Opelov servis u Beogradu: Bruka za Autopromet

Čitaoci mi pomažu u obogaćivanju sadržaja mog sajt, pa mi je jutros gospodin Maj (to mu je zaista pravo ime) (https://www.facebook.com/maj.jeanstefan), preko moje Facebook strane Testovi Automobila Srbija (https://www.facebook.com/testoviautomobila?ref=hl) poslao jedan veoma zanimljiv video.

Vodite računa gde vozite vaš automobil na servis. Opelovih servisa u Beogradu ima puno, a bruke se dešavaju i najboljima. Ovako je prošao gospodin koji je ostavio svoju Corsu OPC na servis klime u Autoprometu. Pogledajte video. Ja uvek preporučujem da vozite vaš Opel u Komnenović Auto, ne zato je vlasnik čuveni automobilista Pavle Komnenović, već zato što ima najbolje majstore, i najbolju kontrolu svojih majstora. Autopromet ulaže mnogo u obuku kadrova, ali ovo je najbolji primer šta može da se desi, u velikoj firmi, jer direktor, vlasnik ne poznaje sve majstore. Uvek vas savetujem birajte “porodične” dilere, servise, kao što su Radulović (BMW), Đelmaš Auto, Centar Boban, Interauto-Trade u Čačku, Amarket Auto u Kragujevcu, Jevtović Cars (Mercedes) i Jevtović Auto (Renault). Jer ako su slupali Mercedes na Novom Beogradu, u najvećem Mercedesovom servisu našeg “dragog” predsednika, a čije održavanje plaćamo svi mi, onda je moguće da se desi ova muka vlasniku “običnog” automobila Corse OPC.

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

POSETILI SMO: BMW salon – Auto-Garant, Čačak

Da li AK Kompresor vara kupce automobila?

najbolji _auto_logo_670

Vlasnik Opel Corse OPC je bio dovoljno pametan da ugradi kameru u autombil, ali i GPS, pa je ovaj nesavesni radnik Autoprometa otkriven. Da je uspeo da poveze svog ljubavnika (na početku razgovara) bio bi to Gay pornić i automobilu na servisu. Renaultov diler HIT Auto, je napravio recimo posebnu prostoriju za klijente, sa velikim staklom, iznad servisa, gde možete na miru posmatrati šta se dešava sa ovim automobilom.

Autopromet ima jako dobar servis, lično sam ga puno puta preporučio, ali je ipak mnogo bolji Komnenović Auto (Beograd) 

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

 

Pogledajte video, i vidite šta je uradio majstor u Autoprometovom servisu sa Corsom kojoj je trebao samo servis klime! Video je snimljen 2009.godine, tako da najverovatnije ovaj gospodine ne radi više kod njih, ali možda vas obraduje svojim lepim osmehom u nekom drugom ovlašćenom servisu. Zato me slobodni pitajte za savet gde da servisirate vaš automobil. Zbog toliko mnogo loših servisa, tu informaciju vam neću pružiti besplatno, samo zato što ni jedan portal neće da se bavi ukazivanjem na neprofesionalni odnos prema kupcima.

 

Dajte da rešim i vaše dileme, i glavobolje oko izbora automobila. Suma od 1 899 dinara, ne bi trebalo da vam bude prepreka do pravih, i tačnih informacija koje će vam omogućuti najbolji izbor. Vaš Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

najbolji-_auto_logo_670-

DRAGI ČITAOCI, POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Pročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

Sa “konja na magarca”: Astru H menjam za Audi A3

G.Maksimović: Hvala vam g.Todoroviću na odgovorima koji su bili presudni za izbor Forda

G.Branislav Ilkić: G.Todoroviću jako ste mi puno pomogli pri izboru automobila

Iskoristite vredne savete – Pitajte A.Todorovića

Da li moj Peugeot 307 2.0 HDI 90 KS ima plivajući zamajac?

Testoviautomobila.rs: Da li je Ibiza bolja od Punta?

Otkrivamo vam zašto nije mudro ugraditi gas

Plivajući zamajac za Škodu košta 2 100 maraka?

Koji polovan auto odabrati: Scenic ili Accord?

Alfa Romeo 159 nije Best Buy – Scenic možda jeste

Koji auto preporučujete za 3.500€?

Da li preporučujete 406 Coupe sa dizel ili benzinskim motorom?

Šta da kupim: Logan, Fabiju ili Merivu?

Najbolji auto za 10.000€: šta preporučujete?

Kakav je auto Citroen Xsara Picasso?

Šta da kupim: Logan, Fabiju ili Merivu?

Da li je BMW 320d bolja kupovina od Passata?

 

najbolji-_auto_logo_670-

Jedan komentar na Opelov servis u Beogradu: Bruka za Autopromet

  1. Petar Stojanovic says:

    Postoji jos najmanje jedan razlog zasto ne bi trebalo voziti svoje automobile u taj servis. Odvezao sam auto na prvi redovan servis na zamenu filtera i ulja. To sto su mi zamenili apsolutno sve filtere bez pitanja ( cak i one koje nisu trebali ) i to skupo naplatili i nije strasno. Sipali su mi ceo litar ulja vise u motor nego sto treba. Tako da mi je posle nekoliko dana izbilo ulje zbog pritiska na termodavacu ili davacu pritiska. Imam utisak da ti majstori nemaju nikakvo iskustvo sa novim modelima motora. Na drugom redovnom servisu insistiram da pripaze na nivo ulja…opet litar vise… ( kao da sipka za proveru ne postoji ). Izvlacim ulje sam i nikada vise nisam otisao u taj servis. NIKAKO ga ne preporucujem.

Ostavite komentar