Preporučujem: Suzuki Jimny Street

Jimny Street se u Italiji prodaje za 19.900 evra, što imajući u vidu sve okolnosti i konkurenciju nije mali iznos. Ali imajte na umu da se Jimny ne prozvodi u Mađarskoj, poput modela Swifta, SX4, nove Vitare, i da mi je kvalitet mnogo bolji, odnosno ja ovo pravi japanski džip!

najbolji       _auto_logo_670

Suzuki je uvek znao da napravi odličan mali ali i dovoljno robustan terenac. Suzuki Jimny kao nalsednik te tradicije na tržištu u ovoj formi nastupa 17 godina da bi tek sada bio podvrgnut blagim zatezanjem bora koja ga čine prilično primamljivim za kupce u Italiji gde će se jedino prodavati. U Srbiji niko ne bi platio Suzuki 20.000 evra pri zdravoj pameti, ili možda grešim?

jimny_street

Jimny Street koji je dostupan u ograničenoj seriji od 100 komada, sa bogatijom opremom među koje spada i bord kompijuter sa LCD displejom osetljivim na dodir će biti zanimljiv jedino kolekcionarima.

suzuki-proba

Ispod haube je oprobani 1,3 litarski četvorocilindarski benzinac od 84 KS, koji je u kompletu sa manuelnim petostepenim menjačem i pogonom na sva četiri točka.

Ostavite komentar