Uređaji koji blokiraju pravu kilometražu

 

Trudim se da kupce u Srbiji spasim prevare, ali to vrlo često ne mogu da učinim, jer klijenti više veruju ovlašćenim servisima, preprodavcima nego meni. Oni koji me angažuju dobiju najbolji mogući auto za svoj novac, i kupe auto za koje makar okvirno znaju koliko je vozilo prešlo, jer to često nije onoliko koliko piše na kilometar satu. Poslednjih godina je ozbiljna prevara popularna kod kupaca novih automobila u Srbiji, pa onda možete videti u oglasima auto star 5 godina, sa pređenih samo 44.000 km, iako je taj auto prešao realnih 150.000 km! Sudski veštaci ponekad ne mogu da dokažu na sudu da se radi o prevari tih razmera, jer prodavac prilaže kilometraže sa redovnih servisa. Ali kako ta prevara nekažnjeno prođe? Priredio: Aleksandar Todorović.

 

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Deca su ono najdivnije!

Nalazim automobile po vašoj želji

Iskustva: FIAT Croma

 

 

 

Fabrike automobila odavno su imale mogućnost da reše problematiku vraćene kilometraže. To može da se uradi na više načina, ali njima je u interesu da kupci budu u strahu od polovnjaka, i da tako jedan veliki deo ljudi ubede na kupovinu novog preskupog vozila, što je neisplativo ako prelazite manje od 40.000 km godišnje.

 

Miroljub: Zašto radite veliki servis ako je auto dobar?

 

Sudski veštaci poslednjih godina gube trku sa programerima i softverima, koji se instaliraju odmah po kupovini novih automobila, koji blokiraju i usporavaju u registrovanju prave kilometraže. Po mojim podacima koje imam, svaki treći novi automobil kupljen u Srbiji ima ovaj uređaj! Šta to znači? Pa to vam je dragi moji kupci prevaru u najavi! Jer oni koji kupuju nova kola u Srbiji, a prodaju ih posle 5 godina, u proseku prelaze preko 40.000 km godišnje (taksisti tri puta više). Ako prodavac oglasi auto star 5 godina sa 200.000 km prodaće vozilo za mnogo manje novca i mnogo teže! U celu tu prevaru su uklučeni mnogi ovlašćeni servisi, koji to znaju, i koju su saučesnici u prevari!

 

 

Tvrdoglavost naših kupaca poprima epske razmere! Jer iako pišem preko dve decenije, da je mnogo sigurnije kupiti auto iz uvoza, i da su dileri na zapadu mnogo profesionalniji, nego Srbi kao fizički prodavci vozila, Srbi i dalje slepo veruju svojim sugrađanima, i kupuju kola, koja su kao nova kupljena u Srbiji, i budu prevareni, jer kupe kola koja imaju i do pet puta veću kilometražu iako su stara samo pet godina!

Neprijatna iznenađenja kada kupujete polovnjak

 

Zanimljivo je da o tome ne sme, i niko neće da piše, ali sam ja sam rešio da narod i ovoga puta prosvetlim. Ko mi bude zahvalan na tome odlično, ko ne opet odlično! u Francuskoj, Italiji ili Nemačkoj ugradnja ovih uređaja je krivično delo! U Fransuskoj ovlašćeni servisi nisu uključeni u ovu vrstu prevare, jer bi dobili ozbiljne zatvorkse kazne. 

 

Takozvani blokeri kilometraže (najviše se proizvode u Nemačkoj) možete jednostavno naručiti preko interneta, najpopularniji su oni za Mercedes i BMW (tu je najveća dobit od prevare). Mislim da nije dobro da ove stavljam linkove i dodatno ih reklamiram, ali svakako da sam nekom dao ideju, da isti ugradi u svoj auto, i sutra prevari vas kao buduće kupce!

 

Ja sam uvek insistirao na tome, da kilometražu proveravaju i kontrolišu oni koji se ne razimeju u automobile, jer meni i mojim mehaničarima NE MOŽETE PODVALITI auto sa realnih 300.000 km, iako imate dokaze ovlašćenog servisa da je prešao 90.000 km, jer potrošenost cilindara, turbo punjača na 300.000 km nije mizerna i neprimetna, i ne može da se poredi sa motorom koji ima tek 90.000 km.Naravno da itekako pomaže i test vožnja, jer auto sa 300 000 km ne vuče, i ne ide kao onaj sa 90 000 km (naravno da ne gledamo kola sa urađenim chip tuningom, to je isključeno – njega rade samo idioti). 

 

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

Tražim najbolji polovnjak za vas!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

NAJBOLJIAUTO.COM: Sigurna kupovina polovnih automobila bez prevare

Prodajem vaš automobil!

Dizelaš je mnogo bolja kupovina od benzinca

Pitajte Aleksandra Todorovića

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!