Dalibor Petrović: Potrebne su mi smernice

Pitanje: Poštovani, Planiram da krenem u potragu za polovnim automobilom. Dvoumim se između dva modela, Opel Corsa D i Ford Fiesta V Duratec. Ne poznajem dovoljno dobro tržište automobila u Srbiji (što polovnih automobila, što kvalitet servisera, odnosno dostupnost rezervnih delova), te bih Vas zamolio za neke smernice, na koje stvari da obratim pažnju prilikom analize ponnude na tržištu.

Kakav je Renaultov motor 0.9 TCe

Ko je bolji: Mondeo ili Insignia?

Da li je Auris bolji od Tipa?

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

 • Ime i prezime: Dalibor Petrović
 • Mejl adresa: bravo####@yahoo.com
 • Telefon:
 • Kada planirate kupovinu?: U narednih godinu ili dve dana
 • Kakav auto kupujete?: polovan
 • Koliko novca želite da potrošite?: 3000 eura
 • Šta trenutno vozite?: Nemam automobil
 • Između kojih se automobila dvoumite?: Ford Fiesta V Duratec i Opel Corsa D
 • Gde ste čuli za ovaj sajt?:
 • Koliko kilometara godišnje prelazite? : Manje od 10.000 km
 • Da li biste platili da vam pronađem auto?: Ne

 

 • Da li ste već uplatili novac?: Ne
 • Da li danas planirate da uplatite novac?: Ne

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Petroviću hvala vam na poverenju. Iako sam 10 godina besplatno pisao odgovore, davao savete, to već godina ne činim, jer nemam dovoljno vremena, da odgovorim baš svakom, a i želim maksimalno da se posvetim razrešenju nedoumica koje imaju moji cenjeni čitaoci. Možda ste propustili da pročitate veliku uvod na vrhu rubrike, a iznad upitnika za slanje pitanja. Moj vam je savet da odaberete da vam usmeno direktno odgovorim, na sva vaša pitanja. Nemojte da svoju odluku donosite na osnovu mojih objavljenih odgovora, jer oni najvažnije nikada nije na sajtu, to čuvam za one koji žele da vrednuju moje znanje, pre svega novcem.

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI. Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 2 500 dinara. Za 1 499 dinara dobijate odgovor na kratko pitanje. Ako uplatite 1.899 din, dobijate ANALIZU jednog modela iz vašeg pitanja. Za 3 000 dinara dobijate analizu svih modela iz vašeg pitanja. Možete uplatu izvršiti preko Postneta u bilo kojoj pošti u Srbiji. Info na 011/3022 – 014 ili na www.posta.rs. Za detaljni odgovor od 3.000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Ako vam i tražim auto, onda uplatite 13.000 dinara i poželjno je sken lične karte, ionako vam je lična karta neophodna ako želite da kupite auto.

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285233504000148510
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 3 000 din, i sačekati odgovor.  Kada procenim da su vaši zahtevi realni ja ću vam pronaći i ako sam u mogućnosti i prodati vaš automobil (za onoliko koliko realno vredi, a ne za cenu koja stoji u oglasima, naravno ukoliko vaš auto nema vraćenu kilometražu) u roku od 7 dana. Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  Besplatno ne odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena.

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din.

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 25 evra, a placate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite odgovor za 24h, onda je 40 evra, u protivnom rok je u proseku 7 radnih dana.
Cena je tri puta veca preko PayPal-a, dakle 75 evra.

Nikola Blažević: Nemoguće poređenje

western

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Kakav je Renaultov motor 0.9 TCe

Ko je bolji: Mondeo ili Insignia?

Da li je Auris bolji od Tipa?

Branislav Bartul: Koji nov auto kupiti?

Da li kupiti A klasu, Astru ili Alfu?

Da li je Elantra toliko lošija od Toyote

Najbolji auto za 12.000 evra

Preporučite mi auto za 20.000 evra

Koji auto za 9.000 evra?