NOVI BMW serije 5!

Sedma generacija BMW-a Serije 5 objedinjuje sportsku eleganciju i moderan dizajn. Ono što ovaj model čini drugačijim i neprikosnovenim jesu unapređena dinamika, vrhunski sistemi pomoći u vožnji kao i bliska povezanost vozača i samog automobila.

najbolji-_auto_logo_670-1

Novi BMW Serije 5 lakši je za čak do 110 kilograma od svog prethodnika, zahvaljujući skladnoj kombinaciji aluminijuma i čelika visoke čvrstine.

najboljiauto-bmw

Vozač nove BMW Serije 5 raspolaže sa četiri različite komunikacije sa automobilom: BMW Gesture Control sistemom, sistemom glasovnog upravljanja, ekranom osetljivim na dodir, kao i dobro poznatim iDrive kontrolerom.

Prednja sedišta novog modela BMW Serije 5, pored toga što imaju mogućnost maksimalnog prilagođavanja potrebama putnika, poseduju i 8 različitih programa masaže. Kako bi vožnja u Seriji 5 bila što prijatnija, novi model poseduje dodatnu zvučnu izolaciju, kao i prijatne osveživače vazduha unutar kabine (dostupne u 8 različitih mirisa).

BMW 530e iPerformance model je šesti po redu plug-in hibrid BMW model. Ovaj model ima domet od čak 45 kilometara isključivo na električni pogon, dok kombinovana potrošnja goriva iznosi 2.0l /100 kilometara.

Novi BMW Serije 5 ima najbolje ubrzanje u klasi, a pored toga ovo je Serija 5 sa najmanjom potrošnjom goriva do sada, zahvaljujući smanjenoj težini automobila u odnosu na prethodne modele, izuzetno efikasnim menjačima i poboljšanoj aerodinamici.

bmw

Driving Experience Control sa Adaptive modom je režim vožnje koji omogućava prilagođavanje šasije individualnom stilu vožnje, kao i uslovima na putu na planiranoj ruti kretanja.

Celokupna dužina nove BMW Serije 5 veća je za 36 milimetara u odnosu na prethodni model dok je međuosovinsko rastojanje 7 milimetara u korist G30 modela. Shodno tome, putnici unutar kabine automobila uživaće u povećanom komforu i prostoru za noge, kao i povećanoj zapremini prtljažnika (530 litara) kada god se odluče za putovanje.

Daljinsko parkiranje je još jedna od prednosti potpuno nove BMW Serije 5. Zahvaljujući naprednom ključu, Vaš automobil možete parkirati na parking mesto po Vašem izboru laganim pokretom ruke.

Da li ga već sanjate? Poptuno vas razumem, i nadam se da će uskoro novi BMW serije 5 biti vaš!