Provera: Pronašao sam ovaj Punto na sajtu Polovniautomobili.com

Pitanje: Poštovani g. Todoroviću, meni ste već pomogli da se odlučim da kupim Fiat 500L (nisam se pokajao), potreban mi je savet za sestru, početnika, kojoj se mnogo dopada grande punto. Ovaj iz oglasa izgleda kao vrlo dobra kupovina, skoro nov sa cenom skoro duplo jeftinije od novog što ujedno izaziva sumnju kod mene. Molim za proveru. Jedan predlog, možda je otvaranje namenskog računa za donacije za podršku za rad sajta dobar način da pokrijete troškove i da veći broj čitalaca pomogne.

[table]Ime i prezime: Denis Maksimović
Da li ste posetili Facebook stranu Ooyyo Srbija?: Da
Da li biste platili za odgovor?: Da[/table]

Link oglasa: http://www.polovniautomobili.com/oglas4227260/fiat_grande_punto_evo_13_mjet/

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Maksimoviću hvala na poverenju, i hvala na pitanju, drago mi je što ste zadovoljni Fiatom 500 L. Hvala za predlog, možda nije ni loš, problem je što ljudi zaista nisu navikli da plate za odgovor, savet, bar kada je u pitanju kupovina automobila. Ja sam osmislio da to bude neke simbolična suma, recimo 499 dinara, a da odgovor na drugo pitanje bude besplatan, jer računam da neko ko kupuje automobil, ne može da dobije u celini odgovore na sve dileme, pitanja u samo jednom odgovoru.

Pogledao sam Punto na pomenutom sajtu, ne postoji slika motora, gepeka, slike nisu dovoljno dobre rezolucije, tako da ništa sumnjivo nisam mogao da otkrijem. Cena jeste dosta povoljna. Šabac je Šabac, i dileri u tom gradu rade kako rade.

Bez detaljne, ali detaljne provere u ovlašćenom servisu nemojte kupovati ovaj automobil.

Ovde možete pogledati koliko košta Grande Punto 1.3 Multijet u Italiji (kliknite ovde), dakle 2012.godiše, cene su od 7.000 do 12.000€. Ovaj odgovor je za vas besplatan, uplatite 499 dinara, ako želite da dobijete sledeća dva odgovora na vaša pitanja.

Ostavite komentar