Od sutra merenje prosečne brzine između naplatnih rampi

Od sutra kreće efikasnije punjenje budžeta, jer počinje merenje prosečne brzine između naplatnih rampi. Cilj toga nije bezbednija vožnja. već kažnjavanje najviše tranzitnih turista, potom onih domaćih. Dok se ne regionalnim putevima juri često i preko 150 km/h, na auto putevima kroz Srbiju moraćete da milite 120 km/h, bez obzira što vaš automobila ima ESP, ASR, ABS i ostalu elektroniku, iako je ta brzina bila mnogo opasnije pre 40 godina, kada automobili nisu imali pomenutu elektronoku. Zaključak je jasan, još jedan promašaj nove – stare nesposobne Vlade, ali neko mora da napuni budžet, ovoga puta bićete to vi dragi čitaoci. Preporučujem vam da vozite regionalnim putevima. Novac za putarinu dajte deci, koja ionako retko viđaju džeparac, jer je diktator g.Vučić rešio da vam smanji plate.

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Postoji inicijativa Ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture da se, zbog dobrog kolovoza, maksimalna brzina podigne na 130 kilometara na čas, čime bi putnici u tranzitu uštedeli 22 minuta na prolasku kroz Srbiju.

Stranim državljanima koji prekorače brzinu kazna će se na licu mesta naplaćivati, a našim vozačima će stizati na kućnu adresu.

Moj vam je savet da glasate za Vučića i SNS, jer će uskoro proverovati, da li ste glasali za njih, ili ne. A možda već proveravaju a mi toga nismo ni svesni. Poštujte propise, državu, a posebno g.Vučića, mnogo nas je zadužio. Nemojte nikada da vozite brže od 120 km/h, a nemojte ni da se vozite auto putevima, čuvajte novac za crne dane, jer su nam oni sve bliži.

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića