OTP banka odobrava kredite – NLB Komercijalna ne?

Naši klijenti imaju problema da dobiju kreš kredit. O restriktivnoj politici poslovnih banaka u Srbiji se malo piše, ali retko nalazite članke da srednja klasa teško dobijaja kredit. OTP banka brzo odobrava kredit, svima onima koje recimo odbije NLB Komercijalna banka koja je vrlo restriktivna. Imali smo dva klijenta koji su par meseci pokušavali da dobiju kredit od Komercijalne banke. U NLB komercijalnoj banci imaju račune, banka im je stalno tražila dodatne papire, i obećavala da će dobiti keš kredit. Šef poslovnice komercijalne banke im obeće da će biti sve u redu, ali posle nedelju dana čekanja, kredit se ne odobri. Na naš predlog, naši kupci su se obratili OTP banci, i dobili keš kredit za 2 dana! Kako je moguće da postoji toliko velika razlika u poslovanju banaka u Srbiji to je pitanje za ove banke. Dakle ako podižete keš kredit, ne gubite vreme sa NLB Komercijalnom bankom, i nekim drugim bankama, nemojte se obraćati NLB Komercijalnoj banci obratite se OTP banci, naša preporuka. Piše: Tanja Todorović.

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Deca su ono najdivnije!

Nalazim automobile po vašoj želji

Iskustva: FIAT Croma

Da li da kupim C – Max ili Senic?

 

 

Dragi naši čitaoci, budući klijenti, podelite sa nama vaša iskustva sa komercijalnim bankama u Srbiji. Negativna ili pozitivna. Nadamo se da će vam ovaj tekst pomoći da što pre dođete do želenog novca. Kliknite ovde na link OTP banke i saznajte više o njihovoj ponudi.

 

Nama je zaista nezamislivo da NLB Komercijalna banka mesecima obećava svojim klijentima keš kredit, traže brdo provera, i da im ne kraju ne odbore kredit! Radi se o ljudima, našim klijentima koji nikada do sada nisu imali docnju u isplati kredita! Kakvo je to banka? Kakva je to politika banke? Kako OTP banka istim tim ljudima može da odobri kredite za oko 2 dana?

 

OTP banka se možda nalazi i blizu vas, a da to ne znate. Razumljivo je da vas banka odobri za kredit, ako već imate kredit, ili ako ne izmirujete rate na vreme.Njihova ponuda:

 

Osnovne karakteristike dinarskog keš kredita sa fiksnom kamatom

 • Naknada za puštanje kredita 0%
 • Rok otplate od 6 meseci do 71 mesec
 • Iznos kredita od 50.000 do 3.000.000 RSD
 • Ista rata tokom celog perioda otplate kredita
 • Bez valutne klauzule
 • Fiksna kamatna stopa 15,45% za iznos kredita  do 300.000 dinara
 • Fiksna nominalna kamatna stopa 15,05% za iznos kredita od 300.000,01 do 900.000 dinara
 • Fiksna nominalna kamatna stopa 14,65% za iznos kredita od 900.000,01 do 1.500.000 dinara
 • Fiksna nominalna kamatna stopa 14,25 % za iznos kredita preko 1.500.000,01 dinara
 • EKS na godišnjem nivou od 15,23 %
 • Bez depozita
 • Može i bez prenosa plate
 • Osiguranje života korisnika kredita

 

OTP banka nudi i auto kredite, samo znajte da je preko takvog kredita polovni auto na većini placeva skuplji za čak 20%. Evo ponude OTP banke:

 

Prednosti auto kredita u auto salonu

Kod naših partnera možete kupiti auto na rate po posebnim uslovima:

 • Na licu mesta, bez odlaska u banku
 • Bez prenosa zarade
 • I za nove i za polovne automobile

Odredite svoj rok otplate i fiksnu mesečnu ratu u EUR ili RSD, kupite novi ili polovni automobil kod naših partnera.

Pripremili smo posebne uslove za nove automobile za sledeće brendove:

 • Renault
 • Dacia
 • Nissan
 • Ford
 •  Hyundai
 •  MG
 • Toyota
 •  Kia

Možete kontaktirate OTP banku na ovon linku (kliknite ovde)i proverite specijalne uslove za automobil koji želite Možete nas pozvati radnim danima od 09:00 do 17:00h.

 

 

Komentari na Facebook stranici Najbolji Auto:

 

Ko refinansira kredit u OTP banci i prenese zaradu ima manju kamatu.ja sam to uradio u januaru pre mesec dana.

Александар Малетић

Potvrđujem, preporuka za OTP banku 👍
Аутор

Najbolji Auto

Александар Малетић znači nam vaš komentar…g.Maletiću! A.Todorović urednik www.testoviautomobila.rs i najboljiauto.com

 

 

 

Naravno i NLB Komercijalna banka nudi naravno i ONLINE KEŠ KREDIT! Evo njihove ponude:

 

Potreban vam je dodatni novac i to brzo?

Ako platu ili penziju primate preko računa u NLB Komercijalnoj banci i imate nalog za elektronsko (NLB Eklik) ili mobilno bankarstvo (NLB Mklik), iskoristite pravu priliku i novu ponudu online keš kredita! Priložite potrebnu dokumentaciju i obezbedite dodatna sredstva na računu, bez odlaska u ekspozituru.

Online prijava štedi vam i vreme i novac možete je obaviti iz svoje fotelje, a online keš krediti se od sada, odobravaju bez naknade za obradu kredita, menice i administrativne zabrane. Maksimalni iznos kredita je 600.000 dinara. Rok otplate je to 71 meseca, a nominalna kamatna stopa je 12,95%.

 

 

Auto krediti nude niže kamatu, ali vam je auto na većini auto placeva skuplji za 15 do 20% i tako je to već 20 godina! Cena automobila je tada veća jer ceo iznos isplaćujete preko računa. Kada kupujete auto za keš auto nije 11.500 evra, nego je 10.000 evra. Zato se mnogo više isplati keš kredit. U banci će vam tvrditi suprotno od ovoga što ja pišem. Ali kada dođe do realizacije biće tačno ovako kako smo naveli.

 

Ali evo ponude auto kredita NLB Komercijalne banke:

 

Jednostavna procedura

Pošaljite online upit za auto kredit i bankarski savetnik će vas kontaktirati i informisati o svim detaljima kredita i potrebnoj kreditnoj dokumentaciji.

Iznos i period otplate kredita

U ponudi su dinarski auto krediti do EUR 100.000,00 u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS uz period otplate od 13 do 84 meseca, kao i auto krediti indeksirani u EUR do EUR 100.000.

Zaloga i kasko osiguranje

Za auto kredite do 25.000 EUR nisu potrebni zaloga i kasko osiguranje.

Učešće

Za dinarske auto kredite do EUR 10.000 nije potrebno učešće dok je za auto kredite iznad navedene vrednosti i auto kredite indeksirane u EUR potrebno obezbediti učešće od 30% vrednosti vozila.

Napomena

U slučaju kupovine polovnih vozila uslov je da ista ne mogu biti starija od 60 meseci na dan odobrenja kredita.

 

 

 

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

Izbegnite stres, izbegnite prevaru – kupite proveren polovni automobil!

Potraga za idealnim polovnim automobilom mora da bude naporan proces, jer se na tržištu nudi mnogo vozila sa skrivenim manama, koje su jako skupe za popravku. Nebitno je što je auto recimo 2017. ili 2018.godište, ako ima 100.000 km iza sebe, što nije tako mala kilometraža može da ima brdo problema, a otklanjanje tih kvarova može vas koštati i više od par hiljada evra. Nemojte kupovati mačku u džaku, angažujete proverenog mehaničara, prebacite desetak automobila koji se vama dopadaju i dobar servis na temeljnu kontrolu. Taj uloženi novac vam se sigurno vraća, jer kupićete na taj način bolji automobil. Sve to mogu ja umesto vas dragi kupci da uradim, jer se bavim proverom i nalaženjem automobila preko dve decenije. Cena traženja za automobile koje ja preporučujem od 8.000, 10.000 evra je 400 evra. Za modele koje ja preporučujem koji koštaju do 6000 evra je 350 evra. Preporučujem modele koji se mnogo manje kvare od proseka i najbezbednije modele, i automobile čija je ponuda na proverenim placevima dobra! 

 

Ja sam u Beogradu, i tražim za vas automobile u Beogradu i okoloni. Ako živite recimo u Subotici ili Nišu, i neugodno vam je da vozite u Beogradu, ili od Beograda do vašeg mesta, auto koji kupite može biti prebačen kamionom tačnog ispred vaše kuće. Cena traženja automobila koje vi želite a ja ih ne preporučujem je: 300 evra za kola od 3000 evra, odnosno 600 evra za kola od 8.000, 10.000 ili 14.000 evra. Preciznu ponudu dobijate kada mi pošaljete sken uplate (3.000 dinara) i pitanje. Glavni urednik Aleksandar Todorović www.najboljiauto.com i testoviautomobila.rs.

 

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovića

Poređenje automobila: uporedite bilo koja tri automobila

TESTIRALI SMO: Peugeot 301 1.6 HDi

 

 

 

D.Stevanović: Auto koji mi je našao g.Todorović me odlično služi

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Filip Stojković: Preporučujem Todorovića jer želim da pomognem drugima

Havarisan auto je auto koji NIJE U VOZNOM stanju!

