Od petka vaši automobili će trošiti manje!

Od petka će dragi moji čitaoci vaši automobili trošiti manje! Iz svega što negativno, što nas itirira, što povećava gužve i smanjuje protočnost, a time od svih nas stvara umornije, nervoznije vozače treba izvući i neke pozitivne stvari. Jedna od njih je i manja potrošnja goriva, jer od petka, moraćete da vozite 119 km/h, jer ako vozite 121 km/h u proseku na autoputevima širom Srbije, moraćete da platite kaznu od 3000 dinara. Toliki iznos je zapravo sankcija za vožnju brzinom od 121 do 140 km/h. Ukoliko niste sigurni da ćete moći da vozite 118 ili 119 kmh, već se bojite da ćete prekoračiti brzinu od 1 km/h, onda vam preostaje jedino da putujete autobusom, ili regionalnim putevima, ili da vozite 140 km/h, pa da vas “putarina” košta u proseku 3.500 dinara, 3000 dinara za kaznu i 500 dinara u proseku za putarinu. Nego postavlja se pitanje čemu služe auto putevi, ako ne da brzo i bezbedno stignemo?

TESTIRALI SMO: Toyota CH-R Hybrid

Dizelaši će moći u gradove širom Nemačke!

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Vladi Srbije treba čestitati, a posebno genijalnom g.Vučiću, jer će ovim potezom kasa biti punija, penzije će moći neznatno da se povećaju, ali i ovim džabaleborišima da državnim jaslama koji efektivno rade 3h dnevno. Bilo kako bilo, uživajte u novom nametu, i novom teroru.

Foto: Aleksandar Todorović

Napisaćete dva ljutita komentara na par sajtova, platićete par kazni i toliko, završiće se na tome, jer ovaj narod nije ustao i nije se borio ni kada su plate bile 30 maraka, ni kada su im sinove odvodili u unapred izbuljene ratove. Stranci će i dalje gas do poda, pa teraj. Biće samo zanimljivo kako će naplatiti kazne od 1.000 stranaca na naplatnim rampama, jer niko u Evropi ne vozi 120 km/h na auto putevima, osim kada se radi o vozačima koji imaju preko 65 godina, i narvno, Šveđanima i Englezima, njima se nikada ne žuri zar ne? 🙂

više na mom sajtu Testoviautomobila.rs