POSETILI SMO: Restoran Košuta, Beograd

Beograd ima jako veliki broj restorana, koji jesu skupi, i koji dobro izgledaju, ali ne nude hranu za prave gurmane, mir i tišinu, prirodu, i životinje koje šetaju tik pored vas, dok uživate u vinu, i mirisu šume na Košutnjaku. Ako cenite kuvare koji su pravi profesionalci, konobare, koji će vas služiti sa osmehom na licu, i restoran u kojem je ugodno boraviti, onda je prava šteta što još niste bili u restoranu Košuta na Košutnjaku.

Tekst i foto: Aleksandar Todorović

DSCN8744Ako volite pravu domaću srpsku kuhinju, pravo pečenje, roštilj, kajmak, domaću hranu, pogače, proju, vrhunsko vino, a sve to po više nego razumnim cenama, pred vama je idealan restoran, za vas, vašu lepšu polovinu, poslovne partnere, ili možda “švalerku” (naravno šalim se). Ovde se diskrecija posebno ceni, i ovde dolaze i oni koji su zaljubljeni, ali i oni koji cene i vole svoje žene, jer postoji jedno malo lepo dečije igralište, tačno onakvo kako sanja svako dete, bez betona, koševa, samo od drveta, i trave.

DSCN8745Na ovom mestu, deca mogu da vide paunove, patke, zečeve, ali i vijetnamsku svinju (nije ukusna kao mangulica, i ona nije za jelo, slobodno se šeta, mada ne voli da se puno mazi).

DSCN8749Hrana je ukusna, sveža, sve što postoji u srpskoj kuhinji ovde možete poručiti. Dođite u restoran Košuta, da biste izvoljevali, i da biste uživali. Ja sam ostao zatečen ukusnom hranom, umerenim cenama, i veoma ljubaznim konobarima, koji vole, i cene svakog gosta. Ovde konobari “služe” i životinje, čuvaju ih i paze kao svoje, zato su pitome, i drage.

Paunovi se neverovatno graciozni i lepi, šetaju se pored vas dok ručate i pijete vino, žene ih posebno vole, pa eto pravog mesta za vašu romantičnu večeru ili ruča, ako planirate da konačno zaprostite ljubav svog života učinite to ovde, osoblje restorana će za vas učiniti sve. Zapravo, u ovom restoranu sam se osećao kao da se nalazim u nekom objektu koje vode profesionalci, perfekcionisti sa velikim iskustvom. I opet, pokazalo se da moje objektivno ocenjivanje, ima itekako svoju zaleđinu, jer nisam se ja slučajno oduševio ovim restoranom: ovaj restoran je deo SEA (Special Event Agency).

DSCN8753Mirno i skrovito okruženje, nudi i prostranu letnju baštu sa pogledom na malo jezero, a domaćinska atmosfera nema cenu. Košuta raspolaže predivnom zelenom površinom, renoviranom salom od 170 sedećih ili 200 stajaćih mesta, renoviranom baštom od 400 sedećih mesta, mini zoološkim vrtom i već pomenutim dečijim igralištem.

Restoran Košuta za Vas može organizovati: Svadbeni ručak – Porodični ručak – Rođendan – Koktel partiju – Radni doručak – Poslovni ručak – Proslavu firme – Seminar – Mature

DSCN8747Upoznajte tim koji je prepoznatljiv u sektoru pružanju usluga all-inclusive paketa ili sve na jednom mestu. Spektar događaja koji SEA može organizovati za Vas je sveobuhvatan i odgovoriće na želje i najzahtevnijih klijenata.

Restoran-Kosuta-1U okviru SEA Belgrade posluju četiri ugostiteljska objekta, ukupnog kapaciteta tri hiljade mesta. 
Naše dugogodišnje iskustvo je tokom protekle decenije okupilo veliki broj predstavnika poslovnog sveta, pobrinulo se za organizaciju od pres-konferencija, koktela, seminara, obuka, foruma, konferencija, kongresa i sajmova, do okruglih stolova, preko radnih doručaka i poslovnih okupljanja na svim nivoima. Takođe, moramo se pohvaliti da smo među vodećim ugostiteljima koji se prepoznaju po kvalitetu usluge i broju organizovanih venčanja i drugih privatnih proslava tokom godine.

Više puta su nagrađivani domaćim i inostranim priznanjima i dobitnici su diploma i medalja na takmičenjima stručnih timova.

DSCN8739Imaju i veliki parking, i veoma prijatne, i kulturne, nenametljive goste, zato sam ja čest gost ovog restorana, a neke automobile koje sam testirao, slikao sam upravo na njivom parkingu, kao recimo novi Peugeot 308, čiji ćete test uskoro čitati na ovom sajtu.

Restoran-Kosuta-8Jednom rečju, sve Vaše želje mogu realizovati. Kontaktirajte ih i upoznajte pravi kvalitet

telefoni: 011 266 29 69; 063 560 347;
email: restorankosuta@gmail.com
adresa: Pionirska 32, Košutnjak, Beograd

Na slicu su samo neki od zadovoljnih klijenata ovog restorana.

reference

Ostavite komentar