Svim ženama čestitam 8. mart!

Danas je 8. mart, Međunarodni Dan žena, pa koristikm ovu priliku da svim ženama, devojkama čestitam ovaj najlepši praznik! Sa punim srcem sam mojoj mami kupovao ljubičice, a sada ruže mojoj divnoj, predivnoj ženi. Danas sam samo njen, i za mene ovo je neradni dan! Pošto živimo i dalje u muškom šovinističkom svetu, ženama nije lako, ali žene su umele i umeju da odaberu kavaljere, i muškarce koji su umeli da im ulepšaju život! U slavu hrabrih dama, Roze Luksemburg i Klare Cetkin, koje su ustale protiv patrijarhalnog sistema i borile se za prava žena koje su do tada bile potpuno obespraljene i marginalizovane, proslavaljamo ovaj važni datum.

 

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

Divne, lepe, vredne, zgodne žene zaslužuju da ih volimo takve divne, onakve kakve jesu, da ih cenimo, štitimo i da im budemo podrška u svemu što rade. Potrebno je  da mislimo i volimo žene svakog dana, a ne samo jednom godišnje! Neki od vas pored svojih žena vole i one tuđe, šta da se radi, kad nemaju sve žene tu sreću da dobiju preko potrebnu ljubav u svom domu i svom krevetu. Budite hrabre drage moje dame, bolje ste i snažnije od muškaraca! Piše: Urednik Aleksandar Todorović

Obradujte svoje najmilije dame nekim divnim poklonom, a ne poklončićem, uvek ste u mogućnosti, samo toga nsite baš uvek svesni. Nie dovoljno da im pošaljete jednu čestitki, neko im pripremite bogatu trpezu i vodite sa njima ljubav kao da vam je to poslednji dan u životu. Volite i cenite svoje žene, devojke, jer ako ne učinite vi učiniće neko drugi, a onda je već kasno. Ako vas je vaš otac vaspitivao da gazite žene, budite uvereni da nećete još dugo biti u braku! I uvek je bilo i biće, svako ima ženu tačnu onakvu kakvu zaslužuje!

Svim ženama koje danas žele moje odgovore, preporuke, ili žele da me angažuju za traženje automobila naplaćujem samo pola cene, čak i ako su udate! Dakle za odgovore 3.000 dinara, za preporuke 9000 dinara, za traženje automobila 300 evra (za kola od 6.000, 8000 ili 9 000 evra). 

 

D.Stevanović: Auto koji mi je našao g.Todorović me odlično služi

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Filip Stojković: Preporučujem Todorovića jer želim da pomognem drugima

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!