Suzuki Ignis loš i nebezbedan auto za 10.000 evra!

Jedan od najgorih polovnih automobila koji možete da kupite za oko 10.000 evra je definitivno i Suzuki Ignis. Odavno je meni poznato da Srbima porodica, i život njihove dece jesu potpuno nevažni. Gleda se dizajn automobila, i da na spisku opreme bude navedeno što je moguće više stavki. Takav bolestan odnos prema automobilima, ali i prema porodici, rezultuju velikim brojem smrtnih slučajeva na putu. Ogroman je broj onih, koji su ubeđeni, da ako pažljivo voze da im se ne može desiti ništa loše. Roditeljstvo je velika obaveza, a obavezni ste da štitite vašu decu, što vi nikako ne činite.

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463 AIK Banka

Поиск авто в Сербии

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

Kako najbolje održavati automobil?

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

 

Ako vam napišem da je Suzuki Ignis nebezbedan, čak i kada vidite da je dobio samo 3 zvezdice, većina vas će konstatovati da to i nije tako loše. A realnost je da je ovaj rezultat jako loš. Nije mi jasno kako je dobio Ignis i ove tri zvezdice, jer ako vam u sudaru nastradaju srce i pluća, ne vidim kako možete da isti preživite. Ja sam mislio da svi znaju značenje reče  WEAK. 

 

 

 

Weak znači slab, a to je ocena za zaštitu grudnog koša, dakle srca i pluća, a vidite da je na slici “lutka” obojeno braon bojom.

 

V.Dimić: preporuke od zadovoljnog kupca za g.Todorovića!

 

Pošto većinu vas mrzi da ispod strelice 79% kliknite kako bi se otvorila slika na kojoj je toraks obojen braon bojom, kropovao sam taj delo slike, i upravo gledate u nju. Zašto vam sve ovo navodim? Zato što mi je zaista žao da neko od vas ko ima 10.000 evra ili malo više, pošalje svoju porodicu u grob, birajući Ignis. Ako se već država Srbija ne bavi problematikom uvoza nebezbednih automobila, ja se time bavim. Ako uprkos svemu kupite Suzuki Ignis, znajte da svesno ugrožavate živote vaših najmilijih. I meni nije jasno zašto Suzuki prodaje ovako nebezbedan  i skup automobil, u odnosu na to što nudi!

 

 

Suzuki nastavlja da tržištu nudi nebezbedne automobile. Eurosumar nud tržišti Srbije loše i nebezbedne automobile iz Mađarske. Na EuroNCAP kreš testu Ignis je dobio je samo 3 zvezdica za model sa standardnom opremom, što ga svrstava na samo dno kada je bezbednost putnika u pitanju. Smrtnost na putevima u Srbiji je jako velika, i ja ću nastaviti da upozoravam kupce na nebezbedne modele, iako kompaniji Eurosumar to ne prija. Nekim u Srbiji ne odgovara slobodno novinarstvo, a jednoj kompaniji posebno ne prija što objavljujem testove EuroNCAP. Moram da naglasim da kreš testove ne sprovodim ja, ja vam samo prenosim rezultate.

Zašto je Suzuki Swift dobio nula zvezdica na kreš testu?

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

Tabele i merenja su jako ozbiljna, i sve je prikazano tako da bude razumljivo prosečnom vozaču i kupcu. Dobar i bezbedan automobil je onaj koji je ocenjen kao “Good” u prevodu dobar, i taj deo lutke je obojen u zeleno. Kad je zaštita samo adekvatna, ali ne i dovoljno dobra, taj deo lutke je obojen u žutu boju. Ako je zaštita marginalna, onda je taj deo tela obojen u narandžastu boju. Jako je loše ako je deo lutke obojen u braon boju, onda praktično i nema zaštite i taj deo tela je nazaštićen.

 

Polovne gume u Srbiji otpad: šara dobra a pneumatik opasan

 

U ovom slučaju toraks, grudni koš vozača Ignisa je nezaštićen. Zbog toga ovaj automobil, ne smem nikako da preporučim, posebno ako planirate da ga vozite u Srbiji i ako imate decu. Možda ovo smeta kompaniji Eurosumar, i možda ih ovo ljuti, ali ja sam objektivan novinar, svestan da život nema cenu, pa ću nastaviti sa ovim objavama, i obavestiti NUNS da su pritisci na novinare i dalje veoma jake, ali to svi već znate dragi moji čitaoci.

 

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

 

Ja nemam nameru da pišem laži, niti da radim protiv interesa kupaca, pa ovim putem to opet javno iznosim. Kad doplatite za Safety Pack, opet je zaštita grudnog koša slaba, samo dobijete elektroniku koja vam nudi bolju trakciju. Suzuki se pre par godina povukao sa tržište Amerike, jer su američki novinari stalni isticali kolio lošu bezbednost nude Suzukijevi automobili.

Koji je najbolji SUV za 10.000 evra?

Imate dete a kupujete auto – Kako odabrati?

Koji auto nudi najveću bezbednost: Fabia, Fiesta ili Captur?

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

Srbi kupuju kola koja ne mogu da budu proverena u servisu!

Vedran Vasilić: Želim da mi nađete Passat B7

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

TESTIRALI SMO: Novi Nissan X-Trail 1.6 DCI

Pitali ste Aleksandra Todorovića: Šta odabrati – Astru, Corollu ili Octaviju?

Pitali ste Aleksandra Todorovića: Focus Vs i30 Vs cee`d Vs Octavia A5

Koji auto odabrati za sina do 4.500 evra?

G.Todoroviću kakav je Mercedes A140?

 

Polovne gume u Srbiji otpad: šara dobra a pneumatik opasan

Pitajte Aleksandra Todorovića