo do konačne veće vrednosti. O predlogu Evropske komisije, trenutno odlučuju Savet EU i Evropski parlament i nekoliko je otvorenih pitanja.

 

Inostrana tržišta sa kojih uvozimo najviše polovnjaka su Italija (28 odsto)  a slede Nemačka (16,7 odsto), Francuska (15,8 odsto), Češka (10,7 odsto) i Belgija (6,5 odsto).

Nova mera sigurno će znatno podići cene polovnjaka, a smanjiti njihovu ponudu. Ono što je u ovom momentu dobro, jeste što narednih mesec dana ne bi trebalo da dodje do poskupljenja polovnjaka. Novi zakon bi trebalo sledeće godine da stupi na snagu. Tako da spremite se, cene sigurno idu gore, ili možete verovati optimistima po forumima koji su uporno pisali da će cene polovnjaka ići naniže. Pogledajte šta sam ja pisao, a šta oni, pa odlučite kome treba verovati. 

 

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

NAJBOLJIAUTO.COM: Sigurna kupovina polovnih automobila bez prevare

Prodajem vaš automobil!

Dizelaš je mnogo bolja kupovina od benzinca

Pitajte Aleksandra Todorovića

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!