Kategorija: Vesti

Gorivo uskoro mnogo skuplje

Vlada Srbije podiženu cenu goriva visokim akcizama, koje povećava svake godine, tako da kada kupite 1 litar benzina država preko akciza uzima 55% od ukupne cene, a 54% kod dizela. Cene goriva su već sada visoke, kvalitetniji dizel, i kvalitetniji benzin koštaju 162 odnosno 167 dinara.

Aleksandar Todorović

Beograd: Taksista vozio u suprotnom smeru – jedna osoba poginula

Tehnički pregled po novom mnogo rigorozniji!

NEĆE BITI DUPLIH TEHNIČKIH PREGLEDA! ALI ĆE SVE BITI MNOGO RIGOROZNIJE!

SKLANJAJU SE SA ULICA STARIJI AUTOMOBILI, I NEISPRAVNI AUTOMOBILI!

Šestomesečnih tehničkih pregleda za vozila starija od 15 godina, ipak, neće biti, ali će testiranje automobila pre registracije biti mnogo rigoroznije nego do sada. Foto: A.Todorović urednik najboljiauto.com

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000148510
Sberbank

Od petka vaši automobili će trošiti manje!

Od petka će dragi moji čitaoci vaši automobili trošiti manje! Iz svega što negativno, što nas itirira, što povećava gužve i smanjuje protočnost, a time od svih nas stvara umornije, nervoznije vozače treba izvući i neke pozitivne stvari. Jedna od njih je i manja potrošnja goriva, jer od petka, moraćete da vozite 119 km/h, jer ako vozite 121 km/h u proseku na autoputevima širom Srbije, moraćete da platite kaznu od 3000 dinara. Toliki iznos je zapravo sankcija za vožnju brzinom od 121 do 140 km/h. Ukoliko niste sigurni da ćete moći da vozite 118 ili 119 kmh, već se bojite da ćete prekoračiti brzinu od 1 km/h, onda vam preostaje jedino da putujete autobusom, ili regionalnim putevima, ili da vozite 140 km/h, pa da vas “putarina” košta u proseku 3.500 dinara, 3000 dinara za kaznu i 500 dinara u proseku za putarinu. Nego postavlja se pitanje čemu služe auto putevi, ako ne da brzo i bezbedno stignemo?

TESTIRALI SMO: Toyota CH-R Hybrid

Dizelaši će moći u gradove širom Nemačke!

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Petak 13. – Vaš novi srećan dan!

U NISSAN LF Auto Centru petak, 13. April 2018. je srećan dan

Jedinstvena prilika za rezervaciju modela Pulsar 1.5 dCi Limited Edition. Skoro šest meseci je proteklo od poslednjeg „srećnog petka“ (13. oktobar 2017.), koji je u LF Auto Centru, ovlašćenom distributeru marke Nissan Nissana, ustanovljen kao dan za posebne prilike kroz specijalne uslove za kupovinu i servisiranje vozila renomirane japanske marke.

Oni koji su propustili da prošlog „srećnog petka“ kupe novi Nissan, imaju priliku da u salonu LF Auto Centra to učine u petak 13. Aprila 2018. Štaviše, istu šansu imaju i oni koji su bili neodlučni pa na nedavno završenom BG Car Show u Beogradu nisu odabrali neki od atraktivnih Nissanovih modela: akcijski uslovi i propratne pogodnosti tog dana u LF Auto centru će biti zaista izuzetne. Osim toga, domaćin se posebno potrudio da zainteresovanima omogući da u pretprodaji rezervišu svoj primerak modela Pulsar 1.5 dCi Limited Edition za koji postoji veliko interesovanje, a koji na naše tržište stiže u veoma ograničenoj količini sa izuzetno atraktivnom ponudom.

TESTIRALI SMO: Nissan X-Trail 1.6 DCI X-Tronic

Za nasilničku vožnju zatvor – vožnja bez pojasa 80 evra

Za prekoračenje brzine konačno manje kazne. Za nevezivanje pojasa dva puta veća kazna, sada je 10.000 dinara. Srbi i dalje ne shvataju da im pojas spašava život. Izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje će stupiti na snagu 3. aprila, povećaće sankcije za najteže prekršaje, ali i za prekršaje koji utiču na posledice saobraćajne nezgode. Sobraćajna policija stvoriće uslove da svaki vozač bude alkotestiran prilikom kontrole, istakao je Arsov.

KAKO NAPRAVITI UGOVOR?

Polovni automobili

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

TESTIRALI SMO: Toyota CH-R Hybrid

Najlepše hostese 2018: IQOS, BMW, Volvo

Najlepše hostese su na štandu na kojem se ne prodaju automobili, pa su tako nepravedno isključene iz izbora za najlepšu hostesu. Najlepša hostesa po izboru žirija je hostesa na Peugetovom štandu, ali po mom skromnom mišljenju, svi ostali štandovi su imali i lepše hostese. Najlepše su bile pored mene, pored mog štanda Najboljiauto.com, iz IQOS-a! Nije važno samo kako da devojka izgleda, već i kako hoda, kako se smeje, i kako misli. A one najseksipilnije su bile na štandu BMW-a, Land Rovera, Volvoa, Nissana, Seata i Mercedesa.

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

TESTIRALI SMO: Toyota CH-R Hybrid

Najboljiauto.com: Otvoren Sajam automobila

Juče su na Beogradskom sajmu otvoreni sajmovi automobila i motocikala DDOR BG Car Show 06 i 12. Motopassion. Po prvi put na sajmu automobila i vaš omiljeni portal Najboljiauto.com. Dođite da se družimo do mog štanda, i da dobijete besplatne informacije u vezi sa kupovinom automobila. Najskuplji eksponat je Lamborghini Huracan GT3 koji je izložen u hali 1, a najlepše hostese su u hali 4 (kad prođete pored mene) na štandu Volvao i Kije, i pored mene na štandu IQOS-a. Besplatni pismeni odgovori za trudnice i majke sa malom decom za vreme trajanja sajma automobila na mom štandu.

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Foto: Tanja Todorović