Vratite se veri: A.Todorović

Komunizam je napravio veliku štetu Srbiji i Srbima. Jedini pravi put je da se vratimo našoj veri, našim korenima. Bez vere, postajemo sebični, nemoralni. Porodica bi trebalo da nam bude svetinja, a da li je tako?

 

Mi muškarci bolujemo od jedne ozbiljne bolesti, pa prvi Ja, a to je GORDOST. Ako niste znali to je jedan od najvećih grehova. Veličina muškarca, ili žene se stiče, delom, ne našom „veličinom“ koja nam je Bogom dana, nego pre svega delima. Žene u nama vide muškarca koji je voli na način na koji se ona oseća voljenom, ne našim kolima, brzinom, novcem, našom veličinom, no pre svega ljubavlju, ali onom ljubavlju koja se stvara, u kojoj oboje od nas učestvuje. Time su i naša deca srećna, u meri u kojoj stavimo i ona i ja drugog ispred sebe i trebalo bi da se takmičimo ko će kome više učiniti.

Piše: Aleksandar Todorović

Sve je to teško danas učiniti u stvarnosti gde mi dopuštamo da drugi nama vladaju, a ne mi našim mozgom, no naša oholost, naše strasti, novac, loše društvo. Takmičimo se našim kolima, ko će imati veća i brža kola, ne biramo ih u zavisnosti od toga ko kako može da ih održava, koliko smo dobri vozači. Biramo ih kako nam komšija, brat, na oko kako mnogi kažu, a ne koliko možemo sebi da priuštimo. Pa i kada ih kupimo neki ih peru po tri puta dnevno a ženu se ne sete ni da zagrle uveče, a deca im ne postoje.Sve je na ženi, a ona se bira za ženu tek kada ostane trudna, ne zato što se mi volimo, podržavamo i poštujemo. Sve nam je bitnije od nje, a da nije nje, bili bi prljavi, gladni žedni, sami bez dece….Neki nisu ni u crkvenom braku….žive u grehu, i zato toliko preljuba.

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Поиск авто в Сербии

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

 

 

 

Kao što nam je potrebno umivanje ujutru, oblačenje, vežbe, hana, voda, tako je i Vašem duhu potrebna obnova i obnavljanje.

Mesto gde se to događa je naša Crkva. Komunizam vas je odvojio od naše pravoslasvlavne vere. Crkva vam je postala daleka, a ja ću u najkraćem pokušati da je vama približim. Postoje jutarnje i večernje molitve, kao i Sveta Liturgija.

Za veće praznike su bdenija posle večernje službe.

Kući posle buđenja se čitaju jutarnje, pre spavanja večernje molitve, pre doručka, ručka i večere, kao i svakog posla neki vid molitve koje se nalaze u molitveniku.

Akatisti i kanoni se čitaju u vreme nekog praznika.

Psaltir je napisao Car David i čitanjem psaltira brišete sve grehove, rešavate probleme.

U slobodno vreme preporučujem duhovne knjige, Jevanđelje i Sveto Pismo.

 

Zašto je ovo važno?

 

Pa vidite, Vi pričate, smejete se, nešto Vas pokreće.

Ukoliko želite dobro sebi, ukoliko želite da krčite PRAV put sebi, da spoznajete nevidljivo (gde su sakrivene spletke drugih prema vama), ukoliko želite da uspete u životu, ukoliko želite da uvek budete pobednik, Vi birajte pravoslevnu veru, i budite pravi vernik.

Crkva i Bog u njoj postoje da bi u nama proizveli pravog, poštenog, iskrenog čoveka, koji se nikome ne zamera, ali uspeva u svom životu,  koji je slobodan u svemu, i koji noću mirno spava. Ne zarađuju dobro samo prevaranti, lopovi, političari, već i umni, vredni ljudi!

Postoji jedan pravi put u tome, morate biti iskreni prema sebi i prema Bogu. Priznati svoje greške, potrebno je da se  ispovedite, molite se, posećujte hrampve, činiti dobra dela, pričešćivati i sve ostalo će doći na svome.

Dragi moji vidite, procenite i odlučite. On postoji, ja sam se uverio, a vi odlučite šta ćete.

Kaže Gospod “Ja, kucam”, a Vi vidite da li ćete Mu otvoriti.

 

 

 

Jeste li čuli za našu Pravoslavnu Veru? Mnogi misle da je to samo slavljenje slave, odlazak do crkve, ali Pravoslavna vera u čoveku je oživljenost duše. Duša je živa zahvaljujući našim oživljavanjem molitvom, postom, delima, Liturgijom, ispovešću i pričešću. Veliku ulogu ima osvećenje kuće, čuvenog automobila ili našeg posla, crkveni brak, dela ljubavi, ali i post, molitva i pričešće.Pravoslavna Vera je sredstvo kojim se rukovodimo u životu da bi pravilno živeli, sebe ispunili, stekli bisere za večni život i bili zaista srećni.

Ja i dan danas ispred radnog stola imam autiće koje volim i još uvek sam mali dečak koji mazi autiće na ulicama.Izborio sam se za moje sajtove od kojih živim, ali pravu sreću sve više stičem zahvaljujući održavanju duhovnog života u Crkvi. Svakome od Vas ovo želim i volim da usrećujem ljude. Koliko ćete me voleti ili kritikovati na Vama je. Svako ima pravo da bira, pa i Vi. Ovo je moje upustvo za sreću…

Ja svoju decu obožavam! Volim ih više od svih automobila na ovom svetu zajedno. Zahvalan samo Bogu što mi je podario predivnu ženu, i decu koje me svojim osmesima tokom celog dana, osnažuju i smiruju, da svima vama mogu da maksimalno pomogne,  od srca, sa osmehom na licu. Uživajte sa vašom decom, a ako ih nemate, nemojte ih odlagati, zbog skupljeg automobila, boljeg stana, samo su deca u životu važna. Svima vama želim da imate puno dece, divnu ženu, divnog muža, i da budete srećni!

Vaš Aca Todorović

– Prizivanjem Imena Gospodnjeg, Presvete Bogorodice i Svetih sami sebe i druge spašavamo.Presveta Bogorodice pomiluj nas!
Amin

Ako kupujete auto, bojite se prevare, plaše vas skupi kvarovi, ja vam mogu pomoći. PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!