Provera: Da li je moguće da ova Insignija ima tako malu kilometražu?

Pitanje:  Poštovani gospodine Todoroviću, tražim vaše mišljenje, sigurno je ovom automobilu (Opel Insignija 2010.godište) vraćana kilometraža. Suviše je jeftin, pa za tu cenu ne mogu da nadjem ni Insigniju koja je prešla preko 100 000 km. Milan Stanković.

Link oglasa:
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1521522_Opel_Insignia_2010_god

Odgovara Aleksandar Todorović: Gospodine Stankoviću, moguće je da je kilometraža realna. Ali to je automobil sa italijanskim tablicama. Na njega plaćate PDV od 20%, ali ne na ovu cenu, već na cenu AMSS kataloga, koja je možda nešto veća. Prilikom carinjenja carina je provera da li je auto ukraden, takva smo država. Kad platite dažbine, registrujete auto, onda tek MUP narednih 15 dana proverava da li je automobil legalan ili ne, pa ako vas ne pozovu za tih 15 dana, kupitili ste auto koji nije ukraden.

opel  2Gospodine Stankoviću, ovo nije besplatna rubrika, besplatna rubrika je ovaj ili onaj. Želim vam srećnu kupovinu, i izbor automobila.

Poslao sam vam moj primer odgovora od 1,499 din u atachmentu. Veliko vam hvala na poverenju. Mogu jako puno da vam pomognem znam sve odgovore na vaša pitanja, a napisaću vam i mnogo detaljnji odgovor, ako dopunite vaše pitanje.
 
Vi birate, opcija, koja je jeftinija 499 din, imate kraći ODGOVOR na ovo pitanje koje ste poslali. Za 999 dinara dobijate TEMELJNU ANALIZU do 2 automobila (poslaću vam u atach. da vidite kako to izgled, za koju mi treba  4h) + mogućnost da mi pošaljete još 2 kraća pitanja, linkove automobila koje ste našli u oglasima, da ih proverim i sve što vam bude trebalo.
 
Za 1.499 din, dobijate TEMELJNU ANALIZU svih modela iz PITANJA, I mogućnost da mi do kraja meseca postavite do 5 dodatnih kraćih pitanja, GRATIS
 
Ako idemo na skuplje varijante, onda morate pitanje da mi dopunite: Koliko brzo vozite, kako vozite, da li ste zadovoljni performansama vašeg motora
 
Da li će auto voziti vaša žena, ćerka. Šta vam je najviše smetalo na vašem automobilu? Javite šta ste odabrali, i kad i da li uplaćujete novac, čim mi pošaljete sken, fotku uplatniceja počinjem da pišem, ako sam u tom trenutnku za kompjuterom, Za uplate, skenove uplate poslate mejlom do 12h radnim danom, odgovaram istog dana do 23h. Ako uplatite nakon 12h, odgovor dobijate sutra do 23h.
 
DSC_2486Ako sam na testiranju automobila, onda odgovor dobijate za 24h od kada uplata legne na račun. 
 
RAČUN: 285 – 0331662360001 – 85
 
Todorovic

Sberbank
 
Imam jako mnogo da vam pišem, i da vas jako mnogo savetujem, nije to tako jednostavno kako možda mislite
 
Vaš privatni savetnik
i urednik Aleksandar Todorović, www.OOYYO.rs

Ostavite komentar