POSETILI SMO: Škodin salon – Auto Centar Cune, Zrenjanin

Prodaja automobila u Beogradu je jako slaba, ali u ostatku Srbije je još i gore. Zrenjanin ima dosta auto salona, u ovom gradu šepuri se grandiozni Opelov salon automobila, ali u ovom gradu posluju još neki dileri prilično uspešno, iako im je tržište ograničeno na par manjih gradova. Škoda i dalje ima best buy automobile, pa je uvek zanimljivo da proverim kako se prodaju ovi češki automobili. Auto Centar Cune se nalazi u samom centru grada (nadam se da nisam pogrešio), jako je malih dimenzija, ali su ipak uspeli da uguraju čak tri Škode. Test vozilo nisu imali tog dana, ali sam uspeo da se uparkiram ispred salona, i da dobijem sve osnovne informacije o Rapidu koju sam želeo da kupim. Gospođa ili gospođica Snežana Jovanov je zaista bila veoma srdačna, ume se kupcima, nije ekspert za tehniku, ali se vešto i šarmantno služi smeškom kad nezna da vam pruži odgovor. Lepo je kupovati automobil u Zrenjaninu, ali je ovakav način prodaje bio rezervisan za neka davna vremena. Danas kupci žele više.

Tekst i foto: Aleksandar Todorović

KOMPLETAN TEKST O OVOM AUTO SALONU PROČITAJTE OVDE (KLIKNI OVDE)

TESTIRALI SMO: Škoda Rapid 1.2

DSCN9073Auto Centar Cune ima ozbiljna nastup na „socijalnim mrežama“, rade dosta na marketingu preko interneta što je za ovu kuću veliku plus. Ipak, veliki je minus što prodaju automobile u jako skučenom prostoru, što ne može da se provoza Rapid, i što prodavačica g.Jovanov jako slabo barata tehničkim detaljima, mada osnovne podatke zna, i zbog toga ću ja dati prelaznu ocenu. Ona jeste sjajan prodavac, jer ume da prepozna želje kupca, i zna u čemu je razlika između osnovnog i srednjeg paketa opreme, drugim rečima, pripremljena je za pitanje prosečnog kupca Škode u Srbiji.

Salon je dobro pozicioniran, lako je doći do njega, a na internetu možete pratiti sve njihove promotivne akcije.
 
G.Jovanov sasvim dobro barata sa kreditnim ponudama, zna da lizing ima povoljniju kamatnu stopu, ali da proces odobravanja lizinga ume da potraje, i da pri tome može puno toga da krene po zlu. Dakle, ako ste kreditni kupac, na ovom mestu možete dobiti više nego korisne, i upotrebljive informacije. Raspoložena i nasmejana g.Jovanov svakom može da proda automobil, pa i meni, ugodno je gledati Škode u ovom salonu, samo pod uslovom da ste uvežbali „utiskivanje“ u automobil, jer zaista nema puno prostora.

DSCN9072Škoda ima jako dobru servisnu mrežu u Srbiji, veliki broj dilera, pa je Auto Centru Cune prilično teško da se nametne kupcima van Zrenjanina. Ako ste kupac sa prosečnim zahtevima, mislim da vam neće smetati da na ovom mestu kupite automobil. Ovde je sigurno prijatnije boraviti nego u grandiznom Škodinom salonu automobila na Novom Beogradu, i ja bih radije kupio ovde automobil, jer ovde vas g.Jovanov sluša sa velikom pažnjom, i željom da vam izađe u susret.

Mnogi kupci novih automobila greše, i kupuju kola kod velikih moćnih dilera u Beogradu, umesto u svom kraju, jer lokalni diler možda nema novca za grandiozno izložbeno-prodajno zdanje, ali će uvek imati vremena za vas, i u salonu, i u servisu, koji je jeftiniji od onih u Beogradu.

[table]Škodin auto salon : Auto Centar Cune. Zrenjanin
Lokacija : 9
Izgled : 3
Parking : 6
Ponuda :  4
Probna vožnja : 1
Servis : DA
Prosečna ocena : 4,6 [/table]

[table]Prodavac  Škoda : Snežana Jovanov
Ljubaznost : 10
Tehnička stručnost : 6
Informisanost – kreditiranje : 9
Upornost : 8
Odnos prema konkurenciji : 10
Izgled : 8,5
Prosečna ocena : 8,6[/table]

Adresa auto salona je Dimitrija Tucovića 45, Zrenjanin. Telefon: 023/523-396 ili 060/053-58-30

TESTIRALI SMO: Škoda Rapid 1.2

 

Auto Centar CUNE Melenci promocija

Jedan komentar na POSETILI SMO: Škodin salon – Auto Centar Cune, Zrenjanin

Ostavite komentar