BG CAR SHOW 2014

Ford B-MAX najprodavaniji je auto ovogodišnjeg Beogradskog sajma automobila, koji se može kupiti uz otplatu manju od 135 evra mesečno u dinarskoj protivvrednosti. Pod motom „Naša nacionalna premijum ponuda“, Grand Motors nudi izuzetne povoljnosti za kupovinu modela B-MAX uz specijalnu sajamsku ponudu: kamatnu stopu od samo 1,99 odsto.

DSCN8601Na ovogodišnjoj sajamskoj izložbi “BG Car Show 2014”, Toyota je prisutna na štandu u hali 1. Izloženi su modeli Yaris, Auris, Auris Hibrid, Auris TS, Corolla, Avensis, Rav4, Land Cruiser i GT86. Od početka izložbe, u mreži ovlašćenih Toyota partnera do sada je prodato 95 novih vozila.  Model koji je ostvario najbolji prodajni rezultat je nova Corolla. Foto: Aleksandar Todorović.

DSCN8461Fijat automobili Srbija je na sajmu predstavila sve verzije modela 500L-klasik, living i treking, koji su i privukli najveću pažnju posetilaca Fijatovog štanda. “Ako se po jutru dan poznaje, imamo dobrih naznaka u vezi sa prodajom”, rekao je marketing menadžer FAS-a, Boris Čučković, dodajući da se za 500L klasik i living sa sedam sedišta najviše interesuju porodični ljudi, dok treking, kao sportska verzija, najviše privlači mlade.

Foto: Branka Todorović

DSCN8582Foto: Aleksandar Todorović, glavni urednik www.Ooyyo.rs

DSCN8532

 

DSCN8553

 

Bg car show vw

 

Aleksandar Todorovic Toyota na Sajmu

 

DSCN8435

 

DSCN8439

 

CLA

 

Fiat 500L opet hit na sajmu

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA: Odaberite najbolji automobil

Ostavite komentar