Slanje pitanja

Gospodine Todoroviću, jedno pitanje? Dvoumim se izmedju kupovine Opel Merive iz 2008/2009 godine,sta je bolje i pouzdanije ,mada znam da je dizel ekonomicniji po potrosnji a benzinac jako vise trosi…. u pitanju su motori 1,4 od 90 konja (benz) i 1,3 cdti od 75 konja (dizel) i da li imaju lanac ili zupcasti kais? I kada tj na koliko km se menja kais ukoliko postoji….?Hvala puno i svaka cast na vasim odgovorima…Dragan.

Postavi pitanje

petrol_logo

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi gospodine, možda ste primetili, ali pitanja koja mi postavljaju potencijalni kupci automobila su mnogo detaljnija, preciznija.

Postoji forma na mojim sajtovima za slanje pitanja. Ako vam je hitno potreban odgovor, postoji rubrika Hitna kupovina, cena odgovora je 2 000 dinara. Ako želite detaljni analizu, poređenje, cena je 1 899 dinara, ali odgovor vam šaljem, za 2, 3 ili četiri dana, jer to nije realna ekonomske cena, nego simbolična cena, kako bih odgovore pisao zaista onima koji kupuju automobile, a ne oni koji bi samo da troše moje vreme. Uostalom, ja ne neplaćujem vreme utrošeno za pisanje, to nikako, ja sam naplaćujem svoje znanje, znanje, koje sam stekao posle 5 000 napisanih odgovora posle 600 testiranih automobila, i posle preko 1 000 prodatih vozila.

Kliknite dole na link, popunite upitnik, koji je smišljen sa dobrim razlogom, uplatite novac, i počnete da uživate u vašim slatkim mukama, jer ću sam 100% pomoći da pronađete onaj najbolji auto za vas. Može biti da se taj auto neće dopasti vama, ili vašoj ženi, ali o ukusima ne vredi raspravljati, ja se samo držim činjenica, i svog velikog iskustva. Imam dobro želju da vam pomognem, ako vi želite da pomognete vašem kućnom budžetu.  Ako ste veći ekspert za automobile od mene, što je itekako moguće, onda mogu samo da vam poželim mnogo zdravlja, ljubavi i puno sreće prilikom kupovine polovnog automobila, jer će vam trebati, šanse su vam oko 5%, da kupite auto koji nije totalno izraubavan. Istina je takva, kakva je, nisam političar da vas lažem, i ulepšavam sumornu istinu. Zato ponekad moji odgovori budu “gorki”, “nerijatni”, i “nagativni”, ali moram nekako da vas urazumim.

Postavi pitanje

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

 

 

Dajte da rešim i vaše dileme, i glavobolje oko izbora automobila. Vaš Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

najbolji-_auto_logo_670-

DRAGI ČITAOCI, POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Pročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

U paklu sam: Koji karavan da kupim za 7000€

Pitanje iz Splita: Volvo XC60 je zaista toliko dobar?

Polovni automobili: Fabia, Yaris, Jazz

Sa “konja na magarca”: Astru H menjam za Audi A3

Ostavite komentar