AXA: Kasko sa popustom do 20 odsto

Povodom predstojećeg Sajma automobila u Beogradu, AXA Osiguranje omogućilo je ugovaranje kasko osiguranja sa popustom do 20 odsto. Vlasnici novih modela određenih marki automobila od početka sajma 14. marta do 30. aprila ove godine, po veoma povoljnim uslovima mogu obezbediti kasko osiguranje. Pored osiguranja automobila, u sklopu kasko osiguranja moguće je pokriti osnovnu i dodatnu opremu vozila i to od sledećih rizika: saobraćajne nezgode, požara, eksplozije, oluje, grada, krađe, zlonamernih postupaka drugih lica, kao i mnogih drugih rizika.

AXA Osiguranje nudi dodatne mogućnosti savesnim vozačima i daje popust na premiju kasko osiguranja ukoliko u prethodnoj godini osiguranja vlasnik vozila nije prouzrokovao štetu. Premiju kasko osiguranja moguće je platiti u 12 mesečnih rata.

Kasko osiguranje moguće je ugovoriti na svim prodajnim mestima kompanije u Beogradu, Nišu i Mladenovcu, a više informacija o sajamskoj akciji moguće je dobiti preko Kontakt centra na broj telefona 011 71 55 444.

AXA

Osiguravajuće kompanije “AXA Životno osiguranje” i “AXA Neživotno osiguranje” su članice AXA grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja. AXA Grupa je svetski lider u oblasti osiguranja i upravljanja sredstvima, sa oko 160.000 zaposlenih koji pružaju usluge za 102 miliona klijenata u 56 zemalja širom sveta. U 2013. godini prihod po IFRS (međunarodni finansijski standardi izveštavanja) je dostigao 91,2 milijardi evra, a dobit je dostigla 4,7 milijarde evra. AXA je prema podacima od 31. decembra 2013. upravljala investicionim sredstvima u iznosu od 1.113 milijarde evra. Prema poslednjem istraživanju Interbrenda, AXA Grupa je u 2013. godini, petu godinu zaredom vodeći globalni brend iz oblasti osiguranja. Obične akcije AXA Grupe nalaze se na listingu odeljka A Euronext Paris sa oznakom na tikeru CS (ISN FR 0000120628 – Bloomberg: CS FP – Reuters: AXAF.PA). Američke depozitne akcije AXA Grupe navedene su i na OTC QX platformi sa oznakom na tikeru AXAHY. AXA Grupa je uvrštena među glavne međunarodne SRI indekse, kao što su Dow Jones Sustainability Index (DJSI) i FTSE4GOOD. Jedan je od osnivača Finansijske inicijative programa UN za životnu sredinu (UNEPFI), Principa održivog osiguranja i potpisnik Principa UN za odgovorno investiranje.

Ostavite komentar