Želim da mi nađete auto za 2.000 evra

Poštovanje, ne bih Vas davio kilometarskim pitanjima, pa ću biti kratak. Moj budžet za kupovinu polovnjaka je do 2 000 evra. Želim da kupim porodični auto u karavan ili monovolumen varijanti. Nisu mi bitne sportske performanse. Godišnje bih prelazio do 10.000 km.Da li mislite da mi možete pomoći, i ako možete, koliko bi koštala Vaša usluga pronalaženja takvog automobila, sa trtoškovima velikog servisa.Ako mislite da moji zahtevi nisu nerealni, rado bih platio odgovor i traženje auta, jer ja u tome stvarno nisam iskusan, jedino ne bih voleo da platim odgovorako on glasi- ne mogu vam pomoći.Hvala unapred iu svakom slučaju.

PROVERENI POLOVNI AUTOMOBILI: NAJBOLJIAUTO.com

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Ime i prezime: Aleksandar ##############
Mejl adresa: ##############@gmail.com
Telefon: 064###############
Kada planirate kupovinu?: Na proleće, april verovatno
Kakav auto kupujete?: Polovan
Koliko novca želite da potrošite?: 1500 do 2000 eura
Šta trenutno vozite?: nemam auto
Između kojih se automobila dvoumite?: Ford focus karavan, Renault Scenic, Renault Megane karavan, Citroen c5 karavan
Gde ste čuli za ovaj sajt?: od prijatelja
Koliko kilometara godišnje prelazite?: manje od 10000
Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

 

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi gospodine, hvala vam na interesovanju, i pitanju.  Prosečan kupac u Srbiji je u 2018. godini kupovao kola za 1.500 evra. Pre dve godine je taj prosek bio oko 2.500 evra. Napredujemo ekonomski, pa zato valjda imamo manje novca za automobile.

Ja gledam automobile u Beogradu, iz uvoza, jer ovo što je voženo po Srbiji,  a ima preko 15 godina možete direktno da prebacite na otpad. Uvozi se svašta, priznajem, ali u proseku, kola iz Švajcarke, Holandije, Belgije, su puno bolja nego ova u Srbiji, mislim na automobile stare oko 15 godina, sa više od 400 000 km, često i sa preko 500 000 km. U oglasima stoje znatno manje kilometraže, prosto u Srbiji niko neće da kupi auto koji ima 500 000 km, čak i kada je u dobrom stanju. Placevi, fizička lica, svi vraćaju kilometražu i to jako puno.

Ponuda automobila za 2 000 evra na ozbiljnim auto placevima je jako mala. Ima pristojnih automobila za taj novac, ali ih nije lako pronaći.

Meni je mnogo teže da vama nađem auto u pristojnom stanju za 2 000 e, nego da nađem odličan auto za 10 000 evra. Neko će reći, pa da ja imam 10 000 evra lako bi našao odličan automobil, ali je opasno kupovati  i takva kola, bez ozbiljnih provera, jer ako vam uvale krš za 10 000 evra, boleće mnogo više nego kada kupite loš auto za 2 000 evra.

Moju ponudu za traženje automobila, imate na mojim sajtovima. Ponoviću je i ovde. Mogu da vam pomognem. Samo znajte manje ćete para potrošiti  u narednih 5 godina, ako kupite odmah auto za 3 000 evra, umesto za 2 000 evra, jer će jeftniji auto mnogo više da se kvari. Ovo važi ako vam ja tražim auto sa mojim mehaničarima. Ako sami kupujete auto, može da vam se desi da kupite neki noviji model za 10 000 e, pa da odmah imate problem sa DPF filterom, diznama, turbinom, i da vas ta problematika košta preko 2 000 evra.

Polovan auto je polovan automobil, sa mnogo skrivenih mana!

Oko 90% Srba ne uradi Veliki servis odmah po kupovinu! Ljudi nemaju novca, pa se bukvalno kockaju (ali i često kupuju skuplji auto nego što mogu da priušte). Ako pukne zupčasti kaiš napravi havariju na motoru. Cena velikog servisa je od 250 evra. Bar je ta cena u Beogradu, jeftiniji servis NE mogu da vam obezbedim.

Mogu i da pristanem na to, da ne uradite veliki servis, kad kupite auto koji vam ja nađem, ali da mi potpišete da ste svesni, da može pucanje kaiša da napravi štetu od preko 1 500 evra. Isto to važi ako nećete da zamenite pumpu za vodu. U prevodu, nemojte kupovati auto, ukoliko ne planirate da ga održavate kako treba. 

Imajte u vidu da će za 2 godine Tehnički pregled bio VEOMA RIGOROZAN, tako da nemojte kupovati bilo šta. Dakle u prevodu, ja moram da vam tražim auto za 1.500 evra. To je ozbiljna, i komplikovana misija, ali vas neću odbiti, ali je pitanje koliko će mi dana trebati.

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI . Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 2 500 dinara.

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitanja možete slati i na moj drugi sajt www.Najboljiauto.com/pitajte 

A možete ih postavjati i preko mojih Facebook stranica, Testovi Automobila Srbija ili Najboljiauto

Za 3 000 dinara dobijate analizu automobila iz vašeg pitanja. Osim u banci, možete uplatu izvršiti preko Postneta u bilo kojoj pošti u Srbiji. Info na 011/3022 – 014 ili na www.posta.rs.  odgovor od 3.000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Ako vam i tražim auto, onda uplatite  i 18.000 dinara (za troškove goriva i mojih majstora) i sken lične karte (potrebno je vlasniku automobla koji vam prodaje auto). Ako vam tražim auto, onda ću vam razumljivo napisati i detaljnije odgovore. Zašto?

Usmeni odgovor je mnogo detaljniji i direktniji. Ukupna cena za traženje automobila zavisi od vašeg izbora modela. Ako zahtevate da vam tražim auto koji je redak na tržištu moj honorar je srazmerno veći.  – Cenu honorara formiram i u odnosu na cenu vozila koju vam tražim, nije isto za auto od 3.000 e i vozilo od 10.000 evra, to je takođe sasvim razumljivo. Stalno mi se javljaju čitaoci, koji misle da ja za 100 e mogu da vam nađem auto. Minimalna provera jednog automobila, ona osnovna je 20 evra,  ako proverim bar 10 automobila koliko to košta? Ja znam da vi kupujete automobile preko sajtova napamet, ali ozbiljan čovek proveri auto pre kupovine, zar ne?  Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 3 000 din, i sačekati odgovor.  Kada procenim da su vaši zahtevi realni ja ću vam pronaći i ako sam u mogućnosti i prodati vaš automobil (za onoliko koliko realno vredi, a ne za cenu koja stoji u oglasima, naravno ukoliko vaš auto nema vraćenu kilometražu) u roku od 7 dana. Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE! 

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Majstore morate vi platite, pregledi nisu besplatni, i unapred vam naplaćujem za njih 18 000 din. Kad vam nađem auto naplatim vam i moj honorar, koji zavisi od mnogo faktora.

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 25 evra, a placate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite odgovor za 24h, onda je 40 evra, u protivnom rok je u proseku 7 radnih dana.
Cena je tri puta veca preko PayPal-a, dakle 75 evra.

Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

western