Potreban mi je auto sa 7 sedišta

Добро јутро, Александре! Потребан ми је аутомобил са 7 седишта за породицу (петоро деце, супруга и ја), модели-дизел: Galaxy, Alhambra и Sharan. Цена до 2700 евра. Да ли се може пронаћи иоле пристојан аутомобил за тај новац? Ако је одговор да, молим Вас јавите ми детаље за даље кораке. Поздрав!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

 

Odgovara A.Todorović: Pozdrav gospodine ###### (gospodin je insistirao da izbrišem ime i prezime)! I ja razmišljam o kolima sa 7 sedišta! Jer planiramo 4 dece! Čestitam ako je situacija kod vas takva!

Postoje i drugi, isplativiji modeli sa 7 sedišta koje niste ovde pomenuli. Da li ste ih namerno izostavili, ili  ste ih iz neznanja  precrtali ? Da li znate da se mora uraditi veliki servis koji košta oko 250 – 300 e, jer ako te ne želitw da uradite ja ne mogu da vam tražim auto , kojem će da se pokida zupčasti kaiš i napravi haos u motoru? Da li možete da podignete keš kredt? Jer bez servisa nema spokojnog putovanja, vožnje.

Javite da li mogu da vam preporučim neke druge modele, ili samo ovi dolaze u obzir! Ja moram za traženje automobila da angažujem majstora oni koštaju! Jedino da vam tražim kola bez pomoći majstora, ali to nisam nikada radio, i ne smem u tom slučaju da vam preporučim auto, jer meni je cilj da vam nađem dobar auto, koji će da vas služi.

Želim da mi nađete auto za 3.500 evra

Ja vam mogu naći pristojan auto za 2700 evra, neki auto sa 7 sedista, ali pogledajte malo oglase, videćete da su vw i seat skuplji od onoga što želite da platite…..

ja mogu da vam dam gratis usmeni odgovor, koji je 4000 dinara, ali ne mogu da vam dam gratis trazenje kola, jer plaćam majstore, ne mogu da radim a da imam minus