 

Kupovina automobila preko urednika Todorovića – Procedura:

 

 • 1) Pročitajte prvo tekst šta nudim, kako tražim i proveram automobile za vas (Kliknite ovde)
 • 2) Nakon toga uplaćujete 4.500 dinara ako želite da se čujemo telefonom, ili 3.000 dinara ako želite kratke odgovore i ponudu za traženje automobila preko e – maila. RAČUN: 105000000250737463 AIK Banka Aleksandar Todorović, Beograd.
 • 3) Potom šaljete detaljno pitanje na sajt testoviautomobila.rs rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (kliknite ovde).
 • 4) Dobijate odgovor za manje od 24h, kao i ponudu za traženje automobila. Ako vam cena odgovara, novac uplaćujete na gore navedeni račun. Tražim modele koje ste vi naveli, koji se vama dopadaju, ili automobile koje se najmanje kvare, koji su najbezbedniji koje vam preporuči glavni urednik Aleksandar Todorović.  Honorar naplaćujem unapred.
 • 5) Krećemo sa traženjem polovnjaka za vas – u proseku je potrebno 3 do 5 dana, da pogledamo sve što je za gledanje, a najbolji primerak, prebacujemo u servis na detaljnu kontrolu  i pregled. Cena traženja za automobile koje ja preporučujem od 8.000, 10.000 evra je 400 evra. Za modele koje ja preporučujem koji koštaju do 6000 evra je 350 evra. Preporučujem modele koji se mnogo manje kvare od proseka i najbezbednije modele.

 

 

 

 • 6) Najbolji automobil rezervišemo za vas, tako šta ga kaparišemo, dakle platimo vlasniku ili češće auto placu da auto čuva narednih nekoliko dana (koliko vam je potrebno da dođete u Beograd, na plac, ili kod notara, ako je u pitanju fizičko lice)
 • 7) Dobijate na Viber detaljne slike pregleda automobila, sa svim eventualnim manama, ogrebotinama, i tačnim iznosima koliko koštaju dodatna ulaganja ako ih ima (koja su dosta niža od drugih lošijih automobila koje smo gledali za vas) i tačnu cenu velikog i malog servisa sa rukama (koji varira od 300 do oko 500 evra). Veliki servis ne morate da radite ako ne želite. A možete i kod svog majstora, ako u njega imate više poverenja (ali ostaje nejasno zašto vam onda on nije tražio auto).
 • 8) Dolazite na auto plac, ili kod notara, ako je prodavac fizičko lice (zbog sve slabije ponude na placevima, gledam i registrovane automobile). Ja ću vas naravno dočekati na auto placu, ili kod notara, i tu sam za vas i pored vas narednih sat vremena. Pogledate, proverite auto, možete da povedete i svog mehaničara (ali onda se opet postavlja pitanje zašto njega niste angažovali). Ako je onako kako sam opisao, i ako je stanje isto kao na slikama koje sam vam poslao (slikam svako oštećenje) kupujete, plaćate auto,  u evrima, vlasniku auto placa, odnosno prodavcu ako je u pitanju fizičko lice – nakon overe kod notara.
 • 9) Nakon toga vozite auto kod mog mehaničara na veliki i mali servis, eventualnu zamenu pločica, možda diskova ili recimo stabilizatora, ako želite, ako mislite da servis nije potreban ili nećete da ga radite vaš izbor i pravo.
 • 10) Ako ste kupili auto na auto placu, mogu vam organizovati da se odradi tehnički pregled, ako ste iz Beograda, do kraja dana

 • 11) Ako ste iz Beograda, mogu vam preko agencije (ona to naplaćuje 3.000 dinara) organizovati da umesto vas odu do MUP-a i izvade vam tablice i saobraćajnu dozvolu.
 • 12) Ako niste iz Beograda, a kupili ste auto na placu, idete taksijem do agencije koja izdaje probne tablice, vratite se do placa, stavljate probne tablice  i vozite auto ako želite do mog mehaničara na veliki i mali servis. Ako ne želite veliki servis ne morate da ga radite, vaš auto, vaš izbor, vaša odluka. Ja veliki servis itekako preporučujem, prvo jer ste mirni narednih 5 godina, drugo jer sprečavate tako da dođe do pucanja zupčastog kaiša ili istezanja lanca (često se desi na lanac NE mora da se menja – pa kod automobila sa lancem, radimo samo mali servis, možda zamenu pločica na primer), i na taj način sačuvate motor od havarije. Popravka motora ako pukne kaiš može koštati preko 3.000 evra, zato mislim da vam se rizik ne isplati. Kola dugo stoje na placu, i pitanje je koliko je kaiš izgubio elastičnost.
 • 13) Imate besplatne kontrole (ne i besplatne popravke) na 4 odnosno 6 meseci kod mojih mehaničara u prvih godinu dana (plaćam ih ja)
 • 14) Imate gratis pomoć oko prodaje automobila koji ste kupili preko mena, kada rešite. Oglašavam vaš auto na mojim sajtovima i facebook stranicama Testovi Automobila Srbija i Najboljiauto.
 • 15) Za narednu kupovinu imate popust od 30%. To važi i za članove vaše šire porodice.
 • 16) Vaš majstor može uraditi veliki i mali servis, ali onda je valjda on odgovoran za urađeno? Vaš majstor vam može održavati auto, ali podrazumeva se da ako vam “nestane” DPF da ga je on skinuo – jer ja vam obavezno prodajem auto sa DPF – om.
 • 17) Poželjno je da kada kupujete auto od mene dođete sa vašim majstorom (ukoliko ne želite da vam moji mehaničari održavaju kola), i da sve bude transparentno. Možda vi imate odlične majstore, koji prosto nemaju vremena da vam traže auto (ili neće da se upuštaju u ovaj jako naporan posao – pametni ljudi!)