Provera automobila: Polovna Corolla Verso 2005.

Pozdrav g.Todorovicu,konacno sam prodao moju Astru G,i sad trazim da kupim dobar i pouzdan monovolumen,odluka je pala na Toyotu Corollu Verso 2.0 D4D iz 2005.g,danas sam gledao jednu na Ledinama u Mb Car Centar DOO,pa zelim da se konsultujem sa vama i hocu das mi kazete koliko kosta da vi detaljno proverite taj auto,prodavac dozvoljava da odvezem auto u MAG Toyota centar ali moram da platim prevoz do tamo i naravno proveru u servisu,.,molim vas da mi odgovorite u sto kracem roku pa da se dogovaramo dalje,.,napominjem da raspolazem sa oko 5000 eura za auto,uz to sam ostavio po strani troskove za mali servis,eventualno nove gume,akumulator i slicno. Motor dimi. Unapred zahvalan,pozdrav!!!! Ivan Cvetković.

TESTIRALI SMO: Mazda 3 G100

najbolji-_auto_logo_670-1

Odgovara Aleksandar Todorović: Gospodine Cvetkoviću,  ako kupujete auto sami, onda kupujete sami. 2.0 D4-4D iz 2005.godine troši dosta ulja, fabrička greška, pitanje je koliko je dobar auto koji želite da kupite. Samo Toyota Centar ima valjan Toyotin servis, i samo njih smem da preporučim.  Prooblem sa potrošnjom ulja rešili su posle 2007-2008.godine.
 
Toyotin motor 2.2 D-4D nema tih problema. Ne znači da je i taj konkretni model 2.0 D-4D sa povećanom potrošnjom ulja.
Koliko vidim Toyota koju želite da kupite komplet je farbana a koliko vidim i cene je niska, sto znači da je imala bar 400 000 km
ali kad gledate ono sto košta najmanje, normalno je da ćete kupiti ono najgore
Ni one druge dve u Beogradu za 5.500 evra nisu mnogo bolje, ali moguće je da nisu bile havarisane kao ova. Ali to neka limar proveri.
 
Ako vam ja tražim auto prvo mi šaljete pitanje da vidim da li imate realne zahteve jer sa manje od 200 000 km miniven dizel za 5.000 evra ne postoji! Da se odmah razumemo.
 
Kad mi pošaljite pitanje napišem vam odgovor pa pravimo uži izbor modela. Može i bez pitanja ali onda mi za troškove uplaćujete unapred 110 e, umesto 80 e, a kad vam nađem auto 100 e je moj honorar, ako ga kupiti, ako ne, radio sam besplatno. Ovo vam pišem već čini mi se treći put, jer ste mi u junu već slali slična pitanja, i u junu sam vam besplatno odgovorio. To što motor dimi, nije dobro.
 
Corollu Verso da vam nađem u Srbij iza 5.500 e a da ja u dobrom stanju i za preporuku ne mogu, jer takve nema, ali mogu neki drugi automobil.