  • Facebook čitalac ########## (tražio je da mu se ukloni ime i prezime) se zahvaljuje: 
                         Добро вече, Александре! Хвала на одговору и честиткама.
 Нисам ни очекивао бесплатно тражење аутомобила. Sharan, Galaxy, Alhmbra ми се највише свиђају. Једноставно, имам такав осећај. С8 и та”екипа” ми се не свиђају, Espace онако. Свидео ми се модел, који сам навео.
Колико би коштала Ваша услуга и шта она укључује?
Велики сервис сам планирао да урадим. Дакле 2.700+300 за сервис. Регистрација, додатне дораде и услуге планирам као екстра трошак. Кеш кредит већ узет. 🙂
Odgovara Aleksandar TodorovićPrvo gospodine da vam napišem odgovor, odgovor nplaćujemm 3000 din, ovo sam vam napisao samo osnovne informacije. Precrtali ste bar jedno 6 modela. Cena traženj automobila zavisi od užeg izbora modela koji vam tražim, i stanja automobila koje vam tražim. Osim što vam nađem auto, obezbedim vam veliki servis u nekom od proverenih servisa, to vam je oko 250 e, napisao sam već, i obezbeđujem vam redovni servis u tim servisima na 5 meseci, jer samo tako star auto može da vas služi pristojno. Kad vidim uplatu od 3000 din pišem vam odgovor, ili se možemo čuti telefonom. RAČUN: 285233504000184788 Sberbank . Što se tiče cene traženja, ja tu ne mogu puno da utičem, majstori koštaju koliko koštaju 20 e minimalno po proverenom automobilu. Meni je MNOGO bolje da sami tražite auto, jer je VELIKA obeveza tražiti auto, garantovati za motor, legalnost, a mala je zarada, Znam da nemate puno novca, ali ja sam svoj auto kupio pre 4 meseca i platio sam ga 2500 e. Nisam u situaciji besplatno da radim posebno sada jer imam bebu i chf kredit na leđima.
Daću vam ponudu za cenu traženja automobila, kad napravimo uži izbor modela. Tako radim 16 godina. Ja od vas ne mogu da imam zaradu, ali gledam da minimalno zaradim. ja zaradim kad tražim nekom kola od 10 000 e. I na kraju, ja se ne sećam kad sam nekom tražio automobil za tako mala para, jer koliki god popust da dam, ljudima sam skup. Dok ovima kojima tražim kola recimo za 7000 e, koliko god da im tražim njima je to OK. A potrebniji sam ovima koji kupuju kola za manje od 3000 evra.
Ako kupite loš auto za 2700 daćete još 2700 za dve godine za popravke, samo da ga održite na putu. Ako vam nađem solidan polovnjak imaćete troškove za kvarove bar pet puta manje…dakle koliko god da vam naplatim, vi ste samnom u velikom plusu…..glupo je da hvalim samog sebe, ali ne mogu više besplatno nikom da pomažem, računi i opomene samo stižu!
  • Facebook čitalac ########## tražio da mu se ukloni ime i prezime: 
–     Да. Управо тако. 🙂
Потпуно Вас разумем
Такво је време. Сви зависимо од новца.
Александре, управо видех да сте на фејсбук страници Testovi Automoila Srbija објавили моју приватну поруку, Вама упућену. Поруку сте објавили без питања и без мог одобрења и на тај начин изнели јавности моје личне податке, које сам поделио са Вама у приватној поруци. Захтевам да наведену објаву обришете.
Uvaženi gospodine ###### #########, vaše ime i prezime sam uklonio sa facebook stranice Testovi Automobila Srbija. Stalno dobijam razna pitanja, u inbox, odvojim malo vremena, i skoro svima odgovorim besplatno, ali samo na osnovna pitanja. Ukoliko vaša pitanja zahtevaju konkretni odgovor, naravno da čekam prvo vašu uplatu, pa tek onda pišem. Moje znanje ne želim da delim besplatno, niti moje iskustvo, a ni moje vreme. Danas svi sve naplaćuju, pa i majstor koji vam završi intervenciju u stanu za 10 min, naplati 2000 dinara.
Ja uvek želim da izađem u susret čitaocima slabije platežni moći, i uvek vam ponudim niže cene, ali vama je sve preskupo, i ja to razumem, ali dobri majstori koji pregledavaju kola za mene, nisu jeftini, i svaki svoj izlazak naplaćuju, i to po ne baš niskim cenama.
Na mom sajtu je sve javno, na mojim  facebook stranicama takođe. Poslali ste mi pitanje u inbox sa nekog profila koji mi ne uliva poverenje, ali sam vam ipak odgovorio. Lepo stoji na mojim sajtovima šta koliko košta, a ne mogu vam dati ponudu za traženje automobila, dok vam ne napišem odgovor.  Na kraju ja želim da vi sami nađete automobil, jer je traženje automobila, polovnog sa puno godina i puno kilometara nešto veoma nezahvalno, i na to pristajem samo ako nemate svog majstora, i ako niko neće da vam pomogne.
Da ste odmah napisali da se vaše ime i prezime ne objavljuje, ja bi to ispoštovao. Kao što sam sada vaše ime i prezime uklonio. Ne znam u čemu je problem što kupujete auto za 2.700 evra? Toliko vredi i moj auto, odnosno auto moje lepše polovine, jer ja i nemam svoj automobil. Koje vaše lične podatke? Vaše ime i prezime? Kako je da znam ko ste vi zapravo? JMBG mi niste poslali niti mi je to potrebno, broj lične karte takođe mi niste poslali, niti vam ja to tražim. Niste ni platili za odgovor. A niste ni odmah napomenuli da vaše ime u prezime ne bude na sajtu.
Ako odmah jasno ne stavite do znanja, da vaše ime i prezime ne bude na sajtu, ja ću staviti vaše ime i prezime. Ima ljudi poput mene koji nemaju šta da kriju. Ako neko ne želi da njegove ime stoji na mom sajtu, ili facebook-u ja to poštujem  i nema nikakvih problema. Ali pitanja objavlujem, jer ona čine sadržaj mog sajta, odnosno facebook stranica, ukoliko su pitanja dovoljno zanimljiva i aktuelna.
Mnogi od vas mi oduzimaju puno vremena, i posle se ne javljaju. Zbog takvih, ja moram neka pitanja, i neke moje odgovore da objavim. Najbolje je da pošaljete pitanje u moju rubriku www.najboljiauto.com/pitajte
Ako vam ja tražim automobil, sasvim je neozbiljno da koristite lažno ime i prezime, jer kada dođe do kupovine, faktura vam se ne može izdati na lažnu ličnu kartu, i ja hteo to ili ne, saznam vaše ime. Mene lično ne zanimo kako je neko od vas došao do novca, ali ionako mene nikada u životu nije angažovao kriminilac da mu tražim automobil, jer oni definitivno ne cene znanje, a novca imaju i previše da bi koristili ono što se zove mozak.
NAJBOLJE DA SAMI TRAŽITE POLOVAN AUTO, ANGAŽUJETE NEKO ISKUSNOG MAJSTORA. NARAVNO DA ĆE VAM NAPLATITI VIŠE NEGO JA, ALI JA NITI MOGU SVIMA DA POMOGNEM, NITI ŽELIM DA TRAŽIM POLOVAN AUTO ČITAOCIMA KOJI NISU REALNI U SVOJIM ZAHTEVIMA.

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank