Da li je ovaj Nissan Note oglašen na Mojauto.rs dobra kupovina?

Poštovani gospodine Todoroviću, da li je ovaj Nissan Note oglašen na Mojauto.rs dobra kupovina? Trenutno vozim Renault Twingo 1.2 16V 2003.godište bez klime. Evo linka, Nissan Note iz konkretnog oglasa: http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1550162_Nissan_Note_2008_

Da li je ovaj Nissan Note oglašen na Mojauto.rs dobra kupovina?

Poštovani čitaoci, hvala vam na poverenju i na velikom broju pitanja, koja su izuzetno maštovita i raznolika. Za jedanaest godina, koliko već odgovaram na pitanja čitalaca, nisam dvaput dobio isto pitanje. Naša platežna moć je takva da me više pitate za polovna nego za nova vozila. Naša realnost je takva da je kilometraža vraćena na preko 80% vozila oglašenih na sajtovima u Srbiji. Detaljnu i kvalitetnu proveru, kao i procenu vrednosti automobila, kod nas radi AMSS – Centar za motorna vozila, sa vrhunskim inženjerima Milanom Došlićem i Markom Gordićem. Ovaj centar ne može da proceni realnu kilometražu, ali može da utvrdi da li je broj šasije prekucan ili ne. Sa najmodernijom opremom, mogu da procene da li je vozilo bilo havarisano ili farbano. Imaju takođe i OBD dijagnostiku, kojom proveravaju stanje elektronskih komponenti. Obratite se stručnjacima iz AMSS centra za motorna vozila, jer samo tako možete utvrditi kakav polovnjak kupujete

 

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

Tražim najbolji polovnjak za vas!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Note oglašen na portalu Mojauto.rs je preskup, pre svega za taj novac možete kupiti neki bolji Nissan, Micru ili Note, a osim toga taj motor 1.4 nikako nije za preporuku u ovom modelu.

Note Mojauto rsPređenih 75,000 km, ako je to prava kilometraža nije puno za ovaj motor, ali je pitanje kako je auto održavan. Jeste prednost, ali koliko vidim auto je održavan u AK Kompresoru, a to je servis po kvalitetu i znanju miljama daleko od LF Auto Centra, pa ne mogu da vam preporučim kupovinu ovog automobila.

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

 

 

Foto: Mojauto.rs

Malo mi je čudno da nema baš ni jednu ogrebotinu, pa obevezno platite proveru debljine laka, nije jeftino, ali to je u ovakvim slučajevima nužno, jer auto posle 75,000 km sigurno mora imati puno manjih ogrebotina, koje nastanu za 6 meseci, a ne za 6 godina koliko ovaj auto ima.

PROVERA: Kakav je ovaj Leon 1.2 TSI sa oglasa?

Joca: koliko je Megane 2008 bolji od Corse?

Provera: Pronašao sam ovaj Punto na sajtu Polovniautomobili.com

Moji roditelji kupuju Peugeot 407 1.6 HDI, da li greše?

Da li kupiti polovan Avensis 2.0 D-4D ili nov Yaris 1.3 VVT-i?

Provera: Kakav je ovaj Stilo 1.6 16V sa sajta Polovniautomobili.com?

Provera: Da li je moguće da ova Insignija ima tako malu kilometražu?

Provera: Kakav je ovaj Grande Punto sa oglasa?

Meni je teže da kupim polovan auto nego polovan avion

Proverite mi Hondu Jazz iz oglasa

Dopada mi se Lancia Ypsilon: kakve su ove dve iz oglasa?

Honda Accord iz 2006.god za 7.900 evra: da ili ne?

G.Todoroviću koji je najbolji auto iz oglasa?

Focus II ili Opel Astra H?

 

Ostavite komentar